Verdrietige Kira is weer happy met haar nieuwe gouden mand

Verdrietige Kira is weer happy met haar nieuwe gouden mand

 


UPDATE 6/12:
Vandaag zal Kira naar haar forever home verhuizen!!
Na 3 fijne kennismakingen met fantastische gezinnen heeft Kira zelf de keuze gemaakt waar ze wilde gaan wonen.
Lieve Kira, je gaat een meer dan gouden toekomst tegemoet! ❤
Een groot dank je wel voor iedereen die heeft geholpen bij het mogelijk maken een gouden mand voor haar te vinden!

I’m so lonely, broken angel,
I’m so lonely, listen to my heart
You, you are the one, I miss you so much now that you’re gone
Don’t, don’t be afraid, I will be by your side leading the way
One and only broken angel, come and save me before I fall apart…….

* Arash – I’m so lonely broken angelGraag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Kira en ik ben een lieve, soms wat lompe jongedame van 4 jaar oud.
Op dit moment ben ik intens verdrietig en voel ik me erg verloren, vandaar dat ik deze oproep nu doe.

Van pup af aan woon ik bij mijn baasjes waar ik vertroeteld werd tot op het bot. Ik heb zoveel liefde gekregen, meer dan ik me ooit had kunnen wensen. Mijn vrouwtje verwende me iedere dag wel met een stukje vlees of een aardappeltje en oh oh oh wat vond ik dat heerlijk.

In april van dit jaar overleed mijn vrouwtje heel plots en bleef ik met mijn baasje alleen achter. Ondanks het gemis van mijn vrouwtje bleef ik toch wel die blije en drukke gup die ik, volgens andere, altijd was.

Mijn baasjes en ik hadden een rustig leventje, er kwam wel eens visite, maar verder hadden we het heerlijk zo met z’n drietjes. Toen mijn vrouwtje wegviel waren we met z’n tweetjes en was het voor mij nog steeds prima zo.


 


Begin oktober van dit jaar ging mijn baasje ineens zomaar weg, ik begreep er niets van!

Heel soms werd ik dan thuis opgehaald en gingen we op visite bij hem, ik was dan door het dolle heen en sprong daar dan lekker op het bed enzo…. haha, dat was altijd heel fijn!
Maar als we dan weer moesten gaan en ik weer thuis werd gebracht was het maar stil in huis.

Er kwamen wel hele lieve mensen om een keer of 4 per dag met mij een lekker stuk te  gaan wandelen en even met me te spelen, maar ik was de rest van de tijd alleen en ik voelde me erg eenzaam.

Deze lieve mensen vertelde me ook dat mijn baasje snel weer thuis zou komen, dus ik wachte iedere dag netjes op hem tot hij weer thuis kwam.

Maar na een week of 3, 4 werd de eenzaamheid me te veel en begon ik soms dingetjes kapot te maken. Ik wilde zo graag weer lekker knus op de bank liggen, lekker knuffelen en kroelen, een aardappeltje krijgen of een dutje doen met wat stemmen en het geluid van de t.v. om mij heen….. maar het wachten duurde zo lang.

En nu, nu heb ik gehoord dat ook mijn baasje nooit meer thuis zal komen…..


 


Ondanks alle lieve mensen die mij uitlaten en verzorgen gaat het na al die weken nu niet zo goed meer met mij. Het alleen zijn, wat eigenlijk maar eventjes zou zijn, maar nu al een aantal weken duurt, zorgt ervoor dat ik veel stress heb en nu dus echt te weinig weeg.
Ik wil zo ontzettend graag weer bij iemand horen, vertroeteld worden, samen zijn en af en toe worden verwend met iets lekkers…..

Wil jij me helpen bij het zoeken naar mijn nieuwe gouden mandje?


 


Nu jullie mijn verhaal kennen en het waarom ik op zoek ben naar een nieuw baasje vertel ik jullie graag wat over mezelf.

Ik ben een kruising Boxer (3/4) met een Stafford (1/4) wat je vooral aan m’n koppie wel kunt zien. Mijn karakter is die van een Boxer. Ik ben niet opgegroeid met kinderen, niet met honden en ook niet met andere dieren.
Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik een heel rustig leven geleid bij mijn baasjes.
Ondanks dat, kan ik prima bij/met kinderen * en waarschijnlijk ook met andere honden.
Misschien niet met allemaal, maar dat hebben we vast snel genoeg door.Ik ben zindelijk, sloop niets en ben in huis een rustige dame. Wel vind ik het heel fijn om lekker te gaan wandelen en samen te spelen.

Een cursus heb ik niet gehad, dus een beetje sturing heb ik nog wel nodig, maar dit moest ik zeggen hoor….. ik ben namelijk wel erg druk en springerig als ik mensen zie, maar tja…. ik ben dan gewoon erg blij!

Omdat mijn baasje redelijk snel en toch plots is overleden is nog niet alle informatie over mij bekend. Zo moeten ze nog even uitzoeken of ik ben gechipt, geënt en dat soort dingen. Ook zijn mijn foto’s niet de mooiste, maar ik hoop dat jullie daar doorheen kijken.

Wel ben ik verder gezond, gesteriliseerd, kan ik wat stoere trucjes zoals: Zit, Poot, High Five en Kus en luister ik doorgaans best goed.
Los lopen deed ik niet echt dus ik hoop stiekem dat ik dat bij mijn nieuwe baasjes wel mag gaan proberen. Mij lijkt het ook helemaal het einde als we samen op cursus gaan, dan ga ik namelijk nog beter luisteren en ben ik daarna niet meer zo druk en springerig als nu. Want dat is blijkbaar wel echt een dingetje…..


 


Momenteel woon ik in de omgeving van Cuijk, Noord-Brabant en zijn er allerlei lieve mensen hun stinkende best aan het doen om mij zoveel mogelijk liefde, aandacht en beweging te geven. Daarnaast wordt er ook naarstig gezocht naar mijn toekomstige gouden mand en ik kan niet wachten tot die er is, want ik heb het echt moeilijk zo in mijn eentje.

Toch ga ik natuurlijk niet zo maar met de eerste de beste mee en wil ik jullie graag vertellen waar ik naar op zoek ben. Mijn voorkeur gaat uit naar:

  • Een persoon/echtpaar/gezin met kinderen 10+
  • Die mij tijd/ruimte/rust willen geven te rouwen en te wennen aan, na wekenlang voornamelijk alleen te zijn geweest.
  • Mij daarna willen begeleiden/sturen d.m.v. een cursus/training zodat ik niet meer zo spring/druk ben bij het zien van mens/kind/hond.
  • Mij iets willen laten zien van de wereld, leren spelen met andere honden, een strandwandeling enz.
  • Of ik bij iemand zou moeten gaan wonen waar al een andere hond aanwezig is, is nog niet helemaal helder.


Nou, ik denk dat jullie zo al heel veel informatie over mij hebben kunnen lezen!

Mocht je mij graag willen ontmoeten, of wil je toch nog meer over mij weten, mail dan naar info@ndjoy.nl of stuur een privébericht.

Wil je mij dan ook meteen wat meer over jezelf/familie en je woon/werksituatie vertellen? Dat zou ik heel erg leuk vinden.

Hopelijk tot snel,

Liefs Kira