Herplaatsing vanuit huis

Herplaatsing van honden

ndjoy-nieuwe-logo5-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer


Herplaatsing van honden vanuit de thuissituatie

Sinds juli 2016 herplaatst N’Djoy honden vanuit de thuissituatie. Dit is nog steeds vrij uniek in Nederland.
Het fijne aan herplaatsing vanuit huis is dat er voor de hond zelf tot aan het moment van herplaatsing geen/nauwelijks stress is. Ook is het erg prettig dat de hond gelijk weer in een nieuw gouden mandje terecht komt i.p.v. in een kennel in het asiel waar het dier alles van thuis moet missen.

Ik zorg ervoor dat jij je als eigenaar niet druk hoeft te maken over het gehele traject van herplaatsing, na een uitgebreide belafspraak met elkaar waarin we alles goed en rustig doornemen maak ik een goede en zeer uitgebreide oproep van jouw/jullie hond(en) en na groen licht van jou/jullie zal ik deze dan onder een groot publiek verspreiden, o.a. via social media en deze website.
De soms kritische/nare reacties die mensen kunnen geven probeer ik jullie te besparen en zal ik aanhoren of lezen, daarnaast reageer ik op de mails en vragen die binnen komen over/voor jou/jullie hond(en), bel ik met mensen die interesse hebben en screen ik de kandidaten van te voren zo goed mogelijk.
Ook zal ik het hele kennismakings-stuk begeleiden, zal ik een stuk nazorg doen en alles wat er verder nog bij komt kijken.


Ik zorg ervoor dat dit alles wordt geregeld en stap voor stap wordt gedaan, natuurlijk in goed overleg. Als er zich dan concreet een nieuwe baas aandient wordt het stuk “kennismaken” overgedragen aan de baas zelf en de eigenaar bepaald dan ook ten alle tijden zelf waar zijn/haar maatje terecht gaat komen. Als hierin advies gewenst is van mij zal ik hier altijd in begeleiden.

Wil je de herplaatsing van je hond graag deskundig door mij laten verzorgen?
Ik ga met veel liefde en zeer zorgvuldig op zoek naar een fijne nieuwe baas voor je hond.
Kijk gerust eens onder het kopje “successen” om te kijken welke lieverds er via N’Djoy al een prachtig nieuw gouden mandje hebben gevonden.
Of lees in het gastenboek ervaringen van mensen die al via N’Djoy hebben herplaatst of geadopteerd.
De actuele tarieven voor herplaatsing vind je hier.


Wat doen we om jouw hond onder de aandacht te brengen?

Wat doe ik om jouw hond onder de aandacht te brengen?
Nadat je het bemiddelingsbedrag hebt betaald, staat jouw hond/honden +/- drie maanden* in ons bestand.

We schrijven met liefde en aandacht een mooi artikel met foto’s over jouw hond. Het bericht brengen we veelvuldig onder de aandacht op onze website en Facebookpagina. We hebben hiermee veel successen geboekt! Onze Facebookpagina wordt druk bezocht en de honden die een thuis zoeken worden vaak gedeeld waardoor de herplaatsing van jouw hond bij een groot publiek onder de aandacht komt.

* Sinds Corona loopt het traject vaak iets langer door tot zo’n 4 maanden, omdat herplaatsing door een overschot aan honden, een stuk moeizamer verloopt. Daarnaast loopt het traject nog wat langer door als ik in deze periode een vakantie heb gepland. Dus als ik 2 weken vakantie heb staan, loopt het traject 2 weken langer door.


Voorwaarden voor herplaatsing:

  • de hond blijft bij de eigenaar totdat een nieuw thuis gevonden is, of de hond kan worden opgevangen bij Healthy Dogs te Venhorst, waarbij alle kosten voor de eigenaar zullen blijven tot aan moment van herplaatsing.
  • honden uit één gezin die aan elkaar gehecht zijn, proberen we samen te herplaatsen indien gewenst,
  • je hond is behandeld tegen wormen en vlooien;
  • Als er een of meer bekende (medische of lichamelijke) aandoeningen zijn, dan vermeld je deze bij het aanmelden voor herplaatsing. Dit hoeft geen probleem te zijn voor herplaatsing!
  • je hond is gevaccineerd of je laat je hond, na overleg wat wenselijk is, inenten na aanmelding voor herplaatsing

opvang-huiskameropvang-hond-honden-hondenhulp-n'djoy-brabant-cuijk-boxmeer
Kim met een asielhond in 2015