Lieve Amerikaanse Bulldog Jack heeft zijn gouden familie en mand gevonden!

Lieve Amerikaanse Bulldog Jack heeft zijn gouden familie en mand gevonden!UPDATE 15/3:
Gistermiddag had ik de eer om de nieuwe baasjes van Jack te mogen feliciteren met hun gezinsuitbreiding!!
Jack krijgt een meer dan gouden mand bij een liefdevol gezin die niet meer kunnen wachten tot hij komt!
Woensdagmiddag zal Jack naar hen toe worden gebracht en kan hij weer gaan genieten van heerlijke kroel-momenten, bankhang-dutjes en alles wat “hond zijn” in een fijn gezin met zich meebrengt…. ❤
Heel veel geluk lieve Jack!
UPDATE 11/3:
Gisteren en vandaag helaas lieve mensen teleur moeten stellen omdat we zoveel fijne reacties hadden ontvangen voor Jack. Blijft toch lastig om dat te doen….
Maar, het goede nieuws is, is dat er 12 en 13 maart ook hele fijne mensen kennis gaan maken met Jack en dat hij dus snel zijn nieuwe gouden mandje mag betrekken! ❤
UPDATE 8/3:
Vele lieve berichtjes komen er binnen voor Jack!
We zijn er druk mee bezig en hopen jullie snel wat te kunnen laten weten, wordt vervolgd dus ☺


Hey… jij daar…..
Mag ik je wat vragen?
Ik ben op zoek naar een liefdevolle gouden mand, wil jij me daar misschien bij helpen?
Mijn naam is Jack (7-’15) en ik ben een lieve, sociale, ietwat lompe goedzak.
En, voor het geval je het nog niet gezien hebt, ik ben een echte Amerikaanse Bulldog.

Ik ben een intacte jongeman in de bloei van mijn leven. Ik ben erg sociaal naar én met andere honden, ik ben dol op het gezinsleven en kan dus ook goed met kinderen in alle leeftijden. Omdat ik van nature wel lomp ben én een goeie 50 kilo weeg is dat wel een punt van aandacht als er nog hele kleine kindjes zijn. Omdat ik ze zo leuk en lief vind kan ik ze dan per ongeluk wel omverlopen.
aanvulling: Er wordt veel gevraagd of ik ook met katten kan, ik ben niet opgegroeid/bekend met katten, maar aangezien mijn lieve en zachtaardige karakter denk ik wel dat ik met voldoende ruimte en de juiste begeleiding, kan samenleven met een kat(ten).


Als pup ben ik opgegroeid bij een jong stel, waar door omstandigheden niet meer voldoende tijd voor mij was.
Helaas was het voor hen te druk en werd ik op 1.5 – 2 jarige leeftijd herplaatst naar mijn huidige baasjes.
Zij hebben mij leren kennen als een speelse en energieke Bull die graag buiten is. Ik sjouw en speel graag met een bal, touw of een stok. Eigenlijk datgene wat “wij Bullen” allemaal wel graag doen!
Ik vind het heerlijk om los te lopen op plekken daar waar het mag en kan dat ook goed, in huis slaap ik graag op de bank of op een lekker kussen, sloop niets en kan dus rustig los in huis verblijven als ik alleen ben.
Al zeg ik het zelf, ik ben echt een hele fijne, lieve en gemakkelijke jongen.


Aan de lijn kan ik wel wat trekken, maar met positieve training en aandacht weet ik zeker dat ik hier nog veel stappen in kan maken. Voor wat lekkers doe ik best veel.
Ook kan ik wel een paar trucjes zoals zit, poot en af en kan ik traplopen. Maar dat zal vast niet doorslaggevend zijn voor jou om mij wel of niet een gouden mandje te bieden, toch?

Mijn gezondheid is, op mijn oren na, heel erg goed. Ik heb in oktober 2020 een bloedoor gehad, hier ben ik aan geholpen. Mijn oren zijn altijd al een aandachtspunt geweest en helaas heb ik inmiddels chronisch oorontsteking. Als ik hiervoor, om de dag, 1 tabletje krijg is dit doorgaans prima onder controle.
Dit zijn zo’n 12 a 15 euro per maand aan kosten extra.
Verder ben ik gechipt, geënt en heb ik netjes een paspoort.


Tja en dan willen jullie nu vast weten waarom ik dan toch op zoek ben naar een nieuw plekje als ik dan zo’n fijne jongen ben…..
Helaas is mijn vrouwtje 1 jaar geleden plots overleden en woonde ik dus nog alleen met mijn baasje. Op het moment gaat het ook niet zo goed met mijn baasje waardoor hij rondom de feestdagen plots is opgenomen.
Er werd nog gedacht dat hij snel weer thuis zou komen, maar helaas is dit vooruitzicht er nog niet, vandaar dat ik sinds begin januari 2021 al in een hondenhotel verblijf. Tijdens mijn verblijf hier ben ik weer goed opgeknapt, want ook met mij ging het even niet zo goed.
Logisch, want ook voor mij is het heftig geweest mijn beide baasjes zo snel kwijt te raken en dan ineens in een vreemde omgeving te moeten wonen…..


Inmiddels ben ik wel echt weer toe aan het leven in een (t)huis, met fijne lieve mensen om me heen…. kroelen, knuffelen, spelen, slapen….. Dat is wat ik enorm mis!
Ben jij of zijn jullie een gouden match met mij?
Heb jij of hebben jullie:
• een fijne tuin waar ik lekker buiten kan zijn,
• een speelkameraadje en/of kinderen (geen must, maar ik zou
het heerlijk vinden)
• geen problemen met de maandelijkse extra medische kosten
• een voorliefde voor en kennis van ons “Amerikaanse
Bulldoggen”
Denken jullie mij een gouden mand te kunnen geven?
Dan zou ik jullie graag willen ontmoeten!


Laat het Kim van N’Djoy dan weten en stuur een mail naar info@ndjoy.nl.
Vertel haar wie je bent, hoe je woon/werk/gezins-situatie is, je ervaring met honden en wat je mij te bieden hebt.
Ik kan niet wachten! Hopelijk tot snel!
Poot van mij,
Jack

Ps:
Momenteel woon ik in de buurt van Boxmeer, ontmoetingen zullen, in overleg, plaatsvinden op het terrein van het hondenhotel waar ik nu verblijf
Voor meer info over ons check gerust onze website www.ndjoy.nl