Grote krabpaal gevonden!

Grote krabpaal gezocht gevonden!

krabpaal-gedoneerd-ndjoy-brabant-dierenhulp


Op 2 december 2016 plaatste N’Djoy een oproep voor een cliënt die op zoek was naar een grote krabpaal voor haar twee katten. Gisteren kreeg ik de vraag van Elfie van Haren​ of ik nog steeds op zoek was, want ze had een prachtig exemplaar staan dat weg mocht. Wauw! Echt enorm bedankt voor deze geweldige donatie Elfie, hier worden een aantal mensen en vooral de katten enorm blij van! 🙂


Voor een cliënt ben ik op zoek naar een grote krabpaal die nog in nette staat verkeert. Heb je er een staan waar je katten niets meer mee doen en staat ‘ie je in de weg? Dan hoor ik het graag. In verband met het ophalen heeft omgeving Cuijk/Nijmegen/Beuningen mijn absolute voorkeur.

Graag ontvang ik je reactie met foto!

grote-krabpaal-gezocht-voorbeelden-grote-krabpalen-zooplus-ndjoy-hulp-aan-honden-brabant
Voorbeelden van grote krabpalen (Zooplus)