Doneer voor hondenhulp

Doneer voor hondenhulp

hondenhulp-doneer-doneren-potje-ndjoy-hulp-honden-baasjes

5 maart 2018


Update 8 maart 2018

Het doel van 300 euro is behaald!

Dank jullie wel Garetti & Marcel Jeurissen voor de laatste 50 euro! Joke Holtermans en Martina Rutten, Frouke Hulsman, Sharon Krist, Claudia van der Wel enorm bedankt voor jullie bijdrage dit mogelijk te gaan maken!

Ook alle lieve mensen die geld gedoneerd hebben voor de medicatie…. Echt super!!!


Update 2 maart 2018

De oproep voor medicijnen voor het hondje is door vele lieve mensen gelezen, gedeeld en ik kreeg hartverwarmende reacties ÉN donaties☺☺

Kei bedankt voor jullie geweldige donaties Britt Derks, Miranda van Munster, Patricia Groos, Sharon Krist, Frouke Hulsman-te Boekhorst, Marry Ooms Rovers

Met het overige geld kunnen evt. nog wat medicijnen worden aangeschaft of kan een kleine bijdrage in de operatie kosten zijn.


De operatie gaat tussen de 500 en 650 euro kosten…als we met elkaar 300 euro bij elkaar zouden kunnen krijgen zou dat geweldig zijn!

♥ Keibedankt!


Het doel is in ieder geval € 300,-. Iedere euro is welkom! Doneer voor hondenhulp aan N’Djoy!


Een paar dagen geleden vroeg ik jullie om hulp op mijn Facebookpagina. Er waren medicijnen nodig voor een hondje in nood. Hier is ze dan…. Nena, een lief Jack Russel meisje van 6 jaar oud. Het wil maar niet vlotten met “het geld” en de operatie die ze nodig heeft voor haar kruisbanden lijkt maar niet in zicht te komen.
Ze loopt sinds 9 dagen niet meer op dr pootje en het lijkt of er steeds meer pijn mee speelt.


Haar baasjes zijn al weken bezig met het aanschrijven van de instanties die misschien kunnen bijdragen aan de operatie, maar de papieren die hiervoor nodig zijn blijven helaas deels op zich wachten waardoor er niets gebeurt.
De dierenarts die kan helpen bij deze complexe operatie, wil Nena eerst zien en beoordelen (consultkosten) en is daarna bereid haar te helpen voor een ± 550 euro.


Omdat sommige mensen me vroegen of we niet een inzameling konden houden om deze familie te helpen doe ik bij deze dan een oproep námens de baasjes van Nena. Wie wil hen – maar vooral Nena – helpen.
In overleg én met toestemming van de baasjes wil ik kijken of ik via deze weg een deel van het geld bij elkaar kan krijgen zodat een operatie snel kan worden gepland en uitgevoerd.


Door de lieve donaties voor de medicijnen heb ik na aanschaf van deze pijnstillers nog een klein bedrag in het potje voor Nena zitten.

Mocht je iets willen doneren dan kun je een bedrag naar keuze overmaken naar :
NL41RABO0154319139
T.n.v.: Kim de Bruijni
Onder vermelding van:
N’Djoy Operatie Nena

Namens de baasjes van Nena en natuurlijk ook namens mij alvast enorm bedankt! ❤