De max is bereikt

hond-kat-eten-ndjoy-cuijk-boxmeer-de-max-is-even-bereikt

De max is bereikt

Momenteel helpt N’Djoy 7 honden en 9 katten, goed voor zo’n 80 kilo brokken/natvoer en heeeeeel veeeeeel snacks per maand. De max is voor N’Djoy helaas nu even bereikt. Omdat N’Djoy geen subsidie krijgt en volledig draait op donaties van voer, snacks en financiële donaties, kan ik nu niet meer honden en katten helpen. Het is belangrijk de zorg voor deze dieren te kunnen garanderen.

Aanmeldingen die nu binnenkomen worden na screening op volgorde van binnenkomst geplaatst op een wachtlijst. Misschien kan ik tussendoor toch nog wat voor iemand betekenen. Aarzel dus niet om N’Djoy te benaderen als je hulp nodig hebt. Ik doe wat ik kan om te helpen! Mijn contactgegevens vind je hier.

Volg N’Djoy ook op Facebook!ndjoy-actief-op-Facebook_icon-volg-ons-hulp-aan-honden-en-baasjes-gemeente-cuijk