Lieve Beagle pup Jip (5 mnd) heeft platina mand gevonden!

Lieve Beagle pup Jip (5 mnd) heeft platina mand gevonden!UPDATE 26/7:
Jip en zijn huidige baasjes hebben inmiddels kennis gemaakt met een zeer liefdevol gezin waar ook nog eens 2 hondenvriendjes wonen (waarvan 1 een Beagle) én heel veel andere dieren zoals schapen, kippen, duiven, katten en noem maar op.
Jip’s platina mandje is gevonden! Hoeveel liefde kan een hond aan?
Hier zal hij zeker ook worden overladen met liefde….
Zet m op kleine jongen! <3
Vrijdag 29/7 zal hij gaan verhuizen naar z’n nieuwe plekje!


UPDATE 20/7:
Voor Jip hebben zich diverse kandidaten gemeld, hoe kan het ook anders!
Nadat ik hen eerst per mail heb benaderd heb ik enkele van hen ook telefonisch te woord mogen staan.
Wat een prachtig mooie mandjes zijn er aangeboden voor “onze” kleine Jip. ❤
Vandaag heeft zich nog een heel fijne kandidaat kenbaar gemaakt, en zojuist, as we speak, komt er weer een (op het eerste oog) gouden mandje die zich aanmeldt.
Aankomende zondag 24/7 zal er een eerste kennismaking plaatsvinden met een prachtig gezin met o.a. honden en veel andere diertjes. fingers crossed!


Voor Beagle-pup Jip (02-‘22) zijn we op zoek naar een nieuw ultra gouden mandje!
Zoals alle pups moet ook Jip nog heel veel leren, maar buiten kijf staat dat hij naast enorm knap ook nog eens ontzettend ondeugend, lief, speels, en knuffelig is.
Jip is in huis gekomen bij een echtpaar die zich helaas wat verkeken hebben op alles rondom het hebben van een pup i.c.m. het plots minder gezond zijn.
Hierdoor hebben ze met pijn in het hart besloten nu al voor Jip een andere mand te zoeken. Een mand waarin het hem aan niets zal ontbreken en hij alles zal krijgen wat zijn huidige baasjes zelf ook voor hem in gedachten hadden.


Jip is een blije lieverd die nog heel veel moet leren en verder echte Beagle streken heeft.
Luisteren doet ie als ie los loopt absoluut niet en zijn neusje maakt dan overuren op de grond. Echte Beagle-kenners gaan hier vast van glimlachen….. want tja…. Tis een Beagle he!
Waar hij nu woont wonen geen kinderen of andere dieren, maar Jip kan met (bijna) alles en iedereen.
Wat wij hem erg gunnen is een liefdevol gezin of actief (jonger) echtpaar die de tijd hebben met Jip de wereld te gaan ontdekken en dit ook blijven doen als hij ouder is.
Jip volgt een puppycursus met zijn baasje en er wordt lekker met hem gewandeld.
Als zijn baasjes een vriendje voor Jip tegenkomen onderweg mag hij kennismaken en spelen. Dat is één groot feest voor hem.


Eigenlijk valt er geen verkeerd woord te zeggen over Jip, hij is nog zo jong dat er verder ook niet veel meer te zeggen valt als dat hij nog blanco overal in staat.
Jip is vanaf dat hij bij zijn baasjes is nog nooit alleen geweest. Dit is iets waar wel aan gewerkt moet worden, want nooit alleen zijn kan bijna niemand waarmaken in de praktijk en is ook helemaal niet nodig. Ook een hond vindt het doorgaans wel eens lekker alleen te zijn
Wel is het zeer belangrijk dat dit stap voor stap wordt geoefend, zodat hij over een tijdje een paar uurtjes alleen kan zijn.
Jip is gechipt en geënt, voor castratie is hij absoluut nog te jong. Verder is hij helemaal gezond. Zindelijk is hij nog niet volledig, vooral de nachten vind hij nog soms moeilijk.
Momenteel woont hij in een appartementencomplex waardoor het ook lastig is om hem tijdig buiten te krijgen. Daarnaast is hij natuurlijk ook pas 5 maanden, dus ook hier moet nog energie in gestoken worden.


Wat we verder nog over Jip kunnen vertellen is dat hij enorm dol is op een lang (ongevuld) knuffelkonijn met een piepje erin. Dit sleept hij graag overal mee naar toe.
Ook zijn graven, stokken en ballen favoriet bij hem.
Jip heeft toegang tot een bench, hier mag hij vrijwillig in en deze staat altijd open.
Af en toe gaat hij er in, maar hij is liever bij zijn baasjes in de buurt en ligt liever in een mand.
Hij is niet gewend aan trappen aangezien zijn baasjes nu gelijkvloers wonen. ’S Avonds mag hij mee naar de slaapkamer waar zijn 2e mandje klaar staat en waar hij dan lekker in gaat liggen met zijn knuffelkonijn.
Gaandeweg de nacht springt hij dan graag op bed om daar heerlijk verder te slapen.


Wat wij zoeken voor Jip is niet heel moeilijk of veeleisend, maar wel heel erg belangrijk dat je hem dit kunt bieden.
Voor Jip zoeken wij:
• een liefdevol gezin of (jonger) echtpaar wat voldoende tijd heeft Jip kennis te laten maken met de wereld en de wereld met Jip.
• Tijd wil besteden aan het (verder) zindelijk maken van Jip en met hem de puppy/gehoorzaamheid cursus wil gaan volgen.
• Jip het gunt veel vriendjes te kunnen maken/hebben en met hem dan ook regelmatig leuke wandelingen maakt/activiteiten onderneemt waar hij met soortgenoten kan rennen en spelen.
• Het ras en het bijbehorende karakter kent of zich heel goed heeft ingelezen hierover.
• Een woning met een tuin heeft
• Een andere hond mag en zou geweldig zijn (mits een klik)
• Kinderen zijn geen probleem voor Jip
• Katten en Jip, vermoedelijk kan dit, maar hij zal dit absoluut moeten leren. Een kat die bekend is met honden heeft hierin absoluut de voorkeur.


Denken jullie Jip een meer dan gouden mandje te kunnen geven?
Of wil je nog meer informatie over hem?
Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@ndjoy.nl.
Vertel ons uitgebreid wie je bent, hoe je woon/werk/gezins-situatie is, je ervaring met honden en wat je Jip te bieden hebt.
Jip is woonachtig in de omgeving van Groningen – Groningen Airport Eelde.


Mocht u interesse hebben in een hond die via N’Djoy op zoek is naar een nieuwe gouden mand, onthoudt dan dat wij rustig de tijd nemen om een geschikte baas te vinden die ook écht past bij de hond.
Het is dus niet: “wie het eerst komt wie het eerst maalt”.