Hondenwandeling 8 april 2018

hondenwandeling-ndjoy-poeleke-hondenzwemvijver-N'Djoy-april-2018

Hondenwandeling 8 april 2018

Hallo allemaal!

Op zondag 8 april 2018 organiseert N’Djoy in samenwerking met Hondenzwemvijver Ut Poeleke een prachtig evenement voor jullie in Oeffelt: een hondenwandeling met aansluitend een frisse duik in de hondenzwemvijver!

Het doel is om, naast het krijgen van heel veel tevreden honden en baasjes, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de honden die worden geholpen door N’Djoy.

Hou je van een mooie wandeling in de natuur met je hond(en) en gun je je hond daarna ook nog een heerlijke verfrissende duik met andere hondenvriendjes?

Geef je snel op, want vol = vol!

De uiterste aanmelddatum is 30 maart 2018

het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina


Wandeling in de ochtend of in de middag

We splitsen de dag op in twee delen:

 • ochtend: 9.00 uur tot 12.30 uur
 • middag: 13.00 uur tot 16.30 uur

per dagdeel kunnen er maximaal 25 honden deelnemen


Wandelroute 745722_ Benefietwandeling-hondenwandeling-N'Djoy-april-2018
Je kunt de route al bekijken! Klik op het plaatje

Programma zondag 8 april 2018

Het programma van deze dag zal er als volgt uit zien:

 • een prachtige wandeling van ongeveer 6 kilometer, in de natuur. Deze duurt ongeveer 1½ uur, loopt deels langs de Maas en door weilanden
 • op 2/3 deel van de route kunnen de honden loslopen
 • tijdens de wandeling loop ik (Kim) mee en kun je me vragen stellen die betrekking hebben op probleemgedrag of andere zaken waar je tegen aan loopt met of bij je hond. Ik ben bijna afgestudeerd als hondengedragstherapeut en werk alleen met beloning en een positieve benadering.
 • na de wandeling rijd je op eigen gelegenheid naar Hondenzwemvijver “Ut Poeleke”. De honden kunnen een verfrissende duik nemen in de hondenzwemvijver. Het terrein van Ut Poeleke is volledig omheind en je kunt daar veilig je hond(en) loslaten.
 • Terwijl de honden lekker ravotten en plonzen kun je me op dit moment ook weer vragen stellen over probleemgedrag of andere zaken waar je tegen aan loopt met/bij je hond.
 • Tegen een kleine vergoeding kun je bij Ut Poeleke wat drinken
 • En als prachtige afsluiting van deze dag krijgen alle deelnemers een goedgevulde goodie bag mee voor hun hond!

route-nl-app-ndjoy-poeleke-hondenwandeling-oeffelt-cuijk

App van Route.nl

Als je een smartphone hebt, dan kun je de app van Route.nl downloaden. Voer het routenummer in: 745722 en download de route. Als je geen of een klein data-abonnement hebt, dan kun je de route van tevoren al downloaden, zodat je de route offline kunt gebruiken!


favicon-ndjoy-kim-jans-de-bruijni-hulp-aan-honden-gemeente-cuijkKosten deelname hondenwandeling

De kosten voor de deelname aan deze bijzondere hondenwandeling zijn:

 • 10 euro voor iedere 1e hond
 • 5 euro voor iedere volgende hond van dezelfde baas

Na inschrijving via onderstaand formulier kun je de kosten overmaken op IBAN-rekeningnummer NL41RABO 0154 3191 39 t.n.v. K. de Bruijni onder vermelding van “hondenwandeling NDjoy 8 april”.

De opbrengst (na aftrek van de gemaakte kosten) komt geheel ten goede aan N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes!


Aanmelding

Na je inschrijving via onderstaand formulier wordt je aanmelding door N’Djoy beoordeeld. We willen een groep met honden samenstellen die bij elkaar past en waar de kans op conflicten het kleinst is. Kim stuurt je zo snel mogelijk na aanmelding een persoonlijk bericht via e-mail.


Bepaalde correctiemiddelen zijn niet toegestaan

Tijdens deze dag zijn correctiemiddelen zoals slipkettingen, prikbanden en andere correctiematerialen niet toegestaan. Zorg dus dat je gebruik maakt van een goed tuig of halsband.


hondenwandeling-8-april-2018-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Doneren aan N’Djoy kan ook tijdens deze dag!

Mocht je thuis nog brokken, natvoer, snacks of goederen hebben liggen, voor honden en/of katten, waar je niks meer mee doet? Neem het gerust mee. Graag zelfs!

Er zal deze dag een plek worden ingericht waar je spullen kunt doneren voor de honden/katten van N’Djoy.


uw-hondenfotograaf-poeleke-hondenwandeling-ndjoy

Over Ut Poeleke

Monique Nillesen is een enorme hondenliefhebber en heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Monique is gespecialiseerd in hondenfotografie.

logo-ut-poeleke-hondenwandeling-NDjoy-honden-baasjes-april-2018

In 2017 openden Monique en Roy op het terrein waar ze wonen een hondenzwemvijver. Dit werd een daverend succes en een publiekstrekker voor de hele regio. In de omheinde weide kunnen de honden lekker hun energie kwijt en de baasjes kunnen relaxen en kletsen met andere hondenbaasjes! Ieder jaar vanaf april is de hondenzwemvijver geopend voor baasjes en hun honden.


Huisregels van de hondenzwemvijver

Het terrein rondom de hondenzwemvijver is mooi en dat willen we graag zo houden. Bij de hondenzwemvijver kan zowat alles, maar om er voor te zorgen dat we lange tijd van deze leuke plek kunnen genieten zijn er een paar kleine huisregels:

 • als je hond z’n behoefte doet, eventjes opruimen en in de prullenbak gooien die op het terrein staat
 • als je ziet dat je hond staat te graven, corrigeer hem dan, want we willen geen kuilen
 • blaffen is onvermijdelijk. Maar als je hond tekeer blijft gaan zou het fijn zijn als je hem corrigeert of een time-out geeft zodat hij rustig kan worden
 • houd rekening met elkaar, elkaars honden en heb begrip voor de ander
 • de hond aanlijnen buiten het afgeschermde deel van de hondenzwemvijver
 • balletjes en ander speelgoed voor de honden zijn NIET toegestaan op het terrein. Het kan voorkomen dat een gevecht om een speeltje verder gaat dan stoeien, met als mogelijk gevolg een bijtincident. Dat wil natuurlijk niemand. 😉
 • ter bescherming van je eigen hond én de andere honden, zorg dat je hond de juiste entingen heeft gehad. Denk daarbij ook aan de enting tegen kennelhoest en de Ziekte van Weil. Mocht je hond na een bezoek aan de zwemvijver ziek worden, meld het dan bij Ut Poeleke. Dan kunnen wij bekijken of we dit moeten melden aan de andere bezoekers.
 • betreden van het terrein is geheel op eigen risico. Ut Poeleke én N’Djoy kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, schade en/of verwondingen aan baasjes en honden.
 • GENIETEN, dat is de belangrijkste regel!

Selecteer een geldig formulier

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! Ik ben bereikbaar via e-mail en via de Facebookpagina van N’Djoy.