Oproep: ontvlooi- en ontwormmiddelen

Oproep: ontvlooi- en ontwormmiddelen

puppy-krabben-vlooien-oproep-ontvlooi-ontwormmiddelen-ndjoy-hulp-honden-baasjes

Het seizoen van teken is weer in volle gang en ook vlooien en wormen kunnen hele vervelende zaken zijn waar onze huisdieren last van kunnen hebben. De producten die deze nare beestjes tegen gaan kosten vaak een flinke cent…en laat dat nou net het probleem zijn.

Omdat de baasjes van de dieren die ik help een heel klein budget hebben waar ze net zelf van rond kunnen komen schieten zaken als ontwormen, beschermen tegen vlooien en teken er bij in.

Hier is gewoonweg geen geld voor. Sommige dieren lopen om die reden dus ook (helaas) rond met deze voor het dier hele onprettige problemen.

Daarom is mijn streven om 2x per jaar alle dieren die ik verzorg te ontwormen. En indien de dieren er last van hebben natuurlijk ook ontvlooien! Sommige middelen helpen daarnaast ook tegen teken, dat is dan mooi meegenomen.

Omdat ik aankomende periode graag alle dieren weer wil ontwormen en hier graag iets heb liggen als er diverse nare beestjes aanwezig blijken te zijn, doe ik een oproepje aan jullie!

Mocht iemand nog ontwormtabletten, vlooiendruppels of andere producten, zoals omgevingssprays of poeders voor vloeren hebben liggen en het wordt niet meer gebruikt?

Laat het me weten! Ik zou het heel graag willen hebben en zorg dat het goed terechtkomt!