Lief Boomer meisje Nikki (10) heeft een rustig gouden mandje gevonden!

Lief Boomer meisje Nikki (10) heeft een rustig gouden mandje gevonden!UPDATE 30/11:
Nikki is zojuist naar haar nieuwe gouden mandje verhuisd in het mooie Friesland!
Hier mag ze samen met een hondenvriendinnetje wat er al woont én een hondenvriendje die er bijna dagelijks te vinden is, nog heel veel mooie momenten beleven in een rustige omgeving bij een lieve dame.
Ondanks het verdriet bij de dochter en haar gezin is dit voor Nikki een goede keuze. Het ga je goed lief meisje! ❤

Dit is Nikki, een lief Boomer meisje van net 10.
Nikki’s baasje is in mei j.l. overleden en haar vrouwtje is vlak daarna opgenomen in een verzorgingshuis. Intens verdrietig en daarnaast ook nog eens heftig voor haar, want naast het gemis van haar baasjes moest ze ook haar vertrouwde plekje achterlaten.
Nikki is de afgelopen maanden liefdevol opgevangen bij de dochter van Nikki’s baasjes, maar hier is Nikki niet helemaal op haar plek en is het “te bedrijvig” door o.a. een druk gezinsleven en andere dieren in en buitenshuis.


Na veel wikken en wegen en gekeken te hebben naar alle opties die er waren is in het belang van Nikki daarom toch gekozen op zoek te gaan naar een rustig en bovenal gouden mandje waar zij op haar oude dag mag genieten van aandacht, wandelingen en meer rust om zich heen.
Nikki is een heel lief, vrolijk en sociaal hondje wat eigenlijk met alles en iedereen goed overweg kan. Mens en dier.
Momenteel leeft ze samen met katten, kippen en andere honden. Ook met kinderen in alle leeftijden zou Nikki echt prima kunnen, maar wij zoeken voor haar bewust een (ouder) alleenstaand persoon/echtpaar.
Mochten hier wel eens (klein)kinderen over de vloer komen is dat natuurlijk geen probleem, als Nikki maar wel de rust en ruimte kan kiezen als ze dit wil.


Bij de eerste paar kennismakingen is Nikki een “kat uit de boom”-kijker. Ze zal je op een afstand gadeslaan en kan dan ook wel flink blaffen. Maar als die fase eenmaal voorbij is en ze voelt zich op haar gemak bij je is ze er maar wat graag bij.
Naast het feit dat ze er graag bij is houdt ze er ook van zich af en toe terug te trekken onder het bed, onder de tafel of in een fijn holletje op een rustig plekje, het is dus erg belangrijk dat deze mogelijkheid er dan ook is.
Toen Nikki bij de dochter kwam wonen waren er wel wat gezondheids-issues waar naar moest worden gekekeken. Naast flink overgewicht had ze ook een heel slecht gebit.
Na een dieet en wat dierenarts-bezoekjes is Nikki momenteel weer goed op gewicht en heeft ze een gebits-sanering ondergaan waarbij er diverse tandjes uitgehaald/gereinigd zijn.


Omdat Nikki in haar leven enkele keren schijnzwanger is geweest (ze is niet gesteriliseerd) i.c.m. haar overgewicht heeft ze nu een echt flinke hangbuik/los vel.
Ze heeft hier absoluut geen pijn aan, maar het is wel iets wat aandacht behoeft, juist omdat het echt laag hangt. Nu krijgt ze af en toe een truitje aan tijdens het wandelen, dan zit het wat verpakt.
Naast bovenstaande is ze verder fit en rent/wandelt ze prima mee. Ook kan ze prima los lopen op daarvoor geschikte plekken, luistert ze netjes als ze vertrouwd met je is en trekt ze zelden aan de riem.
In huis sloopt ze niets, is verder zindelijk en kan prima een paar uurtjes alleen blijven.
Ook is ze gechipt, en in juni ontwormt/ontvlooit.


Wat we voor Nikki zoeken is:
• Een rustig plekje bij een (oudere) alleenstaande man/vrouw of echtpaar die haar de tijd willen geven zich weer vertrouwd te voelen op haar nieuwe stek.
• (Klein)kinderen zijn absoluut geen probleem, maar het heeft onze voorkeur dat ze er alleen af en toe zijn als ze op visite komen.
• Liefde, aandacht en dagelijks nog wat fijne wandelingen.
• Iemand die haar flinke hangbuik geen probleem vind.
• Een ander huisdier hoeft geen enkel probleem te zijn.
• Qua woning is er geen voorkeur, een appartement met balkon of huis met tuin is om het even. i.v.m. haar buik is traplopen alleen niet wenselijk, een lift is daarom wel een must.


Denken jullie Nikki een meer dan gouden mand te kunnen geven?
Of wil je nog meer informatie over haar?
Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@ndjoy.nl.
Vertel ons uitgebreid wie je bent, hoe je woon/werk/gezins-situatie is, je ervaring met honden en wat je Nikki te bieden hebt.
Nikki is woonachtig in de omgeving van Venray.


Mocht u interesse hebben in een hond die via N’Djoy op zoek is naar een nieuwe gouden mand, onthoudt dan dat wij rustig de tijd nemen om een geschikte baas te vinden die ook écht past bij de hond.
Het is dus niet: “wie het eerst komt wie het eerst maalt”.