Loterij voor N’Djoy

Loterij voor N’Djoy

LOGOPICTO-jpeg-kattenherplaatsing-ndjoy-loterij-voor-ndjoy

Wauw…..hoe GE-WÉL-DIG…Marieke en Karin van Kattenherplaatsing.nl hebben op hun Facebookpagina een loterij voor N’Djoy georganiseerd!

Dank jullie wel lieve Karin en Marieke van Kattenherplaatsing.nl ❤


De winnaars zijn bekend!

In samenwerking met Josefina Illustraties en mezelf als sponsor (Karin), net 3 winnaars gekozen. Jip met nummer 99 van Els Pieper heeft de hoofdprijs gewonnen, nummer 71 Garetti Jeurissen heeft het kattenkruidspeeltje gewonnen en nummer 21 Gabby Otten heeft het kattenhorloge gewonnen. Gefeliciteerd met jullie gewonnen prijzen  De gehele opbrengst gaat naar het goede doel: N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes! Iedereen bedankt voor het meedoen!!!


We hebben een leuke winactie bedacht! De hoofdprijs is in samenwerking met Josefina Illustraties. Zij maakt voor de winnaar een eigen schilderijtje van jouw kat t.w.v 35 euro (zie het voorbeeld van James van Karin!).

winactie-kattenherplaatsing-opbrengst-ndjoy-loterij-voor-ndjoy

De 2e prijs is een uniek kattenkruidspeeltje van Paws & Pearls, een uniek design van Karin’s Kattenwinkel.

winactie-kattenherplaatsing-kattenkruidspeeltje-karins-kattenwinkel-opbrengst-ndjoy-loterij

En de 3e prijs is een kattenhorloge van Karin’s Kattenwinkel! ❤

winactie-kattenherplaatsing-horloge-opbrengst-ndjoy-loterij

Wat moesten de deelnemers hiervoor doen? Ze kochten een lootje voor 1 euro, ze mochten zelf bepalen met welke nummers ze meespeelden (tussen de 1-100) Hoe meer lootjes, hoe groter de winkans! De gehele opbrengst van € 69,- ging naar N’Djoy!

Houd de Facebookpagina van Kattenherplaatsing.nl in de gaten voor meer van dit soort leuke winacties en loterijen!LOGOPICTO-jpeg-kattenherplaatsing-loterij-voor-ndjoy