N’Djoy in de media

N’Djoy in de media

Erg leuk dat N’Djoy al regelmatig in de media is verschenen! De naamsbekendheid is heel welkom, want ik wil graag honden helpen! In dit bericht verzamel ik mijn verschijningen in de media. 🙂


29 maart 2019

Dan dénk je dat het niet spectaculairder kan om in de media te verschijnen en dan kom je op tv! 🙂 Grote dank aan de schitterende reportage van Wijktv De Valuwe over het 3-jarig bestaan van N’Djoy en het jaarlijkse evenement in 2019; het zwemfestijn bij Hondenzwemvijver Ut Poeleke in Oeffelt! Mis niets van Wijktv De Valuwe en volg ze op Facebook!

Foto’s van de opnamen (klik op de foto voor een vergroting)

De videoreportage


dinsdag 19 maart 2019

WOOHOO, wij zijn helemaal door het dolle! De Maas Driehoek heeft zo’n prachtig artikel geplaatst over N’Djoy en daarin natuurlijk ook voor de aandacht voor het jaarlijkse evenement: een zwemfestijn bij Hondenzwemvijver ‘Ut Poeleke’ op 7 april 2019! Superbedankt hiervoor. ♥ Lees het artikel hier online en blader door naar pagina 20-21 om het te lezen.2019-03-19-ndjoy-maasdriehoek-hulp-honden-baasjes


9 oktober 2018

kim-de-bruijni-ndjoy-hulp-honden-baasjes-cuijks-weekblad-okt-2018

Jos Janssen van het Cuijks Weekblad heeft een prachtig groot artikel geschreven voor N’Djoy waar we hem zeer erkentelijk voor zijn! We hebben hier een apart bericht over geschreven dat je hier kunt lezen.


8 december 2017

Basisschool-Leander-zamelt-in-voor-ndjoy-hulp-honden-baasjes-media
Hartverwarmend! Deze basisschool zamelt niet alleen in voor de Voedselbank Land van Cuijk, maar ook voor N’Djoy! Klik op de afbeelding voor een vergroting.

winter 2017

oproep-ndjoy-kattenpraat-kattenzorg-nijmegen-hulp-honden-baasjes
In de wintereditie van het donateursblad Kattenpraat van Kattenzorg Nijmegen, is weer een oproep geplaatst voor N’Djoy. 🙂

padbroek.nl-ndjoy-aandacht-media-cuijk-agatha-brabant-hondenhulp

Aandacht voor N’Djoy in de wijkkrant van Padbroek

In december 2017 verscheen de wijkkrant van Padbroek, een wijk in Cuijk. N’Djoy kreeg daarin aandacht met een paginagroot artikel! Klik hier om het te lezen of klik op een van de afbeeldingen onderstaand om de tekst goed te kunnen lezen.

ndjoy-in-de-media-hulp-honden-baasjes-brabant-cuijk-boxmeerndjoy-media-hulp-honden-baasjes-brabant-cuijk-boxmeer-artikel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


gelderlander-regio-nijmegen-ndjoy-brabant
N’Djoy in De Gelderlander

Op 13 september 2017 plaatste De Gelderlander een artikel in de krant over dierenvoedselbanken. N’Djoy is hier ook voor geïnterviewd. Helaas is er weinig informatie over wat N’Djoy doet meegenomen in het interview, maar het is het een goed en mooi artikel geworden!

N’Djoy onderscheidt zich van de andere dierenvoedselbanken doordat we bij de dieren en hun baasjes thuis komen. Daarnaast geven we ruim voldoende voer voor de hele maand, voor alle dieren. En daar zijn we enorm trots op!

Klik hier voor het krantenartikel

Huilend-hond-inschrijven-dierenvoedselbank-ndjoy-gelderlander


voorjaar 2016

ndjoy-in-de-media-hondenhulp-cuijk-boxmeer-kattenpraat-kattenzorg-nijmegen
Artikel over N’Djoy in het donateursblad Kattenpraat van Kattenzorg Nijmegen, editie voorjaar 2016

Heb je advies nodig of voedselhulp voor je hond? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.