De teller staat op…

update-ndjoy-hulp-honden-baasjes-brabant-teller-staat-op
De teller staat op…

Een korte terugblik na het laatste bericht over de successen!
Toen:

We eindigden het jaar 2016 met de geboden langdurige hulp aan 3 honden en 5 katten en dat betekende dat N’Djoy in 2017 start met maar liefst 6 honden en 6 katten om langdurig te ondersteunen met voer en snacks.

We zijn nog maar net drie weken onderweg in 2017 en de teller staat momenteel op 8 honden en 7 katten die ik help (en nog 2 katten ‘in optie’ voor hulp).

update-ndjoy-hulp-honden-katten-baasjes-brabant-teller-staat-op

De top is nu wel zo’n beetje bereikt voor N’Djoy, want vergeet niet dat alles op eigen kracht, tijd, geld EN natuurlijk de zeer welkome donaties van lieve mensen gebeurt!

Ik ben geen stichting, ik ben maar gewoon Kim!

Je kunt je nog steeds aanmelden, je komt dan op de wachtlijst. Er zijn positieve vooruitzichten voor een enkeling die ik momenteel ondersteun, dus er zal wel doorstroom zijn in het aantal cliënten dat ik ondersteun bij de voeding van hun huisdieren.

N’Djoy wil je graag ondersteunen om er voor te zorgen dat je liefste maatje bij je kan blijven wonen en voldoende eten heeft. Die zorg neem ik graag bij je weg zodat je je aandacht weer op andere zaken kunt richten. Loop je bijvoorbeeld bij de Voedselbank, of sta je onder bewind? Neem contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om jouw huisdieren te steunen met voer en snacks.

Laat het ook gerust weten als je om wat voor reden dan ook niet meer voor je hond kunt zorgen. Ik kan ook bemiddelen bij de herplaatsing van honden.

Ben je, of ken je iemand in deze onprettige situatie? Wijs iemand in deze positie op deze oproep en deel dit bericht zodat we de juiste personen kunnen bereiken.