Hondenvriendje gevonden voor Joule!

hondenvriendje-zoekopdracht-hond-gezocht-hond-vriendje-gezin-joule

Hondenvriendje gevonden voor Joule!


Update 18 januari 2018

Joule heeft een hondenvriendje gevonden! Engelse Springer Spaniël Doortje heeft het hart veroverd van het gezin en Doortje zelf is heel erg blij met haar nieuwe gouden mand

Dank jullie wel voor het meedenken, meezoeken en jullie tags en berichten ❤


7 januari 2019

N’Djoy mag op zoek naar een maatje voor een lieve, speelse en prachtige Engelse Springer Spaniël dame van 6 jaar genaamd Joule en natuurlijk ook voor haar baasjes.

Helaas is korte tijd geleden het beste maatje van Joule overleden en ze missen hem allemaal verschrikkelijk.

Omdat in dit warme nestje meer dan voldoende plek is om weer een nieuw gouden mandje neer te zetten voor een hond die herplaatst moet worden, zoeken we dus naar een lieverd die voldoet aan het volgende “signalement” voor een hondenvriendje voor Joule:

  • Ras: v.a. formaat Beagle t/m formaat Labrador en alles daar tussen in
  • Leeftijd: ± 1 – 6 jaar
  • Geslacht: voorkeur reu, maar beide mag
  • Karakter: Speels, Sociaal, Stabiel, Gehoorzaam
  • GEEN Staffords – Terriërs/Herder-achtigen – of hoog risico rassen

Voldoet de hond die je in gedachten hebt of zelf wilt herplaatsen aan bovenstaand profiel, lees dan snel verder!

Karakter en gedrag van de hond die we zoeken

We zijn op zoek naar een hond die absoluut speels moet zijn, Joule speelt ontzettend graag en doet dat het allerliefst met haar honden-vriendjes. Natuurlijk hoeft dat niet 24/7, maar lekker ravotten in het bos is wel een grote wens van haar!

Joule is een zeer sociale en ook stabiele teef die met geen enkele hond problemen heeft en andere honden ook niet met haar. Ook is ze graag bij haar baasjes en zoekt ze het contact met mensen, klein en groot.

De wens is dan ook dat een nieuw huisgenootje deze eigenschappen ook (grotendeels) bezit zodat hij/zij de fijne uitstapjes als ook de bezoekjes als heerlijk kan/mag ervaren.

Omdat het maatje wat overleden is een reu was gaat de voorkeur uit naar een reu, maar omdat Joule met zowel reuen als teven goed kan zoeken we dus in beide geslachten.

Gezin

Het gezin waar deze kanjer komt te wonen bestaat uit een man, vrouw en 2 inmiddels volwassen kinderen waarvan 1 thuiswonend.

Beide werken ze deels buitenshuis en deels binnenshuis waardoor de honden nooit langer alleen zijn dan een paar uurtjes.

Tijdens de vakantie komt er iemand in huis logeren om voor de honden te zorgen.

Ze wonen in een vrijstaande woning die volledig omheind is met voldoende ruimte om lekker te ravotten in eigen tuin. Bijna dagelijks wordt er wel een bezoekje gebracht aan het bos wat in de nabijheid van de woning ligt.

Omdat de honden los mogen zou het fijn zijn als de hond (al wat) commando’s kent en hier ook naar luistert.

Het echtpaar wil graag met hun toekomstige 4-voeter een cursus gaan volgen om op die manier een fijne relatie op te kunnen bouwen en zo ook hun nieuwe hond beter te leren kennen. Hier kan dan zeker ook nog worden geïnvesteerd in gehoorzaamheid mocht dit nog niet helemaal lukken 😉

Gezondheidsprobleempje of medicatie nodig?

Mocht een hond een (klein) probleem hebben waar bijvoorbeeld dagelijks medicatie voor moet worden geslikt of speciaal voer voor moet worden gekocht, dan is dat voor hen geen probleem. Ook andersoortige beperkingen hoeven niet per definitie een probleem te zijn, benoem ze gerust.

België of Duitsland

De hond hoeft niet per definitie uit Nederland te komen, België en Duitsland liggen immers ook dichtbij.

Joule en haar familie wonen in de regio Eindhoven en een stukje rijden om een nieuw maatje te leren kennen is geen enkel probleem voor ze.

Ken je een geschikte hond voor dit gezin en een vriendje voor Joule?

Denk je bij het lezen van deze oproep dat je de geschikte hond voor dit gezin kent, laat het ons weten via info@ndjoy.nl of stuur een privébericht via onze Facebookpagina. Vermeld hierin zoveel mogelijk informatie over de hond en waar deze verblijft.

Dit bericht delen en honden aan ons voorstellen mag allemaal, heel graag zelfs! Dank je wel!

Lieve poot van Joule