Data van bezorgen en ophalen 2018

data-bezorgen-en-ophalen-2018-ndjoy-hulp-honden-baasjes (3)

Data van bezorgen en ophalen in 2018

N’Djoy is achter de schermen erg druk met diverse zaken waardoor het soms moeilijk is alles goed te plannen, regelen en organiseren. Daarom heb ik de data van bezorgen en ophalen in 2018 al vastgelegd.

Data van bezorgen en ophalen 2018

 • Dinsdag 7 augustus 2018
 • Dinsdag 2 oktober 2018
 • Dinsdag 4 december 2018

Waar is N’Djoy zoal mee bezig? Denk hierbij aan:

 • bezoek/intakegesprek bij gezinnen die hulp aanvragen
 • 1 x per maand alle gezinnen bezoeken met voerpakketten
 • donaties ophalen en verwerken
 • pakketten op maat maken, juiste voer/snacks en hoeveelheid
 • e-mailverkeer
 • herplaatsing van een hond, oproep maken, gesprek baas/nieuwe baas
 • huisbezoeken bij problemen met de hond
 • privéles geven
 • zorgen voor inkomsten voor N’Djoy, door activiteiten te verzorgen of goederen te verkopen
 • netwerken om naamsbekendheid te krijgen en behouden
 • gastgezinnen te werven en voorzien van o.a. informatie/voer
 • contact instanties/baas onderhouden indien een hond in een gastgezin verblijft

Naast mijn werk voor N’Djoy, werk ik nog 3 à 4 dagen elders en probeer ik mijn studie (hondengedragstherapie) af te ronden.


 

Er is één vrijwilliger werkzaam voor N’Djoy.
Marieke van de Weijer werkt ook als vrijwilliger voor Stichting Kattenzorg Nijmegen en zal – als het haar tijdtechnisch lukt – met mij meegaan bij de voerrondes om te helpen en om gratis persoonlijk advies te geven over katten.

Marieke beheert ook de website van N’Djoy en ondersteunt mij – indien nodig – op alle mogelijke manieren.

data-bezorgen-en-ophalen-2018-ndjoy-hulp-honden-baasjes (2)
Marieke test even een gedoneerde hondenmand: goedgekeurd! 🙂

Op korte termijn zal er “moeten” worden uitgebreid. Op bepaalde momenten zijn er meer handjes nodig om te helpen, wat natuurlijk geweldig goed nieuws is. N’Djoy groeit snel!

Er staat al een vacature voor vrijwilligerswerk uit bij N’Djoy:
gastgezin voor honden! Klik hier om er meer over te lezen

Om op de korte termijn wat meer ruimte te creëren in mijn agenda voor afspraken met cliënten, instanties, gastgezinnen…noem maar op, heb ik besloten de bezoekjes aan de gezinnen die ik help, van 1 x per maand naar 1 x per 2 maanden te zetten.

Ook heb ik de data voor geheel 2018 nu al vastgelegd zodat zowel de gezinnen die ik help, als de mensen die willen doneren, kunnen zien wanneer ik op route ben in Cuijk en Boxmeer. Hierbij de data van bezorging/ophalen. Cliënten krijgen, zoals altijd al was, van te voren een mail met een tijdindicatie zodat ze weten wanneer ik ongeveer aanwezig zal zijn.

jubileum-hondenwandeling-cuijk-honden-ndjoy
Bij de jubileumhondenwandeling van N’Djoy in maart 2017

Heb je vragen? Stel ze me gerust!
Je kunt mij bereiken via e-mail of via de Facebookpagina van N’Djoy.

Bedankt voor jullie vertrouwen en steun! 


noa-djoy-ndjoy-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer