Geen hulp meer aan alléén katten

hond-kat-ndjoy-hulp-honden-baasjes-katten-geen-voedselhulp-meer-aan-alleen-katten

Geen voedselhulp meer aan alléén katten

december 2017

Bijna 2 jaar geleden is N’Djoy opgericht voor hulp aan honden en hun baasjes. Al snel kwam er vanuit diverse hoeken ook de vraag om voedselhulp voor katten. Deze hulp ben ik ook gaan bieden en dat doe ik nu nog steeds.

Helaas moet ik per 1 januari 2018 gaan stoppen met het bieden van dierenvoedselhulp aan gezinnen met alléén maar katten.

De gezinnen die ik nu help blijf ik natuurlijk gewoon helpen, maar al geruime tijd help ik meer poezen dan honden en dat was niet mijn insteek.

Aangezien N’Djoy echt flink groeit en ik begin van 2018 mijn diploma als gedragstherapeut op zak hoop te hebben, zou ik me graag weer met honden willen bezighouden en me meer willen gaan richten op hulp bieden in de vorm van privéles en de gedragstherapie. Ook het herplaatsen van honden hoort hier bij.

Het bieden van voedselhulp aan gezinnen met honden, én gezinnen met honden én katten blijf ik natuurlijk ook gewoon doen

Hopelijk begrijpt iedereen de moeilijke keuze die ik heb moeten maken. Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Groet, Kim