Knappe American Bully XL pup Choco heeft een gouden mandje gevonden!

Knappe American Bully XL pup Choco heeft een gouden mandje gevonden!


UPDATE 14/7:
Choco is inmiddels verhuisd naar haar nieuwe gouden mandje en de eerste berichten zijn meer dan geweldig!! Ze doet het er heel erg goed Haar voormalige baasjes zijn intens gelukkig met deze, meer dan mooie plek die er voor haar gevonden is. Het ga je goed lief meisje! ❤
UPDATE 13/7:
Choco en haar baasjes hebben kennis mogen maken met een liefdevol echtpaar met al een hondenmaatje en hebben hier een méér dan goed gevoel bij ❤
Zoals het er nu naar uitziet zal Choco hier haar forever gouden mandje gaan krijgen! Wordt vervolgd!


Hallo allemaal!
Tadaaaahhhhh…… kijk mij dan!
Ben ik niet om op te vreten zo leuk en knap!?
Mijn naam is Choco en soms maken mijn baasjes er Chokie van als ze tegen me praten. Schattig toch!
Ik ben een American Bully XL meisje van 8 maanden oud (11-11-’20).
Ja je gelooft het niet, maar ik ben “zo’n hoog risico hond”, heftig he pffff….
Zal ik jullie eens wat vertellen, het enige wat hoog aan mij is, is hoe hoog ik tegen jou op kan springen als ik mijn best doe en het enige risico wat je met mij loopt is dat ik ga knabbelen aan iets van hout in jouw huis….. maar dat komt natuurlijk ook omdat ik nog maar een pup ben.


Momenteel leef ik samen met een gecastreerd reu’tje en dat gaat prima. Hij laat me alleen wel regelmatig weten dat ik wat rustiger moet doen. Ik kan nogal enthousiast uit de hoek komen…..
Als er visite binnenkomt dan blijf ik wel een minuut of 5 tegen ze opspringen, dat vind ik gewoon heel erg leuk om te doen, zo blij ben ik dan dat ze er zijn!
Ik ben dol op alles en iedereen en ga graag op ontdekking uit.
Onder het wandelen wil ik heel graag overal naar toe, overal aan ruiken en met iedereen en alles kennismaken. Helaas vinden sommige andere baasjes mij eng en dan mag ik geen hallo zeggen tegen hun hond. Dat vind ik erg jammer…..


Met andere honden die ik leer kennen en honden uit de familie kan ik prima en ook voor (kleine) kinderen ben ik lief. Wel ben ik gewoon erg lomp, dus kindjes omduwen is wel iets wat ik per ongeluk kan doen.
Bij mijn baasjes woont ook regelmatig een “mini-mensje” (6+) en ik ben echt enorm dol op hem en hij op mij.
Ik ben niet gewend aan katten of andere kleine huisdieren.


Momenteel kan ik mijn energie niet echt kwijt en sloop ik veel in huis. Ik ben voornamelijk dol op alles wat van hout is en heb dan ook al veel beschadigd.
Als ik bij jullie mag komen wonen zou ik echt heel erg graag actief bezig willen zijn.
Op cursus om vriendjes te leren kennen, een band met jullie op te bouwen, maar ook om te leren minder hard te trekken en los te lopen.
Nu loop ik alleen los in de tuin en dat vind ik erg jammer. Mijn sloopgedrag zal dan vast wel minder worden en dat vind iedereen vast erg fijn haha.


De reden dat ik op zoek ben naar een nieuwe gouden mand is omdat mijn baasjes zich hebben verkeken op het hebben van een hond zoals mij.
Zo kunnen ze O.A. geen opvang/oppas in de buurt voor me vinden omdat ik een “hoog-risico-hond ben”.
Ze vinden het erg verdrietig, maar gunnen me een beter mandje dan ik nu heb. Knap he, dat ze dat durven toe te geven!
Dus ik hoop dan ook dat jullie MIJ willen helpen een gouden mandje te vinden en niet mijn baasjes gaan schofferen met gemene reacties.


Ik ben zindelijk, gechipt en heb mijn puppy-entingen netjes gehad. Ik weeg al zo’n 30-35 kilo en ben momenteel loops (juli ’21), 1 harde eis die gesteld wordt, is dat ik bij mijn nieuwe baasjes over 3 maanden wordt gesteriliseerd*.
Omdat ik een jong hondenmeisje van dit ras ben, ben ik erg gewild bij veel mensen. Ik heb gehoord dat niet alle mensen geschikt zullen zijn voor mij en dat er goed gescreend zal worden. En dat allemaal voor mij! Spannend zeg!


Waar ik naar op zoek ben?
Zo cool dat ik dat zelf mag zeggen joh…. uhm…. dan zou ik willen dat jullie:
– Actief met me aan de slag gaan, zowel op cursus als beweging/wandelen
– Samen met mij op de bank willen liggen, dat doe ik nu ook namelijk, zo heerlijk!
– Niet boos op mij worden als ik een keer iets kapot maak
– Mij nooit puppy’s laten krijgen en mij binnenkort laten steriliseren*
– Een speelkameraadje van hetzelfde kaliber hebben waar ik lekker mee kan ravotten. Maar dat is geen eis hoor, zou alleen erg leuk zijn!
– Een huis met een tuin hebben.
– Mij met zachte hand en op een positieve wijze zullen opvoeden.


Als jullie mij dit kunnen bieden en willen beloven dan hoop ik dat ik snel kennis met jullie mag maken!
Momenteel ben ik woonachtig in de regio Boxmeer. Zien we elkaar gauw?
Liefs Choco! ❤


Denken jullie Choco een meer dan gouden mand te kunnen geven?
Of wil je nog meer informatie over haar?
Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@ndjoy.nl.
Vertel ons uitgebreid wie je bent, hoe je woon/werk/gezins-situatie is, je ervaring met honden en wat je Choco te bieden hebt.
Omdat Choco zo jong is én onder de hoog-risico honden valt zal er extra goed gescreend worden.
Wij willen absoluut voorkomen dat ze in verkeerde handen valt.
Hierdoor is een verplichte sterilisatie op korte termijn een harde eis. Dit zal extra worden toegelicht bij hen die kennis zullen gaan maken met Choco.
Wij reageren ook alleen maar op geinteresseerden die de oproep goed hebben gelezen en die zich uitgebreid (per mail) aan ons voorstellen zoals gevraagd in de oproep.

Mocht u interesse hebben in een hond die via N’Djoy op zoek is naar een nieuwe gouden mand, onthoudt dan dat wij rustig de tijd nemen om een geschikte baas te vinden die ook écht past bij de hond.
Het is dus niet: “wie het eerst komt wie het eerst maalt”.
Een hond die via N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes wordt herplaatst, wordt met veel zorg gematcht met zijn/haar toekomstige baas.
Dit betekend dus ook dat een reactie soms even op zich kan laten wachten, vooral bij veel animo voor een bepaalde hond.