Steun N’Djoy door te shoppen!

Steun N’Djoy door te shoppen!

N’Djoy is voor de voedselhulp aan honden en katten van minimabaasjes volledig afhankelijk van donaties. Wij zijn heel blij met donaties van voer en spullen voor de dieren. Een financiële donatie is ook van harte welkom! Wist je dat je N’Djoy ook gratis kunt steunen? Een klik op een van onderstaande knopjes is alles wat ervoor nodig is, als je dan iets koopt bij deze webshops, dan krijgt N’Djoy een donatie!

Als je klikt op de banner (het plaatje) dan kom je in de betreffende webshop terecht en je kunt dan winkelen zoals je gewend bent. Het kost je helemaal niets en N’Djoy krijgt automatisch een donatie!

Let op: bezoek geen andere websites tijdens je aankoop en zoek niet naar kortingscodes. Anders wordt de donatie voor N’Djoy NIET geregistreerd.

Heel veel winkelplezier en bedankt voor je steun aan N’Djoy! ♥


zooplus.nlN’Djoy steunt hondenbaasjes die in een minima-situatie zitten en niet genoeg geld hebben voor voeding van hun honden (en indien aanwezig, eventueel ook katten). N’Djoy ondersteunt de baasjes voor de duur van maximaal 1 jaar met voer en snacks. Doorgaans is een jaar voldoende voor baasjes om hun leven en financiën weer op de rit te krijgen. Door de steun van N’Djoy kunnen mensen hun geliefde huisdier behouden, doordat wij zorgen dat in de basisbehoeften wordt voorzien.