Test: hondenvoer van Bellfor

Test: hondenvoer van Bellfor

bellfor_logo-test-hondenvoeding-ndjoy-hulp-honden-baasjes

N’Djoy werd benaderd door Bellfor. Deze fabrikant maakt diverse soorten hoogwaardig hondenvoer en N’Djoy mocht voer testen! We kregen een geweldige zending met verschillende soorten en we hebben baasjes in het netwerk van N’Djoy benaderd om het voer te testen!

Wie is Bellfor?

Bellfor is een fabrikant van voeding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor honden. Maar wat onderscheidt ze en waarom zou je de voorkeur geven aan Bellfor boven andere fabrikanten, als het gaat om het voeren van je hond?

Bellfor is een familiebedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring in hondenvoerproductie. Ze hechten veel belang aan de kwaliteit van het voer. Om die reden gebruiken ze alleen grondstoffen van voedselkwaliteit. Slachtafval of kunstmatige additieven worden niet gebruikt in dit hondenvoer. Om een constante kwaliteit van grondstoffen te garanderen, vertrouwen ze op samenwerking met regionale leveranciers. Op die manier weten ze precies waar de ingrediënten voor de producten vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd.

Kijk hier voor meer redenen om te kiezen voor de voeding van Bellfor.

De test!

Hypoallergeen voer gemaakt van insecten

Baasjes die een hond hebben met een voedselallergie, weten hoe frustrerend het is om een voer te vinden waar je allergische hond het goed op doet. Voer gemaakt van insecten is een betrekkelijk nieuwe ontwikkeling in voedingsland. In het netwerk van N’Djoy zijn meerdere honden met een (ernstige) voedselallergie en we hebben hen benaderd wie het aandurfde om deze insectenvoeding te proberen. Want als je eindelijk voer hebt ontdekt waar je  hond klachtenvrij op is, dan is het erg eng om een ander soort voer te proberen.

Hondje Lana van Melissa was bereid de insectenbrokjes te proberen. Lana is een heel moeilijke eter en haar vrouwtje heeft al verschillende brokken geprobeerd om haar allergische klachten onder controle te krijgen. Melissa vond het dus wel heel spannend! Maar hoewel het vrouwtje de brokken niet zo lekker vindt ruiken, vindt Lana ze heerlijk. 🙂 En ze doet het er goed op en dat is het belangrijkste. Het vrouwtje van Lana vond het ook fijn dat ze eens een keer blikvoer kon testen, want dat is er ook voor gevoelige honden!


Mazzel testte de geëxpandeerde brok

Mazzel is ook een moeilijke eter, hij vindt niet veel lekker en eet vaak slecht en laat de brokken staan. Dat is met deze geëxpandeerde brok van Bellfor wel anders! Heerlijk vindt hij deze brokjes!


Shiva probeerde de geperste brok

Shiva is een kruising Jack Russel-Maltezer. Een bescheiden eter die verder geen problemen heeft. Geperste brokken kende ze nog niet, zij at altijd krokante brokken. Wat zou ze ervan vinden? Nieuwsgierig maakten we samen de zak open. En ja, hoor, Shiva vindt de brokjes heerlijk! Met haar Jack Russel-bloed doet ze wat ze altijd doet: eerst een tijdje uit haar bak eten en vervolgens steeds een brokje pakken, dat meenemen naar een veilige plek op haar dekentje, om het daar op haar gemakje op te knabbelen. Ook de geperste brok is dus een succes!


Djoy testte de krokante brok

Djoy heeft een gevoelige huid en heeft soms jeukklachten. Daarnaast is zijn ontlasting soms wat slap. Hij vindt de krokante brokken van Bellfor erg lekker en hij doet het er goed op!


Wil je meer informatie over de kwaliteitsvoeding van Bellfor?

website: www.bellfor.info
gratis telefonisch advies en bestelling: 06-16140932