Amerikaanse Bulldog Shelby heeft een gouden mand!

shelby-amerikaanse-bulldog-foto4-herplaatsing-hond-honden-ndjoy-boxmeer

Amerikaanse Bulldog Shelby heeft een gouden mand!


Update 31 juli 2019

Shelby heeft een ultiem nieuw gouden mandje gevonden dank zij haar nieuwe baasjes die in contact zijn gekomen met een geweldige dame die zeer veel ervaring heeft met Amerikaanse Bulldoggen. Afgelopen weekend (28/7) is Shelby verhuisd naar een grandioze plek met heel veel grond, heel veel aandacht EN zelfs een vriendje om mee te spelen! Met enorm veel dank aan haar nieuwe baasjes (helaas van korte duur) die zich zo hebben ingezet en dit alles hebben mogelijk gemaakt! <3


Update 20 juli 2019

Helaas moeten we voor Shelby met SPOED op zoek naar een andere gouden mand.
Ze had deze méér dan gevonden bij haar nieuwe baasjes, maar helaas matcht het echt niet tussen de hond die er al was, ondanks alles wat er aan gedaan is dit wél te laten werken.
Enorm verdrietig nieuws dus voor alle partijen…..
We gaan daarom nu ook op zoek naar een nieuw thuis ZONDER ANDERE HOND.

Wie kan en wil deze lieve jongedame ook een gouden mand bieden!
Laat het ons weten!
Shelby is een hele makkelijke hond!
Ze doet, als je haar hart gewonnen hebt, alles voor je!
Ze heeft een baas nodig die structuur en uitdaging biedt en aktief is.

We gaan haar opnieuw delen met een update/aanvulling in de al bestaande oproep. Overige belangrijke/relevante informatie zullen we mondeling toelichten.
Voor meer info, stuur een mail naar info@ndjoy.nl of stuur ons een privé bericht en vertel ons wat over jezelf, dan nemen wij daarna graag contact met je op.


Update 1 juli 2019

Shelby heeft haar nieuwe forever home gevonden! Ze is afgelopen zondag verhuisd naar het noorden van het land. Het ga je goed, lieve schat!


Update 18 juni 2019

A.s. zondag 30 juni komen er mensen kijken naar Shelby….. fingers crossed. Daarnaast is er nog een geinteresseerde….. Hopelijk zit haar gouden forever mandje erbij!! ♥


omgeving Boxmeer, 19 mei 2019

Mijn naam is Shelby, ik ben een erg lief en heel sociaal meisje van 1.5 jr oud (14-12-2017). Ik ben een prachtige Amerikaanse Bulldog, sommige mensen schrikken daar meteen heel erg van, maar dat hoeft bij mij absoluut niet hoor!

Knuffelen is wat ik echt heerlijk vind, lekker kroelen met mijn baasjes en als het zou kunnen kruip ik zelfs nog het liefst op schoot hihi. Ook op zachte knuffels ben ik enorm dol. Ik kan er heerlijk mee spelen, sloop ze ook echt heel vakkundig en haal de vulling er uit. Opeten doe ik het echt niet hoor, maar ik kan me er heel goed mee vermaken. 🙂

Ook hou ik enorm van voetballen met mijn baasjes. Dat is toch wel iets wat in mijn top 3 staat. Dat had je niet gedacht hè…. van een meisje! Maar ik vind het geweldig om de bal te pakken als ie wordt weggeschopt. Ook kan ik mezelf er prima mee vermaken, maar samen met de bal spelen is toch wel gezelliger.

Ik ben sowieso heel erg graag buiten, beetje chillen in de tuin is wel aan mij besteedt. Als het regent dan niet hoor! Dan ben ik heel graag binnen. Zelfs wandelen in de regen doe ik liever niet.

Zwemmen doe ik niet, wat poedelen in het water en tot aan mijn buik erin kan ik nog wel doen. Waar ik dan weer wel helemaal gek van ben is een watersproeier! Als deze in de tuin aanstaat dan duik ik er in en er doorheen. Echt zo gaaf!

Ook ben ik graag bij mijn baasjes als ze in de tuin bezig zijn. Het leukste vind ik dan nog om stiekem wat weg te pakken zoals een hamer, de tuinhandschoenen of de gieter en dat dan gewoon mee te nemen! Ik maak het niet stuk hoor…. ik vind het gewoon erg leuk haha!


Sociaal naar kinderen, honden paarden, koeien en geiten

shelby-amerikaanse-bulldog-foto4-herplaatsing-hond-honden-ndjoy-boxmeer

Zoals ik al had verteld ben ik erg dol op knuffelen met mijn baasjes, maar ik ben sowieso heel erg lief voor zowel mens als dier. Kinderen ben ik dol op, soms ben ik per ongeluk een beetje lomp, maar ik kan ook heel goed lekker liggen zodat ze me kunnen aaien.

Ik kan ook heel goed met andere honden en paarden, koeien en geiten vind ik ook helemaal prima. Ik ben zelfs gesocialiseerd met tractoren!

Katten vind ik niet zo heel leuk en als kippen los lopen jaag ik ze graag op. Zitten ze in de ren dan laat ik ze wel gewoon met rust 😉

Als ik kans zie dan steel ik stiekem een ei bij de kippen, ik eet graag eieren, rauw of gekookt, dat maakt niet uit! Als ik een ei steel en ik word betrapt geef ik het netjes terug…..

Bij mijn baasjes mocht ik in de tuin loslopen, buiten de tuin niet omdat ze bang waren dat ik anders achter konijnen aan zou gaan.

In huis kan ik prima los verblijven. Ik ben zindelijk en ik sloop niets. S nachts slaap ik in mijn prachtige houten prinsessenmand.

Als er iemand thuis/op visite komt dan begroet ik iedereen uitbundig, daar word ik namelijk altijd heel blij van. Ik word dan ook heel graag even geknuffeld. Dan is het daarna allemaal prima en ga ik ergens rustig liggen.

Wordt er aangebeld, of ben ik in de tuin en hoor ik iemand aankomen dan blaf ik een paar keer om mijn baasjes te zeggen dat ik wat hoor. Verder ben ik heel rustig.

Als er in of buitenshuis wordt gestofzuigd/gedweild/gras wordt gemaaid dan hap ik naar deze vreemde bewegende dingen. Dat vind ik wel een beetje spannend allemaal. Als ik dan in huis in de bench wordt gelegd is er niks aan de hand. Dan voel ik me veilig en bekijk ik het me eens allemaal vanaf een afstandje.


shelby-amerikaanse-bulldog-foto4-herplaatsing-hond-honden-ndjoy-boxmeer

Toen ik 6 maanden oud was werd ik geadopteerd door mijn huidige baasjes. Mijn 1e baasje had geen tijd voor me, daarom moest ik weg.

Bij mijn huidige baasjes heb ik veel geleerd, ze hebben me aan veel dingen gesocialiseerd die ik nog niet kende, naast het omgaan met allerlei dieren en tractoren heb ik ook wat commando’s geleerd zoals:

Halt, zit, foei, rust, genoeg, af.

Ook hebben ze ontdekt dat ik heel erg gevoelig ben voor stemverhef, dit is iets wat ik heel erg onprettig vind. Dan word ik angstig.

Ook houd ik niet van drukte in een stad en/of druk centrum. Dan word ik ook angstig. Ik ben dus geen meisje waar mee je gezellig op het terras gaat zitten, een markt mee kunt afstruinen of een druk evenement mee bezoekt. Een terrasje pikken in een dorpje waar het gewoon rustig is is iets wat ik wel durf.

Mijn gezondheid is top. 30 kilo schoon aan de haak. Ik ben gechipt, geënt, ontwormt en ontvlooid. Zeer recent ben ik zelfs nog gesteriliseerd. Het was namelijk helemaal niet de bedoeling dat ik een nieuw gouden mand moest zoeken…

Maar helaas moet het nu dan toch en jullie willen vast weten waarom.

shelby-amerikaanse-bulldog-foto4-herplaatsing-hond-honden-ndjoy-boxmeer

Reden van herplaatsing

Ik woon samen met mijn baasjes en nog een Amerikaanse Bulldog-teef die ouder is dan ik ben. Helaas vind zij mij niet zo leuk in huis. Mijn baasjes hebben al heel veel geprobeerd om er voor te zorgen dat ze mij toch lief gaat vinden en ik samen met haar mag/kan blijven wonen. Het ging ook best goed met wat aanpassingen in huis, maar toen ik onlangs thuis kwam van mijn sterilisatie viel ze me toch weer plots aan.

Omdat mijn baasjes ons beide het beste gunnen en niet willen dat het binnenkort misschien wel helemaal fout loopt met alle gevolgen van dien, moeten ze nu deze hele verdrietige keuze maken.

Om die reden gaat N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes nu op zoek naar een nieuw gouden mandje voor mij.

3 x is scheepsrecht zeggen ze…. dus dit gaat m worden! Ik voel het! ♥

shelby-amerikaanse-bulldog-foto4-herplaatsing-hond-honden-ndjoy-boxmeer

Kim is komen kijken

Kim is bij ons thuis komen kijken om te vragen of ik nog wensen had voor mijn nieuwe thuis en ik had wel een paar wensen natuurlijk 😉

Cursus

Naast de basisbehoeften van voldoende wandelen en een fijne tuin om in te spelen zou ik heel graag willen dat mijn nieuwe baasjes iets met me gaan ondernemen in de vorm van een speur of gelijksoortige actieve cursus.

Ook zou ik het fijn vinden als er doorgaans rust is in huis. Ik ben dol op kinderen, maar continu ge-ren, geschreeuw en hectiek om mij heen is iets téveel voor me. De voorkeur heeft dan ook 6+/8+, (ook afhankelijk van de kinderen zelf en hoeveel kinderen).

shelby-amerikaanse-bulldog-foto4-herplaatsing-hond-honden-ndjoy-boxmeer

Heb jij een plekje voor Shelby vrij in jouw huis en hart?

Heb jij een plekje voor me vrij in jouw huis en hart?

Stuur dan snel een mail via info@ndjoy.nl of stuur een pb en vertel wat meer over jezelf.

Ik woon in de omgeving van Boxmeer.

Zie ik je gauw?