Tarieven

Tarieven

pictologo-ndjoy-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer-made-by-steffie.png-vol-trots-presenteren-wij-de-nieuwe-huisstijl

Het gaat heel erg goed met N’Djoy. Mensen weten me prima te vinden als ze hulp nodig hebben met hun honden! Mijn manier van werken wordt steeds professioneler en het is uiteindelijk dan ook de bedoeling dat N’Djoy mijn eigen bedrijf wordt. Een bedrijf met hondenliefde! Want ik ontplooi niet alleen commerciële activiteiten, mijn kleine dierenvoedselhulpproject in Cuijk en Boxmeer is voor de cliënten gratis (en in de directe omgeving in overleg tegen betaling van reiskostenvergoeding). Deze draait volledig op donaties. Voedselhulp voor minima met honden (en eventueel katten) is iets wat ik uit enorme liefde voor honden ben gestart en ook zal blijven doen. Alle andere geweldige taken die op mijn pad zijn gekomen doe ik met net zoveel liefde en plezier, daar zijn kosten aan verbonden.


Tarieven voor hulp van N’Djoy

laatste update: 1 november 2019


alle onderstaande tarieven zijn exclusief reiskostenvergoeding


 • hulp bij honden met probleemgedrag (duur: ongeveer 3 uur)
  inclusief schriftelijk behandelplan: € 60,-*


 • privéles met je hond of persoonlijk advies: € 30,-* per uur

 • bemiddeling bij de herplaatsing van één hond, inclusief een huisbezoek met een duur van 1 tot 1,5 uur: € 75,-
 • bemiddeling bij herplaatsing van de tweede hond van hetzelfde gezin: € 35,-
 • bemiddeling bij herplaatsing van de derde hond van hetzelfde gezin: € 25,-
  Meer informatie over herplaatsing van je hond vind je hier.


 • hulp bij zoeken naar een passende hond: € 40,-

 • de reiskosten voor huisbezoeken bedragen 0,25 cent per gereden kilometer

 • opname van een of meer honden in een gastgezin: dit is maatwerk. De kosten van huiskameropvang zijn afhankelijk van het aantal honden (heeft een gezin één hond die moet worden opgevangen of meerdere?), de duur van de opvangperiode en de grootte van de hond(en). Natuurlijk speelt ook mee of de eigenaar zelf voer en snacks blijft betalen tijdens de opvangperiode of dat dit in het opvangtarief verwerkt moet worden. Neem gerust contact met mij op om samen te komen tot een goede oplossing voor de tijdelijke opvang van honden.

 • het helpen van minima-hondenbaasjes in Cuijk en Boxmeer (en in de directe omgeving in overleg tegen extra betaling van reiskostenvergoeding) door het tijdelijk verstrekken van voerpakketten: € 5,- per huisdier per 2 maanden. Donaties om de minima-gezinnen met honden te helpen zijn welkom! Kijk op de Facebookpagina van N’Djoy of stuur me een e-mail voor meer informatie.

*gereduceerd tarief

Ik ben nog in opleiding voor hondengedragsdeskundige. Ik verwacht in 2018 mijn diploma te behalen. Tot die tijd is het mogelijk dat ik nog niet zelfstandig álle problemen kan oplossen. Als een hondengedragsprobleem op dit moment voor mij nog te complex is, dan kan ik je samen met mijn gediplomeerd stagebegeleider bezoeken (het tarief hiervoor bedraagt € 90,-)


Stuur me gerust een e-mail als je vragen hebt.