Het is enorm druk bij N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes.

Veel van deze drukte is niet zichtbaar voor jullie als volgers, maar naast mijn drukke baan (in loondienst) is het met regelmaat pittig om én een dierenvoedselbank te draaien én daarnaast ook nog honden met veel aandacht te herplaatsen.
Ondanks dat, doe ik het met zoveel liefde en passie en dat maakt dat deze extreme drukte “te handelen” is. ❤


Om jullie een idee te geven van “wat er loopt en welke lieverds er nog aan zitten te komen”……
Sinds 3 maanden hebben we Pip (3,5 Hollandse herder), Jax (2 Bordercollie Mechelaar) en Bo (2 Bordercollie kruising) in de herplaatsing, voor hen zoeken we nog steeds een gouden mandje.
Zeer recent zijn Misha, Beau en Ruby verhuisd naar hun nieuwe baasjes.
Sinds een weekje hebben we daar Beagle pupje Jip bij gekregen, maar Jip zal snel verhuizen naar een meer dan gouden mandje. Voor hem is zeer veel interesse. ❤
Voor aankomende week zal de prachtige senior Bex online komen en staan al aangemeld op de lijst voor herplaatsing 2 Franse Bulldoggen genaamd Bunq en Saartje, en 2 knappe buitenlandse mannen genaamd Fred en Flash.
Zij zullen de komende weken online gaan komen en dan….. dan neem ik, vanaf half augustus, 2 weken een welverdiende vakantie. ☀️


Nieuwe aanmeldingen voor herplaatsers zullen dan ook pas na mijn vakantie in behandeling worden genomen.
Tijdens mijn vakantie zal ik mailtjes voor de herplaatsers zeker blijven beantwoorden, maar voor de rest ligt alles even stil.
Overweeg je dus herplaatsing via mij, hou dan rekening met een korte wachttijd.