N’Djoy deelt voedselpakketten uit aan o.a. minder bedeelde baasjes

N’Djoy deelt voedselpakketten uit aan o.a. minder bedeelde baasjesGisteren, zondag 13 december was het dan zover!
De voedselpakketten werden opgehaald door (ex)-cliënten als ook door onbekende mensen die één ding gemeen hadden met elkaar, een héle kleine beurs.
De cliënten kregen ook meteen het voerpakket voor hun hond/kat mee.
Na 4 jaar kunnen we inmiddels wel spreken van een jaarlijks terugkerende actie.
Dit doen we, om ook de minder bedeelde medemens een feest/decembermaand te geven met volle(re) keukenkastjes en goed gevulde “buikjes”, met levensmiddelen die net wat exclusiever zijn dan de standaard pasta’s of blikgroenten van de voedselbank.


Nadat we een oproep plaatste met de vraag om de AH Vega-kaart t.w.v. 12,50 (van de postcodeloterij) te doneren aan

N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes

, werd hier massaal gehoor aan gegeven.

Voor maar liefst 1000 euro aan kaarten mochten we ontvangen, uit diverse regio’s in NL, waarvoor enorm veel dank! ❤
Tamara en Kim hebben, verspreid over 3 x, de boodschappen gedaan en in totaal 6 volle winkelwagens kunnen vullen met de meest uiteenlopende producten.
Hiervan zijn maar liefst 14 pakketten gemaakt met een waarde van +/- 70 euro (!!!!)


Naast deze al zeer complete voedselpakketten kregen we van onze vrijwilligers Ivonne Vogelsangs en Marieke van Berkel – Fransen nog meer producten om aan de pakketten toe te voegen zoals:
* Zwitsal producten
* Koeken en chocolade-repen
* Schoonmaakmiddel en zakjes chips voor de kids
Ook kregen we van Jennifer Bouman een groot aantal zelfgemaakte stukken zeep en van Lisette Willems nog een flink aantal deodorants waardoor de pakketten al meer dan gigantisch te noemen waren!
Toch konden we aan 6 pakketten (van onze cliënten) nog meer prachtigs toevoegen, want Claudia van Gaal van eGaal – Beautyshop schonk maar liefst 6 op maat gemaakte Oriflame pakketjes!


Het was een enorm project om dit alles te realiseren, het was niet alleen “even wat AH kaartjes ontvangen en inleveren”, maar het was heus urenlang vertoeven in de Albert Heijn, veel ge-reken met prijsjes, uitzoeken welke producten er nou allemaal meeliepen, datgene samenstellen waar men zoveel mogelijk mee kon maken, maar ook wat men zou lusten.
Daarna begon het gesjouw…. van “in de kar”, naar “op de band”, en dan weer “in de kar” en “in de auto”.
Bij thuiskomst van “uit de auto” en “de trap op”, naar “uitstallen in de keuken” en weer “inpakken in de doos”. Hierbij werd Kim gelukkig heel goed geholpen door Lucy & Shania Janssen.


Om daarna al deze dozen te versjouwen naar de zolder en ze daar vervolgens 4 weken later weer vanaf te sjouwen, ze weer deels uit te pakken, de nog gedoneerde spullen er aan toe te voegen en ze dan “verzendklaar” te maken en een deel in de auto te zetten voor de mensen in Cuijk.
De rest van de pakketten bleven in Sint Anthonis en werden hier naar “de schuur” gesjouwd, waar ze werden afgehaald.
De eerste 3 foto’s zijn van het gehele pakket zoals al 13 alleenstaande/echtparen/gezinnen deze hebben mogen ontvangen, de overige foto’s laten een kleine sfeerimpressie zien van “the making off”


Gisteren hebben Tamara en Kim, deels in Cuijk en deels in Sint Anthonis de pakketten mogen uitdelen. Voor iedereen hadden we 30 minuten gereserveerd om, naast tijd voor een praatje, ook de privacy te kunnen waarborgen.
Wat was het een enorm dankbare taak dit te mogen én kunnen doen! ❤
Woensdag 16-12-2020 gaat Kim nog 1 huishouden verrassen met het laatste pakket, dit huishouden weet nog van niets namelijk!
Maar uit betrouwbare bron hebben we mogen vernemen dat het hier meer dan welkom zal zijn en de nood hier erg hoog is.


Tot slot nog wat overige info:
Omdat wij deze pakketten meer dan groot genoeg vonden hebben wij besloten de donaties van:
* 2 x 10 euro contant
* 1 x Hema Cadeaukaart t.w.v. 5 euro
* 2 x een gratis Hello Fresh Box
….. die we ook hadden ontvangen, te bewaren tot een later moment om hier dan wat fijns mee te doen ❤
Wel hebben we de kinderen van 2 gezinnen nog erg blij kunnen maken met prachtig gedoneerd speelgoed, waarvoor enorm veel dank!
Lieve donateurs, in welke vorm dan ook…… zonder jullie hadden we dit nooit kunnen verwezenlijken. Enorm veel dank hiervoor!
Ook wil ik alle alleenstaande/echtparen/gezinnen bedanken voor hun vertrouwen in ons, want het is niet niks je zo kwetsbaar op te stellen en “bloot” te geven over je financiële situatie.
Wij weten dat dit pakket jullie de komende weken wat lucht gaat geven, het is jullie gegund! ☺️