Communicatie: een verzoek van N’Djoy

ndjoy-nieuwe-huisstijl-facebook-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer
Klik hier op het logo voor de Facebookpagina van N’Djoy

Communicatie: een verzoek van N’Djoy

De laatste tijd ontvang ik via (te) veel verschillende kanalen mailtjes die betrekking hebben op N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes en ben ik het spoor soms echt compleet bijster…Hierdoor gebeurt het dat ik mailtjes over het hoofd zie of niet meer terug kan vinden en dat is voor zowel mij als voor degene die niets van me terug hoort erg vervelend.

Ik krijg mailtjes binnen via Messenger van de Facebookpagina van N’Djoy, via het e-mailadres info@ndjoy.nl, via Messenger van mijn privéprofiel op Facebook, via mijn privé mail én via de app! Maar omdat dan het zakelijke (N’Djoy) door mijn privé gaat lopen zorgt dat voor een heleboel extra werk. Wekelijks al deze kanalen doorspitten om te zoeken naar een vraag/verzoek/aanvraag/donatie is echt veel werk en zou niet nodig moeten zijn.

Verzoek

Om die reden wil ik iedereen met klem verzoeken: heb je vragen m.b.t./aan N’Djoy, wil je een donatie doen of zijn er andere zaken die je wilt bespreken en gaat dit over honden of (andere) hondgerelateerde zaken? Mail dan naar: info@ndjoy.nl of stuur een privébericht via de Facebookpagina van N’Djoy.

Mijn dank is enorm groot! ♥