Sam heeft een thuis

Sam heeft een thuis

sam-herplaatsing-hond-ndjoy-hulp-honden-baasjes1


Update 14 januari 2019: Sam heeft een fijn thuis gevonden!


9 december 2018

N’Djoy heeft een aantal gastgezinnen die honden kunnen opvangen in tijden van nood.

In een van deze gastgezinnen is via een ander kanaal een geweldige hond opgevangen. Graag brengen wij Sam hier onder de aandacht.

Mocht je interesse hebben in deze kanjer dan horen wij dat graag zodat we je in contact kunnen brengen met het gastgezin voor meer info of een ontmoeting. 🙂 Hieronder het verhaal van het gastgezin waar hij is opgevangen.

sam-herplaatsing-hond-ndjoy-hulp-honden-baasjes3

Sam (links op de foto) is een lieve trouwe Dalmador (Dalmatiër/Labrador) reu zoekt rustig en sportief nieuw thuis.

Het is een 6 jaar oude gecastreerde lieve trotse reu, die na wat jaren als gezinshond te hebben gediend op zoek is naar een wat rustiger onderkomen.

Deze hond houdt van mensen. Andere honden vindt hij ook erg gezellig. Sam is baasgericht en wijkt het liefst niet meer van je zijde wanneer jullie band bevestigd is. Eerder heeft hij het huis gedeeld met kleine opgroeiende kinderen en katten. Hij heeft snel het gevoel overal voor verantwoordelijk te zijn en op iedereen te moeten passen. Hij kan hier zichzelf in verliezen wat zich uit in ongewenst gedrag. Dit is dan ook de reden dat hij inmiddels al een paar maanden bij ons aan het rehabiliteren is, inmiddels is van dit ongewenste gedrag geen sprake meer en is hij klaar voor een nieuwe start.

Voor Sam zijn we dan ook bij voorkeur op zoek naar een gezin zonder of met oude kinderen (20+). Het beste zou hij passen bij een wat oudere nieuwe baas die graag een flinke wandeling maakt.

Sam luistert perfect, kan dan ook makkelijk los en trekt niet.

Kortom de perfecte huishond! Neem snel contact op en kom vrijblijvend kennismaken met Sam.