Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers: Wim Plant

Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers:
Wim Plant

ndjoy-even-voorstellen-vrijwilliger-wim-plant-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Ik ben Wim Plant uit Cuijk. Sinds kort ben ik via een re-integratietraject van mijn werkgever bij N’Djoy als vrijwilliger werkzaam. Ik mocht een werkplek zoeken waar ik mijn energie in kwijt kan en mijn keuze was snel gemaakt. Kim levert fantastisch werk en toen ik haar belde met de vraag of ik bij haar team mocht aansluiten, was het gelukkig snel geregeld. Ik hoop hier een mooie tijd te krijgen en toch op deze manier mens en dier te kunnen helpen. Ik ondersteun N’Djoy met verschillende praktische taken waar behoefte aan was, zoals het samenstellen van de voerpakketten voor de cliënten, het ophalen van donaties bij de inzamelpunten en het ondersteunen bij evenementen.

Honden en katten

ndjoy-even-voorstellen-vrijwilliger-wim-plant-tessa-karel-pelle-hulp-honden-baasjes

Ik hou van honden en katten en ik heb ze ook altijd gehad. Op dit moment heb ik hond Tessa (een Welsh Corgi) en twee katten, Karel en Pelle. De katten en de hond zijn dikke maatjes, dat is erg leuk om te zien hoe ze samen spelen en slapen.

Welsh Corgi

ndjoy-even-voorstellen-vrijwilliger-wim-plant-tessa-djoy-hulp-honden-baasjes

Zoals jullie weten heeft Kim een kruising Welsh Corgi. Tessa en Djoy kunnen het goed met elkaar vinden en we hebben bij een wandeling een keer een mooie foto van dit “stelletje” gemaakt.