N’Djoy neemt nieuwe hulpvragen aan

ndjoy-neemt-weer-nieuwe-hulpvragen-aan-ndjoy-cuijk-hulp-honden-baasjes

N’Djoy neemt weer nieuwe hulpvragen aan!

Er is weer ruimte voor nieuwe hulpvragen van honden en katten. Baasjes in Cuijk en Boxmeer die het hoofd zelf nog maar krapjes boven water kunnen houden en daardoor moeten overwegen hun huisdier elders onder te gaan brengen kunnen hulp aanvragen via deze weg. N’Djoy kan en wil je graag ondersteunen om er voor te zorgen dat je liefste maatje bij je kan blijven wonen en voldoende te eten heeft. Die zorg neem ik graag bij je weg zodat je je aandacht weer op andere zaken kunt richten. Loop je bij de Voedselbank, sta je onder bewind?

Neem contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Ondersteuning met voer, snacks en eventueel goederen voor hond en kat

N’Djoy ondersteunt jou voor de duur van maximaal 1 jaar met voer en snacks. Indien mogelijk (en noodzakelijk) steun ik je ook met goederen voor je kat(ten) of hond(en). Voordat je geholpen wordt zal er eerst een screening plaatsvinden door middel van een kennismakingsgesprek bij jou thuis.

N’Djoy op Facebook

Op de Facebookpagina van N’Djoy kun je ook veel informatie vinden over met name de donaties die we mogen ontvangen en de pakketten die naar de mensen gaan. Dan krijg je alvast een beeld, ook over wie ik ben.

Iedere aanmelding wordt individueel bekeken

Aanmeldingen worden altijd individueel bekeken. Hiermee bedoel ik dat ik iemand met 3 herders er misschien NU nog niet bij kan doen, maar iemand met 2 katten nog wel. Dit betekent dan dat de 3 herders op de wachtlijst komen en ik al het mogelijke zal doen ze zo snel mogelijk te gaan helpen. Het kan ook gebeuren dat ik de 3 herders bijv. vast gedeeltelijk help.

Wachtlijst

Bij meerdere aanmeldingen zal er een wachtlijst worden aangemaakt. Dit ter info. Schroom niet me een bericht te sturen. Ik help overigens alleen in de dorpen Boxmeer en Cuijk. In sommige gevallen maak ik wel eens uitzonderingen onder of met bepaalde voorwaarden. Denk je dat je daaronder zou kunnen vallen, mail me gerust. Alle e-mails worden vertrouwelijk behandeld.

Ben je iemand of ken je iemand met honden en katten in een onprettige financiële situatie? Wijs diegene dan op deze oproep en deel dit bericht zodat we de juiste personen kunnen bereiken.

Bedankt alvast!

Kijk voor het laatste nieuws en foto’s van de fantastische donaties die ik steeds mag ontvangen op de Facebookpagina van N’Djoy!