Hoe gaat het nu met… deel 1!

Hoe gaat het nu met… deel 1!

Deel 1 van deze serie: Cato, Selly, Kyra & Zowy <3

N’Djoy werd in juni 2016 voor het eerst benaderd of we konden helpen bij het herplaatsen van een hond vanuit de thuis situatie. Vanaf juni tot aan nu hebben we 9 honden meer dan succesvol weten te herplaatsen vanuit huis.
Ik heb de nieuwe eigenaren benaderd om te vragen hoe het voor hen was toen hun nieuwe maatje in huis kwam en hoe het nu met de honden gaat. Heel graag wil ik jullie meenemen in het nieuwe leven van de herplaatste honden die via N’Djoy hun nieuwe forever home vonden <3 De nieuwe eigenaren hebben allemaal een stukje geschreven en er een foto of foto’s bij gevoegd. Vandaag zien we hoe het gaat met Cato, Selly en Kyra. Ook wil ik stilstaan bij een van de herplaatsers die helaas al heel snel heen ging, Zowy. <3


CatoCato-succesvolle-herplaatsing-ndjoy-cuijk-hond-foto-voorkant-zittend-succesverhaal-hoe-gaat-nu-deel-1

Na mijn oproep aan de nieuwe baasjes kreeg ik van Cato (Franse Bulldog) zelf het volgende bericht….

Ik woon nu al weer bijna 1.5 jaar bij Hans en Berny. In het begin moest ik wel even wennen, maar ze gaven me wel het vertrouwen dat alles goed zou komen en ik meer dan welkom was. Het was wel afzien in het begin!! Ik ben een uitslaper… maar daar deden hun niet aan! Nee, dat was er niet bij…. s morgen om 5.45 loopt de wekker af en ze verwachten dan dat ik mijn eerste wandeling maak! Snappen jullie dat? Ik niet! Hoe verzinnen ze het! Dat went overigens maar moeilijk moet ik zeggen. Ik probeer elke morgen als ik van boven kom meteen in mijn mand te duiken en met mijn hoofd zo dat ik niemand ziet. Maar ik moet zeggen dat dat niets uitmaakt…. we gaan eropuit, weer of geen weer.

cato-zonnebaden-ndjoy-succesvolle-herplaatsing-hond-cuijk-boxmeer-hoe-gaat-nu-deel-1

Verder heb ik het wel goed hoor! Ja, ik mag veel mee en lig als het even kan lekker in de zon.
Verder vermaak ik me met een lekker bot, een bal, en er word veel met me gespeeld. Jullie waren natuurlijk benieuwd of ik het naar mijn zin heb maar zoals jullie kunnen lezen kan ik daar volmondig, JA, op zeggen.

 

Verder wandelen we ook op normale tijdstippen hoor en dan gaan we altijd naar het bos. Bij mooi weer ga ik lekker de vijver wat verkoeling zoeken en ren ik graag over de heuveltjes heen in het bos. Ik heb ook een nieuw vriendje gemaakt. We gaan vaak Shiroky voeren, dat is een paard. We delen dan samen het brood of de wortels die vrouwtje dan meeneemt. Dus al met al kan ik wel zeggen dat ik het naar mijn zin heb. Vrouwtje heeft een paar foto’s toegevoegd zodat jullie het ook kunnen zien. Graag wil ik vooral alle vriendjes die nog een nieuw thuis zoeken succes wensen.

Catootje


Selly

selly-hond-buitenland-woonde-in-nederland-eigenaar-terminaal-gouden-mandje-gevonden-door-ndjoy-hoe-gaat-nu-deel-1

Selly, een buitenlandse kruising, zocht noodgedwongen een nieuw thuis omdat haar vrouwtje kwam te overlijden. Nadat mijn hulp was ingeschakeld en ik in gesprek ging met een lieve dame, zij woonde in hetzelfde complex als het vrouwtje van Selly, werd er al snel iemand gevonden die graag voor Selly wilde zorgen.

Namelijk een hele lieve man die ook woonde in dit gebouw! Zo hoefde Selly niet ook nog eens te wennen aan een andere omgeving. Heerlijk om te horen dus! Een kort woord van Jan over Selly.

Het gaat heel goed met Selly. Ze is kern gezond. Wij zijn 2 Handen op een buik. Kan haar echt niet missen.
Ze deed het de eerste weken goed ,als ik haar uitliet ,ging ze nog wel naar de voordeur van Cristel.
Ze komt nu ook meer onder de mensen ,en voelt zich er goed bij. Maar haar vorige baasje was super goed voor haar. Mvg Jan


Kyrakyra2-ndjoy-succesvolle-herplaatsing-hond-cuijk-boxmeer-hoe-gaat-nu-deel-1

 

Ook voor Kyra, kruising Dogo Argentino/Stafford, vonden we al snel een geweldig nieuwe baas. Een fijn en warm gezin met genoeg ruimte om deze dame te kunnen bieden wat ze nodig had. Kyra ging van een bovenwoning met een andere hond, een kleuter en een baby op komst naar een vrijstaande woning met veel grond. Van het vrouwtje Carin ontving ik het volgende bericht.

Kyra is nu ruim 1 jaar bij ons en het gaat super met haar. Ze speelt steeds meer met andere honden, kan haar zelfs steeds beter beheersen en zwemmen kan ze van genieten. Ze is inmiddels 5 kilo te zwaar en staat nu op rantsoen haha. Ik zie regelmatig je dingen op facebook voorbij komen en denk dan “konden we maar meer honden een gouden mandje geven”, maar ik denk dat Kyra dat niet aan kan. Laatst had een collega van mijn man hun kleine hondje meegenomen, daar was Kyra niet zo blij mee. Je doet super werk!! Groetjes van ons


Zowyzowy-ndjoy-succesvolle-herplaatsing-hond-cuijk-boxmeer-hoe-gaat-nu-deel-1

Tot slot wil ik heel graag nog “even” stil staan bij onze kleine man Zowy (boomer). Zowy’s vrouwtje moest naar het verzorgingshuis en hij mocht niet mee helaas. Zowy was 12 jaar en ondanks dat waren er oprecht veel lieve mensen geïnteresseerd in deze knapperd. Uiteindelijk was zijn gouden mandje gevonden en ging Zowy bij deze lieve dame wonen. Helaas heeft dit maar 6 weken zo mogen zijn en toen moest Zowy al de regenboog-brug over gaan. Vandaar dat ik deze gelegenheid wil gebruiken ook hem te benoemen en herdenken. <3


Ben je op zoek naar een leuke herplaatser? Kijk dan bij hond zoekt baasje

Ben je genoodzaakt je hond te herplaatsen? Klik dan hier. Natuurlijk kun je ook eerst nog gedragsadvies inwinnen bij N’Djoy, om te kijken of je hond bij jou kan blijven wonen!