Thuis gevonden voor American Bullies!

Thuis gevonden voor American Bullies

truus-bigmac-herplaatsing-honden-amerikaanse-bully-ndjoy-hulp-baasjes-thuis-gezocht-voor-american-bullies


Update 1 juni 2018

De noodkreet heeft geholpen!

Truus en Biggie hebben samen een gouden mand gevonden ♥

Ze verhuizen meteen vandaag al, heel veel geluk lieve kanjers!

Bedankt lieve mensen voor het massaal delen en taggen!!!

Geen asiel dus…. ik ben zoooooo blij!!!


NOODKREET 29 mei 2018!

LAATSTE NOODKREET ANDERS GAAN ZE NAAR HET ASIEL 🙁

3 maanden zoeken we nu al naar een baas voor deze twee lieverds, maar tevergeefs. Als jullie ze eens zouden kennen, zien, meemaken… dan waren ze allang herplaatst geweest.

Helaas nog geen nieuwe baas, maar de situatie wordt er niet beter op. Te weinig aandacht en beweging en hier verlangen ze wel naar. Ook hun baasjes willen dat ze dit weer in volle glorie gaan krijgen.

Het asiel is NIET wat ze willen, maar met de rug tegen de muur en geen oplossing in het verschiet moet je iets…

WAAR BEN JIJ, WAAR ZIJN JULLIE…? Die lieve mensen met een liefde voor dit ras en waar ze (het aller-aller-liefst saampjes) mogen komen wonen.

DEEL DIT BERICHT IN HET BELANG VAN DE HONDEN!

N’Djoy is met spoed op zoek naar 2 gouden mandjes voor deze 2 prachtige American Bullies, wij geven er de voorkeur aan dat ze samen geplaatst worden.


24 februari 2018

N’Djoy is op zoek naar 2 gouden mandjes voor deze 2 prachtige American Bullies. Het liefst willen we ze samen plaatsen.

Heel graag stellen ze zich aan jullie voor!

truus-bigmac-herplaatsing-honden-amerikaanse-bully-ndjoy-hulp-baasjes-thuis-gezocht-voor-american-bullies

Truus

Mijn naam is Truus, ik ben 5 jaar, gesteriliseerd en weeg 25 kilo. Ik ben een gezond en enthousiast meisje met heel veel energie, daarnaast ben ik reuze leer,- en nieuwsgierig.

Ik geef mijn aandacht graag aan mijn baasjes.

Als we buiten wandelen hoor en zie ik altijd van alles en dat vind ik heerlijk! Als ik los zou mogen wint op den duur de nieuwsgierigheid naar al die geuren en andere dieren het dan ook van mijn gehoorzaamheid om terug te komen, vandaar dat ik helaas aan de lijn moest blijven. Graag leer ik bij mijn nieuwe baasje hoe leuk het is toch terug te komen zodat ik fijn kan ravotten buiten.

Ik kan goed met andere honden samen, maar van andere dieren word ik soms iets te enthousiast, dit komt vooral omdat ik dat nog niet geleerd heb. Dus misschien gaat dat met wat oefening wel beter. Ik loop heel goed mee aan de lijn en hoop dat ik daar voor beloond ga worden door in de toekomst ook los te mogen rennen.

truus-herplaatsing-honden-amerikaanse-bully-ndjoy-hulp-baasjes-thuis-gezocht-voor-american-bullies

Lieve knuffelhond

In huis ben ik heel lief. Ik luister goed en ben erg dol op knuffelen. Ik leg graag mijn koppie achterover tegen je aan zodat je me goed kan kroelen. Dicht bij het baasje zijn vind ik zo fijn, maar ik kan ook rustig in m’n mandje liggen. Ik ben een makkelijk meisje.

Als er iemand aan de deur komt laat ik me wel horen, ik hoor alles namelijk heel erg goed en waarschuw mijn roedel dan graag dat er wat gaat gebeuren door even te blaffen.

Kindjes

Voor kindjes ben ik heel erg lief, ook met hen speel en knuffel ik graag.

Nou dat was het wel denk ik zo, dan laat ik nu mijn beste vriend zich aan jullie voorstellen!


bigmac-herplaatsing-honden-amerikaanse-bully-ndjoy-hulp-baasjes-thuis-gezocht-voor-american-bullies

Big Mac

Mijn naam is Big Mac, roepnaam Biggie. Ik ben een gezonde, gecastreerde rustige jongen van 4 jaar en weeg 35 kilo. Ik ben fors gebouwd en ze zeggen dat ik ook wel lomp ben aangelegd. Ik snap niet waar ze het over hebben hoor…. Ik ben gewoon dol op mensen en ben graag overal bij.

Perfect aan de lijn

Buiten loop ik perfect mee aan de lijn en ik trek niet. Als we andere dieren tegenkomen dan ren ik er graag achteraan, vandaar dat ook ik helaas niet los mag lopen. Ook ik hoop te leren hoe het dan wel moet, zodat ik met Truus lekker kan ravotten.

Superlief

Binnen ben ik superlief zeggen ze. Ik luister goed en ben echt rustig. Geluiden die ik om mij heen hoor, hoor ik wel, maar het maakt mij niets uit. Als je mij alleen laat in huis/in een ruimte dan ga ik wel op zoek naar iets om aan te knagen. Maar met een bot en/of toezicht doe ik dit niet hoor. 🙂

bigmac-herplaatsing-honden-amerikaanse-bully-ndjoy-hulp-baasjes-thuis-gezocht-voor-american-bullies

Kinderen

Ook ik kan, net als Truus, goed met kinderen.

Truus speelt en knuffelt graag met ze. Ik vind er eigenlijk niet zo veel van en trek me er ook niet zo veel van aan. Als ik het te druk vind loop ik er gewoon van weg en ga ergens anders lekker liggen.


Belangrijke informatie

Nog wat belangrijke informatie.

Truus en Biggie hadden in januari 2018 geënt moeten worden, dit is nog niet gebeurd. Truus heeft geen chip, Biggie wel. Biggie heeft een stamboom.

Beide bullies zijn kern gezond. Truus heeft ooit 1 nestje gehad, Biggie ook, maar met een andere teef. Ook Truus kan, net als Biggie, knagen aan spullen.

Truus heeft de cursus gehoorzaamheid gevolgd, Biggie heeft geen cursussen gevolgd.

Ze kennen de commando’s zit, lig, af, blijf, kom, wachten en toe maar.


Wat zoekt N’Djoy voor deze American Bullies?

N’Djoy zoekt een liefdevolle plek voor deze American Bullies, waar voldoende tijd en aandacht aan deze lieverds kan worden gegeven. En ook zou het zeer wenselijk zijn om met Truus een cursus of cursussen te gaan volgen op een door ons aan te wijzen hondenschool in jullie buurt. Zij heeft echt behoefte om bezig te zijn/geestelijk uitgedaagd te worden.

Wil jij ons die gouden mandjes geven? Wil je meer van ons weten? Mail dan gerust of stuur een bericht via onze Facebookpagina.

Negatieve reacties dragen niet bij aan het herplaatsen, het gezin heeft er veel verdriet van dat ze weg moeten, wat wil je ook met zo’n kanjers van honden. Maar loslaten is ook houden van en soms moet je door omstandigheden verdrietige beslissingen maken.

Delen wordt zeer gewaardeerd!