Oproep speciaalvoer kat

Royal_Canin_Vet_Urinary_S_O_zooplus--oproep-speciaalvoer-kat-ndjoy-cuijk-boxmeer
Foto: Zooplus

Oproep speciaalvoer kat

N’Djoy heeft sinds afgelopen maand een flink aantal nieuwe dieren mogen verwelkomen. Een van deze dieren heeft een speciaalvoer nodig. Hiervoor wil ik graag een oproep doen. Is er iemand die van het merk Royal Canin toevallig Urinary S/O heeft staan voor katten en waar het “maar staat te staan”? Dan zou ik dat heel graag horen en indien mogelijk op komen halen voor deze verzorgkat!

De poes eet zo’n 3 kilo per maand, en een zak van 9 kilo kost 62 euro. Het probleem is dat dat een aanslag is voor mijn spaarpotje waarvan ik al het voer betaal van de overige dieren. Als ik deze 9 kilo koop, betekent dat dat ik 60 kilo hondenvoer NIET kan kopen. Dus dan moet ik keuzes maken. 🙁 Het baasje heeft al goedkopere merken geprobeerd van een soortgelijk voer voor de urinewegen voor katten, maar dan valt de kat meteen terug en gaat weer in huis plassen. Wie o wie heeft er nog wat van dit speciaalvoer staan en wil dit doneren aan N’Djoy?