Prachtige Demi zocht baasjes met ruimte en vond nog meer dan dat!


UPDATE 13/7:
Gisteren is Demi door haar baasjes naar haar nieuwe forever home gebracht!!
Een echt méér dan gouden mandje bij een liefdevol gezin, altijd iemand die thuis is en met ook nog eens veel koeien, paarden en heel veel ruimte om lekker te ravotten!! 
Beter dan dit hadden we niet kunnen wensen! Het gaat je goed lieve meid!

UPDATE 10/7:
Er heeft zich een liefdevol gezin, woonachtig op een boerderij met heel veel ruimte, gemeld voor Demi 
Hopelijk gaat dit de méér dan gouden match voor haar zijn! 
Wordt vervolgd!

 

Hoi iedereen ☺️

Mijn naam is Demi, ik ben een zeer sociale Rottweiler dame van 4.5 jaar oud en ik ben op zoek naar een nieuwe gouden mand.

Als pup ben ik bij mijn baasjes komen wonen in een groot woonhuis met een enorm erf erom heen. Zij hadden toen al een kleiner hondje (Sunny) die mij mee heeft opgevoed en me al mijn goede manieren heeft bijgebracht.
Enkele weken later kwam er onverwacht nog een pup bij ons wonen, dit zou tijdelijk zijn omdat mijn baasjes een gastgezin waren, maar wij hadden het zo leuk met z’n tweetjes dat ook zij mocht blijven!
Wij hebben zo’n 4 jaar lang heel fijn samen geleefd, gespeeld, geravot en geslapen, natuurlijk hebben wij ook wel eens ruzie gemaakt, maar dat doen we allemaal wel eens toch?In januari van dit jaar stierf Sunny, ik zocht haar nog regelmatig en mistte haar heel erg. Ondanks dat mijn baasjes dat wel zagen, zagen ze geen verandering in mijn gedrag.
Begin maart van dit jaar werd mijn andere beste vriendinnetje heel erg ziek, echt kantje boord….. Normaal leefden we samen veelal buiten, nu was zij binnen omdat ze écht heel erg ziek was en ik was alleen buiten. Ik zocht haar regelmatig op om even contact te maken, likte haar dan over haar bek of kwam even snuffelen, maar er kwam weinig reactie terug. Zo ziek was ze…..
Ik was heel erg van slag, werd zelfs schijnzwanger en voelde me niet happy bij deze gebeurtenissen.
En toen kwam er in maart ook nog een nieuwe hond bij….
Mijn baasjes wisten al dat zij onderweg was vanuit het buitenland en helaas viel dat samen met het ziek worden/zijn van mijn vriendinnetje. Ondanks dat het wat ongelukkig samenviel was ik heel erg blij met de nieuwe hond die was gekomen en hadden we meteen een hele goede klik!
Mijn vriendinnetje krabbelde ook beetje bij beetje weer helemaal op, maar door alles wat er gebeurt was resulteerde dat in een paar pittige aanvaringen tussen mijn vriendinnetje en mij. Helaas waren deze zo erg dat we nu zelfs afzonderlijk van elkaar moeten leven, want als ik de kans krijg dan grijp ik haar.Om die reden zijn onze baasjes meteen gestart met een (positieve) muilkorf training en hebben mijn vriendinnetje en ik voor onze veiligheid een muilkorf om als dit nodig is.
Mijn baasjes weten niet goed waarom ik ineens zo gemeen doe tegen mijn vriendinnetje.
Zelf denk ik dat het komt doordat er binnen onze roedel verschuivingen hebben plaatsgevonden na het overlijden van Sunny, het ziek worden van mijn vriendinnetje en de komst van de nieuwe hond. Maar helemaal zeker weten doe ik het ook niet hoor….

Mijn baasjes moeten daarom een keuze maken 1 van ons te herplaatsen, omdat dit zo voor niemand fijn is.
Helaas betekend dat voor mij dat ik op zoek moet naar een andere plek.
Heel graag vertel ik jullie dus alles over mezelf in de hoop dat er bij jullie een plekje vrij is!Doordat wij allen heel ruim in “the middle of nowhere” wonen ben ik gewend altijd los op het erf te kunnen lopen, ik ben dan dus ook echt heel graag buiten.
Op het erf staat een kennel met een binnen gedeelte in de stal. De kennel wordt zeer zelden gebruikt, maar ik slaap wel het allerliefste in het binnengedeelte in de stal.
Het binnengedeelte is goed geisoleerd, en netjes afgewerkt met hout. Een kleed/deken ligt er niet in, dat sloop ik namelijk gewoon.
Ook ben ik natuurlijk graag binnen, dan kruip ik het liefst op je schoot of tegen je aan op de bank. En als het regent ben ik sowieso in no-time binnen haha, daar hou ik echt niet van. Mocht het me binnen te lang duren dan laat ik dit wel merken en wil ik graag weer naar buiten.

Als we gaan wandelen hou ik er enorm van om door de velden te rennen en te struinen, los lopen kan ik prima en ik luister dan ook goed naar mijn baasjes. Ook zwemmen is iets wat ik heel graag doe en waar je me dus ook heel erg blij mee maakt.
Het leukste vind ik om samen te zwemmen en spelen in het water. Als jij dan het water omhoog gooit spring ik er als een blije gup naar toe om het met open bek op te vangen. Dat vind ik echt een geweldig spelletje!
Ik ben dol op apporteren, dus gooi jij maar een bal weg…. ik ga hem heel graag halen en geef hem je aan of leg hem voor je voeten neer als je een kind bent, zodat je nog een keer kunt gooien!
Ook speel ik graag met voetballen en stokken.Aan de lijn lopen ben ik niet echt gewend. Af en toe loop ik een stukje aan de lijn van ons huis tot het begin van de weilanden en mag dan weer gewoon los lopen. Ik kan het dus wel, maar zal hier heel erg aan moeten wennen indien dit nodig zou zijn.
Omdat mijn baasjes mij natuurlijk niet voor niets hebben uitgezocht toen ze hier gingen wonen en ik daarom ook altijd los op het erf loop, ben ik wel een beetje waaks.
Kom je bij ons het terrein op dan begroet ik je altijd vriendelijk, maar als ik je niet ken en mijn baasjes zijn niet thuis en je wilt weer gaan, dan laat ik dat niet zo maar toe.
Ik zal je dan blokkeren zodat je het terrein niet meer af kan en ik kan me voorstellen dat dat best wel indruk kan maken…. Ik ben geboren (26-11-15) bij een gezin in huis en ben de 1e weken van mijn leven goed gesocialiseerd aan kinderen en katten.
In het gezin waar ik nu ben opgegroeid waren naast 3 kleine kinderen (6 en 8 toen) en katten ook nog paarden, kippen, konijnen en vogels.
Met kinderen ben ik echt heel erg goed, kleine kinderen krijgen soms wel een flinke lik van me…. dat vind ik gewoon heel fijn om te doen! En soms ben ik gewoon een beetje lomp…
Katten die rennen vind ik wel interessant en jaag ik graag op, maar ik doe ze niets, blijven ze vervolgens stil zitten/liggen dan is mijn interesse snel weg.
Als ik de kans krijg vind ik het ook erg leuk om de paarden op te jagen, maar ga ik samen met mijn vrouwtje naar de paarden en begrenst ze me dan gedraag ik me netjes en vind ik het leuk om met ze te “neuzen”.
Wat de kippen en mij betreft is dat geen goede match. Kippen pak en dood ik als ik de kans krijg, waarschijnlijk doe ik dat ook met konijnen.
De vogels bij mijn baasjes thuis zitten netjes in een voiliere, daar waar ik er dus ook niet bij kan, als ik de vogels zie geef ik weinig reactie.


 


Wat betreft eten krijg ik nu geperste brokken van Cavom en natuurlijk ook af en toe wat lekkers in de vorm van een snack of een rauw ei van de kippen die we hebben.

Wat kan ik nog meer geven aan informatie over mijzelf?
Ik ben goed gezond op een “hotspot” op mijn staart na van alle stress de afgelopen tijd.
Ook ben ik gechipt, ontwormt en ontvlooit.
Mijn entingen heb ik al enige tijd niet meer gehad.
Ik ben een enorme lieverd die dol is op knuffelen en sociaal contact. Ik ben niet eenkennig en kan ook een paar trucjes zoals zit, af, blijf, hier, waar is je bal en poot.
Voor onweer en vuurwerk/carbid schieten ben ik wel bang, ik zoek dan graag mijn baasjes op en wordt dan gelukkig ook door hen getroost.


 


Waar ik naar op zoek ben?

Naar hele lieve baasjes die net als mijn huidige baasjes ruim wonen, liefst in het buiten gebied, zodat ik net als nu lekker over het erf kan struinen en zowel binnen als buiten kan zijn.
Als hier al een stabiele reu/teef van een zelfde soort formaat als mij woont en dit klikt, dan is dat echt heel erg leuk!
En omdat ik ook zo blij word van/lief ben voor kinderen zou het heel erg leuk zijn als deze er ook (af en toe) zijn.
Ook zou ik het heel erg fijn vinden als mijn nieuwe baasjes wat met me ondernemen zoals lekker struinen door de velden of het bos, heerlijk (laten) zwemmen in een plas of samen spelen met een bal.

Wil jij nog meer weten over mij of denk jij diegene te zijn waar ik naar op zoek ben?
Stuur dan snel een mail naar info@ndjoy.nl en vertel Kim wie je bent, hoe je woon,- werk,- gezins-situatie is en wat je me te bieden hebt.
Zij neemt dan graag contact met je op!
Momenteel woon ik in de omgeving van Assen (Drenthe), zie ik je/jullie snel?

Lieve poot van mij!


ndjoy-nieuwe-logo6-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer

 

In het belang van Demi en haar nieuwe baasje(s) gaat Demi pas naar een toekomstige gouden mand verhuizen nadat er meerdere kennismakingen hebben plaats gevonden.

Extra aanvulling:
Op enkele foto’s draagt Demi een slipketting, dit is iets van de laatste paar maanden en puur en alleen bedoelt om daar snel houvast aan te hebben om de honden uit elkaar te kunnen krijgen als er een escalatie is.
Deze halsband wordt dus niet gebruikt als correctiemiddel, daar zijn wij bij N’Djoy namelijk zeer op tegen.
Voorheen liepen de honden zonder halsband om op het terrein.