N’Djoy evenement 2019 [OPBRENGST EN VIDEOIMPRESSIE]

N’Djoy evenement: zwemfestijn 7 april 2019

hondenwandeling-zwemfestijn-poeleke-oeffelt-ndjoy-hulp-honden-baasjes


EN DE OPBRENGST IS…

Wat hebben we afgelopen zondag 7 april j.l. een GE-WEL-DIGE dag gehad! Het zwemfestijn wat N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes in samenwerking met Hondenzwemvijver ‘Ut Poeleke’ heeft georganiseerd is een groot succes geworden! Het doel was: zoveel mogelijk geld ophalen voor de dieren die N’Djoy ondersteunt met voer en snacks. En dat is gelukt! De opbrengst is… maar liefst € 595 ,-!

En jeetje lieve mensen, hier zijn wij echt zo enorm blij mee!

41 honden

 • we hebben 41 honden mogen ontvangen die samen “goed waren voor” maar liefst 400 euro
 • met de verkoop van lootjes en popcorn 40 euro
 • de bijdrage van de standhouders 30 euro
 • en de bezoekers hebben daarnaast met elkaar nog eens een geweldig bedrag van maar liefst 125 euro (!!!) gedoneerd in de diverse zuiltjes die er stonden.

Zo hartverwarmend!! 

Ook brachten vele lieve hondenbezitters nog goederen mee die ze zelf niet meer gebruikten of speciaal meebrachten voor de honden/katten die wij ondersteunen 
Het voer en de snacks die deze dag gedoneerd zijn zullen eind mei meteen worden verdeeld tijdens de route-dag.

Mijlpaal

Dit was weer een mijlpaal in de carrière van N’Djoy! Eentje die we zeker niet gaan vergeten
Een prachtige dag, op een machtig mooie locatie, met heerlijk weer, en fijne mensen en lieve honden om ons heen! Volgend jaar zijn we er weer, zelfde doel, zelfde locatie!
Wij hopen dat jullie er dan allemaal ook weer zijn.

Mocht het dit jaar niet gelukt zijn hopen we jullie volgend jaar te mogen ontmoeten!
Dank jullie wel lieve allemaal voor het mede mogelijk maken van deze dag EN opbrengst!!
Monique Nillesen Roy Bindels Marieke Van de Weijer Wim Plant Thijs Plant Shania Janssen Marieke van Berkel – Fransen Femke Verstappen Wendy van IJzendoorn Esmeralda Spies Dierenlantijntjes Petbuffet Snoepdog K9 disc store NL Wijktv de Valuwe Run with Pride – Dog Equipment Ikhebjelief en alle baasjes met hun honden natuurljik!!! Ik hoop dat ik niemand ben vergeten!


Prachtige videoimpressie van deze dag

WijkTV De Valuwe heeft nog een keer een fantastische reportage gemaakt, kijk hier voor een videoimpressie van deze fantastische dag!

Nog enkele berichten volgen

Om deze posting niet te lang te maken zullen er nog enkele berichten worden gepost over o.a. de stands/lokale ondernemers die er stonden, de vrijwilligers en ook informatie over de gemaakte foto’s/film en hoe je daar aan kunt komen/ je deze naar ons kunt versturen. Want i.v.m. de wet op de privacy kunnen we dit niet zomaar klakkeloos online zetten vandaar

Mail naar info@ndjoy.nl met al je vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties!


Op zondag 7 april 2019 organiseert N’Djoy in samenwerking met Hondenzwemvijver Ut Poeleke weer een prachtig jaarlijks evenement: een zwemfestijn bij de hondenzwemvijver in Oeffelt!

Ieder jaar organiseren we een geweldige activiteit voor honden en hun baasjes, om de oprichting van N’Djoy in 2016 te vieren en om natuurlijk in te zamelen voor het goede doel!

We zijn ontzettend trots en vereerd dat N’Djoy de primeur heeft om de vernieuwde hondenzwemvijver te gebruiken. 🙂

Gun je je hond een heerlijke verfrissende duik met andere hondenvriendjes? Ook voor de honden die niet van zwemmen houden is het één groot feest op het prachtig omheinde terrein waar ze naar hartelust kunnen rennen, ravotten en spelen.

Geef je snel op, want vol = vol!

De uiterste aanmelddatum is 5 april 2019

het aanmeldformulier vind je onderaan deze pagina


Programma voor de ochtend of de middag

Er is een ochtend- en een middagprogramma. Je kunt je voorkeur aangeven voor een tijdblok per dagdeel, daar houden we zoveel mogelijk rekening mee met de planning. Per tijdblok kunnen 20 honden deelnemen.

ochtend, 2 tijdblokken:

 • tijdblok 1 ochtend: van 9.00 uur tot 10.30 uur
 • tijdblok 2 ochtend: van 11.00 – 12.30 uur

middag, 2 tijdblokken:

 • tijdblok 3 middag: van 13.00 – 14.30 uur
 • tijdblok 4 middag: van 15.00 – 16.30 uur

Programma zondag 7 april 2019

Het programma van deze dag zal er als volgt uit zien:

 • je rijdt op eigen gelegenheid naar Hondenzwemvijver “Ut Poeleke”. De honden kunnen een verfrissende duik nemen in de hondenzwemvijver
 • het terrein van Ut Poeleke is volledig omheind en je kunt daar veilig je hond(en) loslaten. Ook voor honden die niet van zwemmen houden is dit terrein een paradijs! Onlangs is de zwemvijver en het terrein vernieuwd en nog fraaier geworden voor de honden en baasjes en N’Djoy heeft de primeur om de vernieuwde hondenzwemvijver in gebruik te nemen. 🙂
 • terwijl de honden lekker ravotten en plonzen kun je me vragen stellen over probleemgedrag of andere zaken waar je tegen aan loopt met/bij je hond

Eten, drinken en ander leuks

 • het is niet toegestaan zelf meegebrachte drink- of etenswaren te nuttigen
 • tegen een kleine vergoeding kun je bij Ut Poeleke wat eten of drinken
 • betalen met pin is mogelijk!
 • er is een heerlijk terras en er zijn voldoende mogelijkheden voor de baasjes om in de zon of in de schaduw te zitten en te kletsen met andere hondenliefhebbers
 • er zullen kraampjes zijn waar leuke hondenartikelen worden verkocht

ndjoy-nieuwe-logo5-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeerKosten deelname zwemfestijn

De kosten voor de deelname aan dit bijzondere evenement zijn:

   • 10 euro voor iedere 1e hond
   • 5 euro voor iedere volgende hond van dezelfde baas

Na inschrijving via onderstaand formulier kun je de kosten overmaken op IBAN-rekeningnummer NL41RABO 0154 3191 39 t.n.v. K. de Bruijni onder vermelding van ‘zwemfestijn NDjoy + de naam van je hond(en) + je eigen naam’. Met je eigen naam bedoelen we dan degene die zich heeft ingeschreven voor het zwemfestijn. 😉

De opbrengst (na aftrek van de gemaakte kosten) komt geheel ten goede aan N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes!


Aanmelding

Na je inschrijving via onderstaand formulier wordt je aanmelding door N’Djoy beoordeeld. We willen een groep met honden samenstellen die bij elkaar past en waar de kans op conflicten het kleinst is. Kim stuurt je zo snel mogelijk na aanmelding een persoonlijk bericht via e-mail.


Bepaalde correctiemiddelen zijn niet toegestaan

Tijdens deze dag zijn correctiemiddelen zoals slipkettingen, prikbanden en andere correctiematerialen niet toegestaan. Zorg dus dat je gebruik maakt van een goed tuig of halsband.


Donaties zijn mogelijk op deze dag!

hondenwandeling-8-april-2018-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Mocht je thuis nog brokken, natvoer, snacks of goederen hebben liggen, voor honden en/of katten, waar je niets meer mee doet? Neem het gerust mee. Graag zelfs!

Er zal deze dag een plek worden ingericht waar je spullen kunt doneren voor de honden/katten van N’Djoy.

Financiële donatie

Een financiële donatie is ook meer dan welkom. Op deze dag kun je contant geld naar keuze doneren in een collectebus van N’Djoy.


Over Ut Poeleke

uw-hondenfotograaf-poeleke-hondenwandeling-ndjoy

Monique Nillesen is een enorme hondenliefhebber en heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Monique is gespecialiseerd in hondenfotografie.

logo-ut-poeleke-hondenwandeling-NDjoy-honden-baasjes-april-2018

In 2017 openden Monique en Roy op het terrein waar ze wonen een hondenzwemvijver. Dit werd een daverend succes en een publiekstrekker voor de hele regio. In de omheinde weide kunnen de honden lekker hun energie kwijt en de baasjes kunnen relaxen en kletsen met andere hondenbaasjes! Ieder jaar vanaf april is de hondenzwemvijver geopend voor baasjes en hun honden.


Huisregels van de hondenzwemvijver

Het terrein rondom de hondenzwemvijver is mooi en dat willen we graag zo houden. Bij de hondenzwemvijver kan zowat alles, maar om er voor te zorgen dat we lange tijd van deze leuke plek kunnen genieten zijn er een paar kleine huisregels:

   • als je hond z’n behoefte doet, eventjes opruimen en in de prullenbak gooien die op het terrein staat
   • als je ziet dat je hond staat te graven, corrigeer hem dan, want we willen geen kuilen
   • blaffen is onvermijdelijk. Maar als je hond tekeer blijft gaan zou het fijn zijn als je hem corrigeert of een time-out geeft zodat hij rustig kan worden
   • houd rekening met elkaar, elkaars honden en heb begrip voor de ander
   • de hond aanlijnen buiten het afgeschermde deel van de hondenzwemvijver
   • balletjes en ander speelgoed voor de honden zijn NIET toegestaan op het terrein. Het kan voorkomen dat een gevecht om een speeltje verder gaat dan stoeien, met als mogelijk gevolg een bijtincident. Dat wil natuurlijk niemand. 😉
   • ter bescherming van je eigen hond én de andere honden, zorg dat je hond de juiste entingen heeft gehad. Denk daarbij ook aan de enting tegen kennelhoest en de Ziekte van Weil. Mocht je hond na een bezoek aan de zwemvijver ziek worden, meld het dan bij Ut Poeleke. Dan kunnen wij bekijken of we dit moeten melden aan de andere bezoekers.
   • betreden van het terrein is geheel op eigen risico. Ut Poeleke én N’Djoy kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, schade en/of verwondingen aan baasjes en honden.
   • GENIETEN, dat is de belangrijkste regel!

Videoreportage van WijkTV De Valuwe over het N’Djoy-evenement 2019

Op 29 maart 2019 zijn Monique van Hondenzwemvijver ‘Ut Poeleke’ en ikzelf geïnterviewd door Wijktv de Valuwe over o.a. wat N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes allemaal doet, maar bovenal is het zwemfestijn van 7 april a.s. onder de aandacht gebracht. Tijdens én met dit evenement hopen we veel geld in te zamelen om weer voer en snacks te kunnen kopen.

O.a. op Regio TV Land van Cuijk, You tube en Facebook was het resultaat te zien


Selecteer een geldig formulier

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! Ik ben bereikbaar via e-mail en via de Facebookpagina van N’Djoy.