Tarieven

Tarieven

pictologo-ndjoy-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer-made-by-steffie.png-vol-trots-presenteren-wij-de-nieuwe-huisstijl

Het gaat heel erg goed met N’Djoy. Mensen weten me prima te vinden als ze hulp nodig hebben met hun honden! Mijn manier van werken wordt steeds professioneler en het is uiteindelijk dan ook de bedoeling dat N’Djoy mijn eigen bedrijf wordt. Een bedrijf met hondenliefde! Want naast mijn commerciële activiteiten heb ik een kleinschalig dierenvoedselhulpproject in de gemeenten Cuijk, Boxmeer en St. Anthonis. Aan cliënten vragen we een kleine financiële bijdrage in de kosten om de dierenvoedselhulp te kunnen continueren. Onze lokale dierenvoedselbank voor honden (en evt. katten) draait vrijwel volledig op donaties. Voedselhulp voor minima met honden is iets wat ik uit enorme liefde voor honden ben gestart en ook zal blijven doen. Alle andere geweldige taken die op mijn pad zijn gekomen doe ik met net zoveel liefde en plezier, daar zijn kosten aan verbonden.


Tarieven voor hulp van N’Djoy

laatste update: 2 mei 2020, daarvoor op 1 januari 2019


alle onderstaande tarieven zijn exclusief reiskostenvergoeding


 • hulp bij honden met probleemgedrag (duur: ongeveer 2 a 2.5 uur)
  inclusief schriftelijk behandelplan: € 85,-*


 • privéles met je hond of persoonlijk advies: € 30,-* per uur

 • bemiddeling bij de herplaatsing van één hond, inclusief een huisbezoek of telefonisch consult met een duur van 1 a 1,5 uur: € 90,-
 • bemiddeling bij herplaatsing van de tweede hond van hetzelfde gezin: € 70,-
 • bemiddeling bij herplaatsing van de derde hond van hetzelfde gezin: € 50,-
  Meer informatie over herplaatsing van je hond vind je hier.


 • hulp bij zoeken naar een passende hond: € 50,-

 • de reiskosten voor huisbezoeken bedragen 0,25 cent per gereden kilometer


 • het helpen van minima-hondenbaasjes in de gemeenten Cuijk, Boxmeer en St. Anthonis door het verstrekken van voerpakketten voor maximaal 1 jaar: € 5,- per huisdier per 2 maanden. Donaties om de minimagezinnen met honden te helpen zijn welkom! Kijk op de Facebookpagina van N’Djoy of stuur me een e-mail voor meer informatie.

*gereduceerd tarief

Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en daarnaast nog in opleiding voor hondengedragsdeskundige. Ik verwacht in 2020 mijn diploma te behalen. Tot die tijd is het mogelijk dat ik nog niet zelfstandig álle problemen kan oplossen. Als een hondengedragsprobleem op dit moment voor mij nog te complex is, dan kan ik je helpen door samen te werken met een gediplomeerd hondengedragsdeskundige uit mijn netwerk.


Stuur me gerust een e-mail als je vragen hebt.