Duitse Herder Max heeft een thuis

Duitse Herder Max heeft een thuis


Update 02/11/2019:

MAX HEEFT EEN PLATINUM MANDJE GEVONDEN ❤❤

Vol trots willen wij jullie allemaal laten weten dat Max vandaag is verhuisd naar zijn forever home waar hij naast een meer dan gouden mand óók een Duitse herder vriendinnetje erbij heeft!!

Wij zijn zó ongelofelijk blij dat we voor Max een liefdevol echtpaar hebben gevonden waar het hem aan niks zal ontbreken, nooit meer!!

Veel geluk lieve knappe vent!! ❤


Omgeving Hengelo, 9 oktober 2019

Duitse Herder Max van 8 jaar uit de omgeving van Hengelo zoekt een thuis en in dit bericht zullen we alles over hem vertellen!


“…..Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij,
We blijven samen voor altijd.
Ik laat je nooit alleen, je maakt me blij.
Ik hou je vast en laat je vrij.
En ik vertrouw er op dat jij de weg wel weet,
Maar stiekem kijk ik toch een beetje mee…… “

* Marco/Jada Borsato: Samen voor altijd


Mijn naam is Max, een enorm vrolijke en lieve Duitse Herder reu (10-06-2011, ongecastreerd) en ik ben op zoek naar een baas/familie waar ik de komende jaren gelukkig kan en mag zijn.

Toen mijn baasjes mij als puppy namen was het heel erg fijn thuis, ik heb zeker 2 jaar lang cursussen gevolgd en ik was een gelukkige hond.

Helaas werd de aandacht voor mij de jaren daarna alleen maar minder. Mijn baasje wandelde toen nog sporadisch met me, maar toen hij overleed kwam ik eigenlijk nooit meer buiten, ja… een plas/poep in de tuin was alles.

Door diverse omstandigheden verwaarloosde mijn vrouwtje zichzelf en ook mij en werd ik uiteindelijk, samen met mijn vrouwtje, uit huis gehaald.

Nu woon ik in een, zoals ze dat noemen, dierenpension en ik heb hier de tijd van mijn leven! Ik ben fijn buiten in de wei, zie weer andere honden, kan lekker achter een bal aan rennen en wordt hier goed verwend.

ER IS EEN VIDEO BESCHIKBAAR VAN MIJ, VRAAG ER GERUST NAAR DAN STUREN ZE HEM JE TOE.

HELAAS KON HIJ NIET AAN DIT BERICHT WORDEN TOEGEVOEGD.

Helaas weten de lieve mensen bij wie ik nu woon niet zo heel veel over mij, maar ik ga echt mijn best doen jullie zoveel mogelijk te vertellen over wat er toch bekend is over mij.

Omdat ik weinig aandacht, beweging en interactie heb gehad met zowel mens als dier ben ik redelijk druk hoor ik ze hier zeggen. Maar ik ben gewoon zo enorm blij en dankbaar dat ik hier mag zijn dat me dat intens gelukkig maakt!

Ik ben relaxt naar de andere honden hier als ik ze zie. Echt samen op een veld heb ik nog niet gestaan met andere honden, maar dat gaan we wel doen de komende tijd.

Ook wandelen aan de lijn had ik al jaren niet meer gedaan maar Kim van N’Djoy heeft gevraagd of ze dat wilde uitproberen of ik dat nog kon…. en wat denk je…. ik doe het super goed aan de lijn! We zijn tijdens het wandelen aan de lijn nog geen andere honden tegen gekomen, dus hoe ik dan reageer is nog niet bekend. Wordt nog vervolgd dus….

Om hier te mogen wonen moest ik wel geënt zijn, dus dat is zeer recent ook gebeurt. Ik ben ook gechipt.

Ik ben een sociale en vriendelijke jongen die graag het contact op zoekt. Ik word ook erg graag aangehaald. Qua gezondheid is alles voor zover ze dat nu hebben kunnen zien en controleren helemaal prima. Mijn achterhand is redelijk recht voor een Duitse Herder. Ik eet verder goed en zit mooi in mijn vacht.

Toen ik hier net woonde en ze ’s avonds de laatste ronde liepen stond ik gelijk op en met mijn neus bij de kenneldeur. Nu ik hier al wat weekjes woon blijf ik dus écht wel gewoon lekker liggen hoor….. ik zie ze wel voorbij komen, want ik hou het wel in de gaten. Fijn vind ik dat, dat ze me nog even welterusten komen zeggen.

duitse-herder-max-hengelo-zoekt-thuis-4

Extra aanvulling 10 oktober 2019:

Max zou heel goed met kinderen moeten kunnen, maar is gewoon iet wat lomp.

Met katten zou hij niet overweg kunnen.

Autorijden zou voor hem een heel groot probleem zijn. Het vervoer van zijn oude baas naar het pension is via de dierenambulance gebeurd met een kalmeringstablet. Dat verliep toen prima.


Maar….. ik kan en wil hier natuurlijk niet voor eeuwig blijven wonen….. en daarom zou ik jullie willen vragen of er iemand is die nog een fijne gouden mand voor mij heeft staan.

Ze zeggen dat ik, ondanks alles wat ik heb meegemaakt, zo een enorm lieve hond ben. En dat is ook echt zo!

Weet je, als ik zelf mag kiezen waar ik zou willen wonen dan heb ik eigenlijk maar weinig wensen. Eigenlijk heb ik er maar één en die omvat alles wat ik zo enorm graag zou willen…..

…….Hou van mij.

Poot,

Max


Hierbij nog een kleine aanvulling op Max’s zijn wens.

Omdat wij Max zoveel meer gunnen dan wat hij de laatste jaren heeft gehad zoeken wij echt een liefdevolle plek voor hem. Hij verdiend het om de rest van zijn leven te worden geknuffeld, gekroeld, te worden uitgelaten en te mogen genieten van heel veel extra liefde.

We zoeken dan ook echt naar iemand/een gezin/stel die hem de tijd en ruimte zal geven zijn plekje weer te vinden en hem laat genieten van de mooie dingen die hij al jaren heeft moeten missen.

Mocht je willen kennismaken met Max dan horen wij dat heel erg graag! Omdat hij in een pension verblijft zal dit in overleg met hen gaan.

Mail ons op info@ndjoy.nl en vertel ons wat over jezelf en je woon/werk/gezinssituatie. Ook als je nog vragen hebt mag je ons natuurlijk mailen.

Max verblijft momenteel in de regio Hengelo.


Nare reacties dragen niet bij aan het vinden van een gouden mand voor Max. Deel dit bericht liever en zorg dat we zo snel mogelijk een gouden forever home voor hem vinden.

Dank jullie wel!