Lieve Old English Bulldog Ruby (1) heeft haar platina mand gevonden!

Lieve Old English Bulldog Ruby (1) heeft haar platina mand gevonden!UPDATE 7/6:
Net voor het Pinkster-weekend is Ruby verhuisd naar haar forever home!! Nadat haar baasje haar had weggebracht naar haar baasjes-to-be en Ruby het huis en de tuin eens grondig had verkend is ze heerlijk in haar nieuwe mand gaan liggen en heeft, al hard snurkend, een dutje gedaan om alle indrukken te verwerken….
Jammer dat ik het filmpje hier niet kan toevoegen, maar je gaat er van oor tot oor van lachen…. ❤
Lieve Ruby, het gaat je goed!
UPDATE 30/5:
Voor Ruby zijn er een aantal serieuze reacties binnen gekomen. Na “screening” is er afgelopen weekend een kennismaking geweest met een liefdevol gezin, zoals het er naar uit ziet zal dit het nieuwe forever home worden….. wordt vervolgd ❤
Eind van de week weten we meer!


Heel graag stellen wij jullie voor aan Ruby, een enorm mooi Old Englisch Bulldog meisje van net 1 (02-’21).
Ruby heeft helaas in haar korte leventje nog niet heel veel geluk gekend en is niet goed behandeld door haar eerste baasje. Ondanks dat haar huidige baasje haar oprecht haar forever gouden mandje had willen geven, blijkt in de praktijk dat hetgeen er geboden wordt en hetgeen Ruby nodig heeft niet helemaal te matchen.
Hoe verdrietig dit ook is. Daarom hopen wij dat voor Ruby 3 x scheepsrecht gaat worden.


Zoals gezegd heeft Ruby in haar 1e levensjaar niet zo’n fijne start gehad en zo kwam ze weer terug bij haar fokker. Hier is ze in januari 2022 door haar huidige baasje opgehaald, op voorwaarde dat Ruby zindelijk was en even alleen kon blijven.
Volgens de fokker was/kon ze dit, maar bij thuiskomst bleek al snel dat ze, door hetgeen ze had meegemaakt, geen van beide was/kon.
Inmiddels is Ruby zindelijk en is het een super lieve, enthousiaste hond, maar alleen thuis blijven is wel nog een punt wat veel geduld en aandacht behoeft.
Als Ruby te lang alleen wordt gelaten wil ze haar behoefte nog wel eens binnen doen.
Ze is gek op knuffelen en dat doe ze dan ook het liefst de hele dag, net als slapen…. want ze is ook enorm dol op dutjes doen!
Ruby is echt een allemansvriend en lief voor iedereen. Ze kan met katten en honden, maar van sommige honden wil ze niks weten.


Aan de riem loopt ze heel netjes mee, ze trekt alleen wat als ze een andere hond ziet, want dan wil ze er naar toe.
Ze kan lekker lomp en enthousiast met andere honden spelen, maar ook van een flos, bal of frisbee wordt ze heel blij en daar rent ze graag achteraan.
Als ze buiten katten of konijnen ziet dan wil ze ze wel achter na, maar gezien haar trage tempo maakt dit totaal geen indruk haha!
Loslopen kan ze redelijk, maar behoeft nog training. Ze luistert aardig als je haar roept.
Aan commando’s kan ze de “zit”.


Met kinderen kan Ruby ook echt prima, maar haar huidige baasje geeft aan:
“……Zelf zou ik d’r niet plaatsen in een gezin met jonge kinderen. Niet dat ze zal bijten maar door o.a. het gillen weet ze zich geen houding te geven. Heb het nu een paar keer meegemaakt en ik krijg daar geen goed gevoel bij. Wat oudere kids (6+) zijn prima. Daar knuffelt ze ook gewoon graag mee….. “
Om die reden kiezen we ervoor Ruby alleen te plaatsen bij een gezin met kinderen van 6+
Ruby is verder kerngezond en in het bezit van een stamboom. Toen ze bij haar huidige baasje kwam te wonen bleek ze de Giardia bacterie bij zich te dragen. Hier is ze helemaal van opgeknapt na de juiste medicatie.
Ook is ze gechipt, geënt, ontvlooit, ontwormt en inmiddels gesteriliseerd.
Van dit laatste heeft ze wel nog wat last gehad en hier slikt ze een maagzuurremmer voor.
Ruby eet verder droogvoer en af en toe een lekker stukje (honden)worst. Voor hondenkoekjes kan je Ruby overigens altijd wakker maken.


In een bench maak je haar niet gelukkig, om die reden adviseren we om haar in een kleinere ruimte te laten verblijven op het moment dat ze even alleen moet zijn. Denk hierbij aan een (bij)keuken, hal of achterbouw. Mocht er dan een ongelukje plaatsvinden is dat ook prima te overzien.
Het huidige baasje van Ruby is erg verdrietig om te constateren dat ze het elders “beter” zal krijgen, bij iemand die meer tijd voor haar heeft om meer met haar te trainen.
Ondanks dat het haar nu aan niets ontbreekt mist er, gezien haar niet goed alleen kunnen zijn, daar net een stukje waaraan nu niet voldaan kan worden.
Ook is het van belang dat men Ruby wat beter leert kennen en dat er een klik moet zijn tussen haar en een toekomstig baasje. Want, zegt Ruby’s baasje, geduld en zorgvuldigheid gaat boven snelheid.
Het huidige baasje kan, indien gewenst, ook nog wat meer vertellen over haar verleden.


Wat wij dus écht zoeken voor Ruby is:
• Een zeer liefdevol persoon/echtpaar of gezin met kinderen 6+
• Waar er doorgaans iemand thuis is en/of Ruby mee kan naar werk/bezoek
• Iemand die met haar blijft trainen m.b.t. alleen thuis blijven al dan niet met professionele hulp/tips
• Iemand die heel veel liefde gaat geven aan dit prachtige meisje.
Dus, denken jullie Ruby een meer dan gouden mand te kunnen geven?
Of wil je nog meer informatie over haar?
Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@ndjoy.nl.
Vertel ons uitgebreid wie je bent, hoe je woon/werk/gezins-situatie is, je ervaring met honden en wat je Ruby te bieden hebt.
Ruby is woonachtig in de omgeving van Badhoevedorp.


Mocht je interesse hebben in een hond die via N’Djoy op zoek is naar een nieuwe gouden mand, onthoudt dan dat wij rustig de tijd nemen om een geschikte baas te vinden die ook écht past bij de hond.
Het is dus niet: “wie het eerst komt wie het eerst maalt”.