Diesel en Diego hebben een thuis!

Diesel en Diego hebben een thuis!

diesel-diego-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-beilen


Update 19 september 2018

JAAAAAHHHHHHH,
ZOWEL DIESEL ALS DIEGO HEBBEN EEN NIEUWE GOUDEN MAND GEVONDEN!!! ♥♥
DANK JULLIE WEL LIEVE MENSEN VOOR HET DELEN EN TAGGEN!!!
VEEL GELUK KANJERS!
#trotsdathetgeluktis
#geenspuitje


Update 12 september 2018, NOODKREET!

BINNEN NU EN 2 WEKEN MOET IK EEN PLEK VOOR ZE GEVONDEN HEBBEN.

OMDAT HET ASIEL IN DEZE REGIO ZE NIET WIL OPNEMEN KRIJGEN ZE ANDERS EEN SPUITJE…ONGELOFELIJK!!!

WIE KAN DEZE LIEVE HONDEN HELPEN!


Midden-Drenthe, 5 september 2018

Hallo toekomstig lief baasje, lief vrouwtje! Heel graag stel ik ons even aan jullie voor, wij zijn moeder en zoon genaamd Diesel en Diego. Wij wonen in de regio Midden-Drenthe, ergens tussen Hoogeveen en Assen in en Kim van N’Djoy heeft dus een fiks eindje moeten rijden voordat ze ons in levende lijve kon bewonderen.

Wij zijn op zoek naar 2 gouden mandjes bij iemand die ons ras op waarde kan in schatten, die wat geduld met ons heeft en ons dus wat ruimte wil geven, letterlijk, maar vooral figuurlijk. Door privéomstandigheden in ons gezin hebben wij een jaar geleden een traumatische ervaring opgedaan waardoor wij onzindelijk zijn geworden.
Helaas is dit nu ook de reden geworden van herplaatsing.

diesel-diego-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-beilen8


Wij zouden het heel erg fijn vinden als jullie i.p.v. te mopperen op onze baasjes dat we weg moeten, willen meehelpen met het zoeken naar nieuwe baasjes die ons weer gaan verwelkomen.
Het zou voor ons natuurlijk heel erg fijn zijn als we samen kunnen blijven, maar als er 1 van ons alvast een gouden mand mag krijgen moeten we ons daar bij neer leggen en afscheid nemen van elkaar.
We begrijpen dat een baas vinden die ons beide in huis wil nemen een moeilijke klus is, maar stiekem houden we onze pootjes gekruist……je weet maar nooit! Ja toch! Daar gaan we dan!


diesel-diego-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-beilen

Ik ben Diesel (bruin/wit), teef, gechipt, gesteriliseerd, bijna 9 (10-2009) en ik ben een 50/50 kruising Spaanse Bulldog / Amerikaanse Stafford. Ik ben een lieve rustige dame die aan de lijn netjes mee wandelt en die ook goed luistert. Naar andere honden ben ik, aan de lijn, vriendelijk en nieuwsgierig zeggen mijn baasjes. Loslopen kan ik wel, maar gebeurt niet zo vaak. Knuffelen en gezellig bij/op je komen liggen zijn mijn favoriet, daar word ik echt heel erg blij van. Als het om spelen gaat vind ik een bal en flostouw wel leuk om me, het liefst samen met jou, mee te vermaken. Verder ken ik de basiscommando’s en ben ik lief voor mens en dier. Wel spring ik tegen je op als je bij me op visite komt.

Ongeveer een jaar geleden heb ik een bloedoor gehad, waardoor 1 oor ietsje kleiner is dan het andere.
Ook had ik in die tijd op mijn achterpoot wat bultjes die weg zijn gehaald. Dit bleken (gelukkig) goedaardige gezwelletjes te zijn. Verder heb ik wat overgewicht, met meer beweging en een goede afgestemde hoeveelheid voer zou ik snel weer een slanke den moeten kunnen zijn! 7 jaar geleden heb ik 1 nestje van maar liefst 10 pups gehad, veel hè! Ik was er ook erg trots op hoor! 1 van de pups is bij me gebleven, mijn zoon Diego, hij zal zichzelf hieronder dan ook even voorstellen.


diesel-diego-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-beilen7
Hallo lieve lezers, ik ben Diego (wit), reu, gechipt, ongecastreerd, bijna 7 (10-2011) en ik ben een 25/75 kruising Spaanse Bulldog / Amerikaanse Stafford. Door een tekort aan uitdaging en beweging ben ik vrij druk in huis en trek ik aan de lijn. Ik heb nog nooit echt met andere honden behalve mijn moeder gespeeld/gelopen dus mijn baasjes weten niet goed of ik met andere honden kan (Kim denkt dat ik dat wel kan). Loslopen mocht ik niet, omdat ik er dan van tussen ging. Dit komt denk ik omdat het me niet geleerd is en ik het daarnaast veel te leuk vind om een keer los te mogen rennen en ravotten. Voor speelgoed ben ik niet echt warm te krijgen, maar misschien als we samen gaan/kunnen spelen dat ik daar wel wat van mijn energie in kwijt kan. Lijkt me heel leuk dat eens met je te proberen. Ook ik ken, net als mijn moeder, wat basiscommando’s. Waar ik trouwens wel helemaal wild van ben is gekriebeld worden en gewoon lekker bij je zijn. Eigenlijk wil ik gewoon vooral bevestiging krijgen dat ik een lieve jongen ben. Maar misschien kan ik daar nog veel over leren en er vertrouwen in krijgen door actief bezig te zijn met jou, mijn nieuwe baas. Tot slot wil ik nog graag vertellen dat ik bepaalde deuren kan open maken, knap hè! (dus dat is een puntje van aandacht) en ik ben dol op de stofzuiger, ik ga er gezellig achteraan op een leuke manier zegt mijn baasje.


diesel-diego-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-beilen2

Hieronder staat nog wat algemene informatie over ons, misschien leuk/relevant om te weten:

  • beide honden springen tegen mensen op, met positieve training af te leren
  • beide honden hebben nooit een cursus gevolgd maar zouden zeker erg blij worden van enige actie/activiteit, vooral Diego zou je hier enorm gelukkig mee maken
  • beide honden kunnen prima met (kleine) kinderen, leven ze nu ook mee samen
  • beide honden zijn lief/zachtaardig, soms wat lomp (formaat)
  • beide honden plassen en poepen binnen sinds een trauma een jaar geleden. Hier zal op een positieve manier aandacht en tijd aan moeten worden besteed. Door met zindelijkheidstraining te beginnen, net als bij een pup, zal dit zeker kunnen worden verholpen
  • beide honden zijn dit jaar nog niet geënt

diesel-diego-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-beilen6

N’Djoy vroeg ons wat we zoeken in onze nieuwe baas?

Ja, dat is denk ik wat iedere hond zoekt in zijn/haar baasje……  We willen dat ze lief voor ons zijn, ons voldoende aandacht en beweging gaan geven, zoals een dier ook verdient. Maar ook dat de financiële middelen aanwezig zijn goed voor ons te kunnen zorgen indien dat nodig is. Het zou ook geweldig zijn als we samen actief bezig zouden kunnen zijn (vooral Diego) en we voldoende ruimte zouden hebben om te kunnen lopen/rennen/spelen (huis/tuin).

Tot slot zou het fijn zijn als we niet in een té druk gezin komen. We zijn dol op kinderen, maar rust op z’n tijd waarderen we ook enorm. Dus als ze hebben geleerd/leren ons af en toe een dutje te laten doen is dat geweldig!
Wij hopen jullie snel te mogen ontmoeten! ☺️☺️


Mocht je interesse gewekt zijn in deze 2 knappe kanjers, wil je ze ontmoeten, heb je nog vragen of zijn er andere zaken die je kenbaar wilt maken. Mail dan gerust naar info@ndjoy.nl

Delen wordt zeer gewaardeerd!!! ♥

diesel-diego-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-beilen5