Succesvolle begeleide herplaatsing van Stafford Bailey!

Succesvolle begeleide herplaatsing van Stafford Bailey!

bailey-succesvolle-herplaatsing-stafford-ndjoy-hulp-honden-baasjes (4)

16 april 2019

Begin maart werd N’Djoy benaderd met de vraag of we de herplaatsing van Bailey (Stafford) wilden begeleiden. Natuurlijk wilden wij dat doen! Door toeval vonden de baasjes zelf potentiële nieuwe baasjes en bij dat proces is N’Djoy nauw betrokken geweest.

bailey-succesvolle-herplaatsing-stafford-ndjoy-hulp-honden-baasjes (3)

Na diverse telefoontjes heen en weer, een afspraak met alle partijen, kennismaking met Bailey en veel “goed over nadenken momenten” mocht én kon deze Stafford naar zijn nieuwe Forever Home verhuizen! ♥ Natuurlijk een heel verdrietige situatie voor de (voormalige) baasjes, maar alle partijen waren en zijn heel erg gelukkig met deze meer dan geweldige kans op een fijn nieuw thuis!

De nieuwe baasjes van Bailey vonden het fijn als wij ook bij hen thuis een kijkje kwamen nemen om zo tips en trucs te kunnen geven zodat het voor de hond en henzelf zo fijn mogelijk zou worden.

Enkele weken nadat Bailey is verhuisd naar zijn nieuwe gouden mand zijn we dus gezellig langs gegaan bij hen en hebben we besproken/bekeken wat er nodig was.

We hebben n.a.v. de hulpvraag alvast wat oefeningen en tips/trucs gegeven waar de nieuwe baasjes mee aan de slag kunnen.

bailey-succesvolle-herplaatsing-stafford-ndjoy-hulp-honden-baasjes (2)

Lieve Bailey, je bofte al met de baasjes die je had, maar je boft ook meer dan enorm met de nieuwe baasjes die je in hun hart hebben gesloten!

Het gaat je goed lieve jongen! ♥

Ben je ook genoodzaakt je hond te herplaatsen? Je kunt bij N’Djoy terecht voor professionele begeleiding tijdens het herplaatsingstraject. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

bailey-succesvolle-herplaatsing-stafford-ndjoy-hulp-honden-baasjes (1)