Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers: Anne

anne-boxmeer-vrijwilliger-ndjoy

Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers: Anne

11 juni 2018

En daar is ze dan!! “ons Anne”

Een vrijwilliger van het eerste uur! En nummer 7 in de rij van het voorstel-rondje.

Een bijzonder mooi, maar ook verdrietig verhaal in 1 en daarnaast ook zulke lieve woorden aan mijn adres, dat ik bloos van oor tot oor….. Dank je wel lieve Anne ♥


Hai allemaal,

Ik ben Anne en al ruim 2 jaar vrijwilliger bij N’Djoy als eerste inzamelpunt naast Kim zelf.

Iedereen mag bij mij spulletjes voor de diertjes van N’Djoy afgeven zodat Kim deze bij mij weer kan ophalen.

Ik word gelukkig van het feit dat andere mensen iets over hebben voor de dieren en mensen die het nodig hebben. Hoe mooi is dat?

Ik heb enorme bewondering voor Kim en haar doorzettingsvermogen. Zij heeft een echt ‘dierenhart’ en daardoor helpt zij mensen en dieren die het zelf even niet redden. Naar mijn mening hebben we mensen als Kim veel te weinig op deze wereld.

Ik heb zelf ook een echt ‘dierenhart’. Mijn hondje Guusje -hij is drie jaar geleden overleden- was ons kindje, hij betekende alles voor ons. Hij mocht 15 jaar en 9 maanden worden. Een prachtige leeftijd. Vlak na Guusje overleed onze schattige Doortje, een poes die al 14 jaar bij ons leefde en we gered hebben uit het asiel. Van Cato hebben we helaas maar een jaar mogen genieten, zij kwam ook uit t asiel op hogere leeftijd. Helaas bleek zij ernstig ziek en hebben we haar met super veel pijn in ons hart laten gaan. Het verlies van onze diertjes heeft ons diep geraakt.

Gelukkig hebben we Sammie nog, een Noorse boskat van ruim 15 jaar en de meest tolerante en lieve kat die ik ken, vooral naar andere dieren en kinderen.

En we hebben onze Tieske, onze vrolijke, gezellige en sensitieve golden-doodle.

anne-boxmeer-vrijwilliger-ndjoy-hond-kat

Ik noem hem gekscherend weleens mijn selfmade-servicedog omdat hij mij uitermate sterk spiegelt en mij laat zien wanneer ik een stapje terug moet doen, rust moet nemen of even tot 10 moet tellen. Door mijn chronische (toch wel heftige) ziekte brengen we veel tijd samen door en kent hij mij als geen ander. Als ik vrolijk ben, is hij het ook.

Wanneer ik het zwaar heb, past hij zich aan door zich tegen me aan te installeren of naast me te gaan liggen. Wanneer ik inwendige onrust heb, laat hij me dat zien door gekke streken uit te halen, bijvoorbeeld te blaffen naar niks (Ties blaft binnenshuis zeer zelden). Ik ben trots op onze band, die we elke dag nog versterken.

Voor mij is een leven zonder hond en kat, geen leven. Dieren maken mijn leven echt mooier. Doordat we ongewenst kinderloos zijn, vullen zij deze leegte op met hun lieve, fijne en warme karakters!

Heb je spulletjes voor honden over in Boxmeer (omgeving Luneven)? Stuur me gerust een PB, zodat je de spulletjes via mij kan schenken aan N’Djoy.

Via deze weg wil ik de anonieme donateurs die geregeld de meeste prachtige en noodzakelijke spullen bij mij afgeven, heel hartelijk bedanken.

Jullie maken de wereld echt een stukje mooier!

Liefs, Anne.