Baasje gevonden voor Pomchi pup

pomchi-pup-zoekt-een-thuis-ndjoy-brabant4

Baasje gevonden voor Pomchi pup

Update 22 mei 2017

Ons lieve meisje is geplaatst. ❤ Na heel veel lieve berichten te hebben ontvangen n.a.v. de oproep en ook nog eens heel veel lieve mensen die haar bericht hebben gedeeld heb ik afgelopen week 3 huisbezoeken gedaan met ons kleine Pomchi-meisje. Het waren 3 erg lieve leuke en diverse gezinnen en de keuze was vreselijk moeilijk. Gisteren is ze verhuisd en vandaag heb ik al de eerste positieve berichten ontvangen ☺ Ze past zich snel aan, heeft goed geslapen en gegeten dus super fijn Naast de afspraken over verzorging en voorwaarden met haar nieuwe baasje zal ik haar sowieso blijven volgen Bedankt lieve allemaal voor jullie hulp in welke “zin” dan ook!
#gajemissenliefmeisje
#yougogirl


Op 9 mei postte ik op de Facebookpagina van N’Djoy een oproep: baasje gezocht voor een Pomchi pup! Er zijn heel erg veel reacties gekomen via mijn Facebookpagina. Er zijn op dit moment 3 potentiële baasjes met wie ik in gesprek zal gaan.

Update 12 mei 2017

De jongedame ontwikkelt zich als een speelse spring-in-het-veld die zich na een angstmomentje gelukkig snel herstelt van de ervaring met nieuwe situaties. En dat zijn er nogal wat, alles is namelijk nieuw voor haar!

We zijn intensief bezig met zindelijkheidstraining, het socialiseren en de “zit”-oefening.

Eenkennig is ze (zoals het ras ook bekend staat) absoluut, maar we hopen dat te kunnen verminderen door veel mensen haar wat lekkers te laten geven onderweg. Wordt weer vervolgd. 😊

pomchi-pup-zoekt-een-thuis-ndjoy-brabant3

9 mei 2017

N’Djoy is op zoek naar een stabiele baas die voldoende aandacht, tijd en energie kan en wil steken in een Pomchi pup van 3,5 maand oud.

De pup komt van “onbekende” (lees: waarschijnlijk buitenland) en is veel te vroeg bij de moeder weggehaald, al met 6 weken oud. Het pupje kwam bij iemand te wonen met 3 grote honden. Na 1 week bleek dit niet te werken, de 3 honden accepteerden de pup niet.

Toen is ze bij een ouder echtpaar gebracht die wel ontzettend lief voor haar waren, maar haar absoluut niet konden bieden wat ze nodig had. Niet in opvoeding/socialisatie en ook niet qua voeding. Ze at regelmatig met de pot mee…De rest van de informatie laat ik even voor wat het is en zal ik doorgeven aan haar toekomstige baas.

Vandaag ben ik met een hulpverlener in gesprek gegaan met dit echtpaar en we hebben gezamenlijk besloten de pup een beter thuis te gaan bieden. Het was niet de bedoeling haar meteen mee te nemen maar dat leek voor allen op dat moment wel de beste oplossing. Ik kan naast de juiste voeding ook starten met socialiseren en wat basiscommando’s.

De pup gaat niet zomaar naar de eerste de beste! Ik ben echt op zoek naar een baas met verstand van zaken, die weet wat het inhoudt een pup met een rugzakje op te laten groeien. De start van deze lieve kleine meid is niet goed geweest en ik gun haar, na al 2 baasjes in haar korte leven te hebben gehad, een forever home.

pomchi-pup-zoekt-een-thuis-ndjoy-brabant5

Ze heeft haar 1e enting op tijd gehad maar haar 2e enting niet. Ze is op 05-05-17 gezien door een dierenarts en is volledig gezond bevonden. Alles ziet er hartstikke netjes uit. Ze is op deze dag dus ook voor de 2e keer ontwormd en geënt. Over 3 weken moet ze weer worden gezien voor haar enting.

pomchi-pup-zoekt-een-thuis-ndjoy-brabant2

Ik heb intussen al heel veel lieve en fijne reacties mogen ontvangen van mensen die de hond graag een gouden mand willen bieden. Ook zitten er reacties bij die naar mijns inziens niet om de juiste reden zijn gestuurd…

Het oudere echtpaar heeft een flink bedrag betaald voor deze pup, mensen die denken dat de pup “zomaar kan worden afgehaald” hebben dus bij deze pech. Dit ter info.

pomchi-pup-zoekt-een-thuis-ndjoy-brabant1

Wat zoek ik:

Een oprecht persoon/gezin die deze pup een tweede kans wil geven en haar op een juiste wijze kan opvoeden en trainen zoals dat eigenlijk al had gemoeten vanaf het begin van haar jonge leventje.

Heb je serieus interesse in haar dan ontvang ik graag een e-mail met daarin wat over jezelf, wat je haar kan/wil bieden en natuurlijk met al je vragen!

pomchi-pup-zoekt-een-thuis-ndjoy-brabant