N’Djoy bestaat 5 jaar! En dat verdient een feestje!

N’Djoy bestaat 5 jaar! En dat verdient een feestje!N’Djoy viert groot feest, want we bestaan vandaag alweer 5 jaar en wat ben ik trots op wat we inmiddels allemaal hebben bereikt!
Om dit samen met jullie te vieren hebben wij een ontzettend leuke winactie bedacht met maar liefst 5 hele mooie prijzen, 1 voor ieder jaar dat we bestaan!
Wil je graag mee doen?
Klik dan op de link onderaan dit bericht om naar onze winactie te gaan.
Ik hoop dat je eerst nog even verder leest….. ik vertel je namelijk graag eerst nog even dit….

Op 16 maart 2016 ben ik (Kim de Bruijni) vanuit huis begonnen met een dierenvoedselbank voor de honden/katten van de minder bedeelde medemens woonachtig in Cuijk, om nu…. 5 jaar later een dierenvoedselbank te runnen voor deze doelgroep in de gemeenten Cuijk, Boxmeer én Sint Anthonis!
Een enorme groei dus die ik nooit had verwacht.
Ik ben dit dan wel in mijn eentje gestart, maar gaandeweg de jaren heb ik heel veel hulp mogen ontvangen van lieve vrijwilligers die zich net als mij, belangeloos willen inzetten voor de medemens en hun huisdieren. Ik ben iedere vrijwilliger die N’Djoy op welke manier dan ook heeft geholpen en nu nog steeds helpt dan ook enorm dankbaar.
Want zonder hen hadden we nooit zo kunnen groeien en zoveel dieren en hun baasjes kunnen helpen!


Naast het opzetten van de dierenvoedselbank in maart 2016 ben ik in juli 2016 ook begonnen met het herplaatsen van honden vanuit hun thuissituatie. Dit was niet iets wat ik zelf zou hebben bedacht te gaan doen, maar ik werd benaderd met de vraag of ik Cato zou willen herplaatsen, een knappe Franse Bulldog dame.
Zij is het begin geweest van mijn “herplaatsen vanuit huis” en inmiddels zijn er de afgelopen 4.5 jaar 44 honden bij mij aangemeld voor herplaatsing.
Van deze 44 honden zijn er maar liefst 42 via mij in een meer dan gouden mandje terecht gekomen, maar moesten 3 van hen helaas nogmaals herplaatst worden wegens een mis-match. De andere 2 honden konden door de omstandigheden niet langer bij hun baasjes blijven en daardoor was voor mij de tijd om te herplaatsen te kort, deze honden hebben uiteindelijk via het asiel alsnog een gouden mandje gevonden.

 

Cato-succesvolle-herplaatsing-ndjoy-cuijk-hond-foto-voorkant-zittend-succesverhaal


Ook startte ik met mijn opleiding tot hondengedragsdeskundige wat ik, op 2 praktijkcasussen na, inmiddels heb behaald en ben ik gediplomeerd kynologisch instructeur, wat betekent dat ik les mag geven aan hond en baas.
Met regelmaat bezoek ik hondenbaasjes en hun viervoeters om hen te helpen met grote en kleine problemen waar ze tegenaan lopen bij hun hond (of zichzelf). En wat geeft het me enorm veel voldoening om zowel de baas maar vooral hun hond te kunnen helpen!
Om een baasje de taal van zijn hond te leren, een baasje te vertellen wat zijn hond laat zien of bedoelt, maar ook wat het (onprettige) gedrag van de baas voor de hond betekend geeft soms al heel veel verheldering.
Vaak kunnen we dan samen d.m.v. een aantal aanpassingen, of soms een heel open gesprek met het baasje/gezin, al het verschil maken.

2018-09-voerinzamelactie-ah-albert-heijn-cuijk-ndjoy-hulp-honden-baasjes-grandioze-voerinzameling-bij-ah-cuijk


Wat heb ik intens genoten van de afgelopen jaren dat ik op deze manier met honden en hun baasjes bezig mag zijn. Veel kennis en ervaring mogen op doen op veel vlakken, fijne mensen leren kennen met net zo’n passie voor honden als mijzelf en daarnaast een mooi netwerk op mogen bouwen waardoor ik, als ik vastloop of iemand niet kan helpen, vaak een hulplijn kan inschakelen….. en dat voelt heerlijk!
“Alles voor de hondjes” is mijn motto en dan wel het liefst samen met elkaar, dan bereik je het meeste!
Bedankt aan iedereen die op welke manier ook mijn pad heeft gekruist en in welke vorm ook heeft bijgedragen aan alles wat N’Djoy heeft mogen bereiken voor mens en dier in de afgelopen 5 jaar! ❤
En hierbij, zoals beloofd….. de link naar onze enorm leuke winactie!