Twee Chihuahua’s hebben samen een thuis!

Twee Chihuahua’s hebben samen een thuis!

terror-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes sarah-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes

 

 

 

 

 

 

 

 


Update 18 februari 2019

De twee lieve Chihuahua’s hebben samen een thuis gevonden! ♥


Omgeving Nijmegen, 22 januari 2019

Hallo lieve mensen,

Voor een enorm leuk duo zijn wij op zoek naar een nieuw gouden mandje!

Hierbij stellen wij ze graag aan jullie voor.

Sarah en Terror

sarah-terror-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes2

Sarah is een prachtige Chihuahua-dame van 6 jaar oud. 4 jaar geleden heeft ze 1 nestje gehad en daarna is ze gesteriliseerd. Uit dit nestje is er 1 pup bij moeder gebleven en omdat dit pupje (reu) continu uit de kraamkist kroop kreeg hij om die reden de naam Terror. Terror is 4 jaar oud en gecastreerd.

Door privé-omstandigheden zijn de baasjes helaas genoodzaakt dit duo te herplaatsen en daar gaan wij hen bij helpen.

Mocht je op zoek zijn naar 2 echte Chihuahua’s en spreken de foto’s van dit stel je aan, lees dan gauw verder!

Sarah

sarah-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Sarah, husky kleuren, is zoals hierboven al kort benoemd een 6-jarige Chihuahua-dame die helaas een niet zo’n fijne start in het leven heeft gehad. Ze kwam in een gezin terecht waar ze cadeau werd gedaan aan een 3-jarig kindje dat Sarah niet zo fijn heeft behandeld.

Gelukkig werd ze daar weggehaald door de huidige baasjes en met heel veel liefde en geduld hebben zij ervoor gezorgd dat de zeer angstige Sarah weer een blij en gelukkig meisje kon worden en mocht zijn.

sarah-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes4

Sarah is een lief klein knuffelkontje. ♥

Ze is bekend met katten, konijnen, kippen alsook met kinderen. Ze is sociaal, knuffelt en kroelt graag en ligt ook heel graag samen met Terror lekker op de bank of in de bench.

Sarah houdt best wel van blaffen als er mensen binnenkomen of er ergens iets te doen/zien is. Verder is ze zindelijk en gechipt.

Terror

terror-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Terror, zwart/bruin, is de zoon van Sarah, 4 jaar oud en gecastreerd. Terror blaft weinig en kijkt het liefst even de kat uit de boom. Hij hangt heel erg aan moeder en wijkt niet ver van haar zijde. Meteen aaien heeft niet zijn voorkeur, hij komt graag zélf even kennis maken.

Tijdens het wandelen kun je Terror met gemak los laten lopen op veldjes en in het bos. Zolang Sarah aan de lijn zit zal hij bij je in de buurt blijven. Als ze beide los zijn gaan ze er van tussen. 😉 Dit kan dus nog wel wat aandacht en oefening gebruiken.

terror-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes2

Terror is niet gechipt. Ook hij is bekend met katten, konijnen, kippen en kinderen.


sarah-terror-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Sarah en Terror vinden het fijn om de mogelijkheid te hebben zich terug te trekken in een Varikennel, deze staat nu bij de huidige eigenaar en staat dag en nacht open.

Ook komen ze heel graag bij je liggen op de bank, op een dekentje om je gezelschap te houden en ook om een heerlijk dutje te doen.

Sarah is fijn en klein van stuk, Terror is wat groter dan zijn moedertje en zou daarnaast nog ietsiepietsie mogen afvallen.

terror-herplaatsing-chihuahua-ndjoy-hulp-honden-baasjes3

Wat zoeken wij voor deze twee lieverds?

Wat wij zoeken voor deze twee lieverds?

Een gouden mand waar ze saampjes welkom zijn en waar ze met veel liefde en met wat geduld een hele fijne toekomst mogen hebben.

Ook fijne wandelingen, aandacht en de wetenschap dat ze er oud mogen/kunnen worden zijn natuurlijk iets wat wij zoeken voor ze.

Door het verleden van Sarah en de onzekerheid van Terror gaat onze voorkeur m.b.t. kinderen uit naar een leeftijd van 8+.

Deze Chihuahua’s wonen in de omgeving van Nijmegen.

Mocht je meer willen weten over Sarah en Terror, heb je interesse in ze en wil je graag met ze gaan kennismaken? Neem dan snel contact met ons op en vertel ons wat je deze twee schatjes te bieden hebt!