Grandioze voerinzameling bij AH Cuijk

Grandioze voerinzameling bij AH Cuijk

2018-09-voerinzamelactie-ah-albert-heijn-cuijk-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Wat een grandioze dag was het gisteren in de Cuijkse Albert Heijn. N’Djoy was daar met een aantal vrijwilligers voor een voerinzameling!

naambadges-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Wij nemen jullie graag mee om deze dag met ons mee te “her”beleven! En echt… Lees door tot het einde, zeker de moeite waard! 🙂 Sprakeloos zijn we bij N’Djoy en neem van ons aan, dat gebeurt niet zo vaak.

Van 10.00 uur tot 18.00 uur stonden we bij Albert Heijn Cuijk om voor de diertjes die we ondersteunen, voer in te zamelen.

2018-09-22-ndjoy-ah-cuijk (15)

Het warme onthaal van assistent-bedrijfsleider Thomas en de gastvrijheid die bij dit AH-team heerst was zeer bijzonder te noemen. Het ontbrak ons aan niets en we voelden ons echt thuis. Een prachtige al reeds opgebouwde heuse “marktkraam” stond bij de ingang van de winkel op ons te wachten.

Al het sjouw werk, de opbouw en voorbereidingen ervan waren door hun eigen medewerkers voor ons gedaan. Wauw… en nog eens wauw!

Nadat we onze flyers hadden opgehangen, e.e.a. hadden klaar gezet en onze overige spullen hadden opgeborgen konden we van start om de klanten allemaal persoonlijk te begroeten. Vandaag mochten wij het visitekaartje zijn van deze winkel en konden we N’Djoy meer bekendheid geven onder de “Kuukenaren”.

Hoe heerlijk was het om op de vraag: “kent u N’Djoy?” een volmondig: “Ja, natuurlijk!” te horen!

En hoe hartverwarmend was het als mensen speciaal naar de winkel kwamen om hun bijdrage te doen nadat ze de oproep hadden gelezen op Facebook. ❤️

2018-09-voerinzamelactie-ah-albert-heijn-cuijk-ndjoy-hulp-honden-baasjes9
De klanten die onze (royaal) aangeplakte flyers hadden gelezen bij binnenkomst en dieren altijd al een warm hart toedroegen, kwamen bij ons voor een praatje en/of pakten voer van de kraam en liepen door.

Ook klanten die van niets wisten en waar we mee in gesprek raakten, waren veelal enthousiast over wat we deden en dat resulteerde soms in mooie, grappige of bijzondere gesprekken.

Omdat we wisten dat we niet alle binnenkomende klanten konden bereiken en ook niet iedereen het fijn vindt te worden aangesproken, hadden we ook bij het reguliere diervoedingschap flyers opgehangen.

2018-09-voerinzamelactie-ah-albert-heijn-cuijk-ndjoy-hulp-honden-baasjes4

Met resultaat. Mensen die voor hun eigen dier wat pakten namen een kuipje pate, snack of blikje natvoer extra mee voor die dieren van N’Djoy. ♥ Hoe geweldig!

Rond de klok van 17.00 uur stond de teller op zo’n 100 kilo hondenbrokken, 20 kilo kattenbrokjes, 13 kilo natvoer en diverse zakjes/doosjes snacks en ruim 20 euro in contanten! Deze donatie betekent concreet dat we hier ± 2 maanden lang alle dieren van de cliënten van kunnen laten eten!

2018-09-voerinzameling-ah-albert-heijn-cuijk-ndjoy-hulp-honden-kim-de-bruijni

Wij waren zeer tevreden met dit resultaat, maar toen gebeurde er iets wat wij niet voor mogelijk hadden gehouden en wat zorgde voor een “mijn-mond-valt-open-ik-ga-zo-huilen”-moment.

Thomas kwam naar me toe gelopen om te vragen hoe de dag was geweest en nadat ik hem had verteld wat de opbrengst was en dat ik graag wilde weten wat ik met de over-voorraad moest doen (terugzetten in het schap of laten staan omdat AH misschien een Dierendag-actie zou doen?) begon hij breed te glimlachen. Hij vertelde me dat Albert Heijn Cuijk AL het voer, wat nog op de marktkraam stond, wilde DONEREN aan N’Djoy!!!

Inwendig wilde ik schreeuwen, huilen, hem om z’n nek vliegen en een vreugde-dansje doen… maar ik geloof dat ik hem met grote ogen en een open mond heb staan aankijken…vol ongeloof, verbaasd, verrast, ontroerd, aangedaan, verbluft…

2018-09-22-ndjoy-ah-cuijk (15)
Alles wat na de verkoop nog in de stand stond, is door Albert Heijn Cuijk geschonken aan N’Djoy. ONGELOFELIJK!

Lieve Ferdy, Thomas en het complete team van Albert Heijn Cuijk, lieve klanten/donateurs, lieve vrijwilligers van N’Djoy kei kei kei bedankt voor alles wat jullie hebben mogelijk gemaakt!!

Jullie hebben er samen voor gezorgd dat de dieren die nu door ons worden geholpen voor de komende +/- 6 maanden zeker voldoende voer tot hun beschikking hebben!!! ♥♥♥