Even wat efficiënter

Even wat efficiënter!

Even-wat-efficiënter-ndjoy-brabant-hulp-aan-honden-baasjes

Het is zo heerlijk hè…berichtjes ontvangen van lieve mensen die me dan vragen of ik gelukkig gemaakt kan worden met voer, snacks, goederen of andere producten (zodat ik die ten behoeve van N’Djoy mag verkopen). Sommige mensen weten me (al) te vinden en zetten de spullen bij m’n voordeur als ik er niet ben of ze treffen me wel aan natuurlijk. 😉 Maar met deze mensen heb ik dan een afspraak gemaakt, haha!

Vaak is het zo dat men het het prettigst vind als ik zelf de donaties kom ophalen, en dat snap ik ergens natuurlijk best, want ik wil het natuurlijk ook graag hebben voor de dieren in nood 🙂 Ik heb er ook geen problemen mee om bij de mensen thuis te komen, maar ik heb gemerkt dat ik het wat efficiënter moet gaan doen. Nu is het zo dat ik een aanmelding krijg en dan probeer ik zo snel mogelijk bij deze mensen langs te gaan. De aanmeldingen komen natuurlijk van her en der, dus logica kan ik er zelf niet in aanbrengen. En dat is waardoor ik niet efficiënt kan ophalen en heel veel kilometers maak voor soms maar 1,5 kilo hondenbrokken.

Ophaalronden anders inplannen

Vanaf februari wil ik nog maar 1 x per maand een “rondje” gaan maken. Alle donaties die ik aangemeld krijg noteer ik en aan de hand van die gegevens maak ik een planning. Ik kan de donateurs dan netjes van te voren laten weten hoe laat ik ongeveer kom. Op die manier kan ik alles beperken tot maar 1 ophaal-dag per maand en dat scheelt me behalve veel vrije tijd ook nog eens een flink aantal liters benzine. Omdat ik alles geheel op eigen kosten doe, vind ik dat toch een fijne bijkomstigheid. 😉

Indien het noodzakelijk is dat ik wel afwijk van die ene dag per maand, zal ik dat natuurlijk altijd doen; bijvoorbeeld omdat ik toch al in een bepaalde plaats zou komen vanwege een privéafspraak, of er dagelijks langs kom van/naar m’n werk.

Verdeling van voerpakketten aan cliënten van N’Djoy

Ook wat betreft het uitdelen van de voerpakketten aan cliënten gaat dit allemaal naar één dag in de maand. Nu zitten sommige nog verspreid op verschillende dagen van de maand, maar om ook daar wat meer efficiëntie in te creëren en kosten te besparen zal dat op hele korte termijn ook worden doorgevoerd. 🙂

Op die manier hoop ik ook voor mezelf wat meer rust te kunnen inplannen. N’Djoy doet het namelijk geweldig goed in deze korte tijd van het bestaan, maar met 3,5 dag werken, een privéleven en een studie ernaast is dat soms best wel heel erg druk!

Ondanks dat: mocht je meer informatie willen over wat N’Djoy allemaal doet, een vraag hebben of een donatie willen doen? Neem dan gerust contact met me op via een bericht op Facebook of via de contactknop hier op mijn website.