Wat kan ik voor je doen?

Wat kan ik voor je doen?

n'djoy-kim-wat-kan-ik-voor-je-doen-omgeving-cuijk-boxmeer

Wat kan ik voor je doen? Ben je al een tijdje op zoek naar een hond, maar kun je net niet dat éne maatje voor het leven vinden dat je zoekt? Of vis je steeds achter het net? Of ben je – door welke omstandigheid dan ook – genoodzaakt je trouwe viervoeter te herplaatsen, maar wil je hem niet naar het asiel brengen en weet je niet hoe je het nu moet aanpakken?

N’Djoy zoekt voor jou en herplaatst jouw maatje en doet de “voorselectie”. Het contact tussen huidige/toekomstige baas en jou wordt door jezelf gelegd. Ik geef je alle potentiële honden/baasjes door zodat je zelf kunt bepalen wat voor jou een goede match is. Als je het fijn vind ga ik mee bij een eerste kennismaking.

In het afgelopen jaar heeft N’Djoy al diverse honden herplaatst én gevonden.

2017_05_22-N_Djoy_hulp-honden-baasjes-herplaatsing-brabant-cuijk-boxmeer-doen

Kijk hier voor de actuele tarieven voor hondenhulp. Mocht je meer informatie willen stuur me gerust een bericht op Facebook of neem direct via deze pagina contact met me op.