Kleine Harrie heeft een nieuw thuis!


Harrie heeft zijn gouden mandje gevonden!!

 

3E UPDATE: 26/1:
Vandaag zijn er 3 enorm fantastische families gaan kijken bij Harrie en zijn baasjes. Alle 3 vielen ze gelijk voor hem (logisch ook met zo’n knappe vent ) en zowel de baasjes als de families hebben de kennismaking ervaren als prettig. Maar helaas kan er maar 1 gezin “the lucky one” zijn…..
Dus hebben we ook 2 gezinnen enorm moeten teleurstellen en dat is geen makkelijke opdracht…..
Ondanks dat alle 3 de gezinnen een meer dan gouden mand hadden staan voor Harrie is er 1 familie enorm blij geworden vandaag en op het eind van de middag is Harrie door zijn “oude baasjes” naar zijn nieuwe baasjes gebracht!
Het gaat je goed lieve kleine jongen!
Heel veel geluk met en bij je nieuwe familie, incl hondenvriendinnetje en kids


 

“And they called it puppy love
Oh, I guess they’ll never know
How a young heart really feels
And why I love them so”

(Donny Osmond: Puppy Love)


Regio Boxmeer – Cuijk, januari 2020

 

Hoi hoi allemaal!

Ik ben Harrie, een hele lieve ondeugende maar vooral enorm knappe blonde Mops-pup van 5 maandjes jong (28-08-2019).
Graag vertel ik jullie wat meer over mezelf.
Mijn start is verre van fijn geweest, niet alleen zijn mijn broertjes en zusjes (4) allen levenloos ter wereld gekomen, ze hebben me ook meteen weggehaald bij mijn mama……
Ze moesten wel hoor….. want het baasje van mijn mama wilde me niet en was niet zo’n fijne dingen van plan met me.
Ik ben toen meegenomen door een echt héle lieve mevrouw die me met de fles heeft groot gebracht totdat ik 13 weken was.
Omdat ik daar niet kon blijven werd er voor mij een gouden mandje gezocht en deze werd gevonden!
Bij mijn nieuwe baasjes stond niet alleen een gouden mandje voor mij klaar, er stonden nog 3 andere gouden mandjes…. ik had ineens 3 grote broers!
Allen ook met oer-hollandse namen
Echt mensen….. ik vond dat in 1 woord GE-WEL-DIG!!!

Alleen…. zij niet…..

 

—–

Door mijn komst kwam er natuurlijk wat reuring in de roedel, maar het is echt nooit mijn bedoeling geweest dat mijn broers met elkaar op de vuist zouden gaan omdat ik nogal wat stress teweeg bleek te brengen.
Omdat mijn baasjes alles, maar dan ook alles voor ons over hebben zijn er al heel wat opties bedacht en uitgevoerd.
Maar toen mijn vrouwtje overdag “boven” ging wonen met 2 van ons en mijn baasje “beneden” met mij en mijn broer, was wel duidelijk dat dat niet helemaal de bedoeling was.
Zelfs na een bezoek van N’Djoy waarbij duidelijker werd wat mijn broers nou eigenlijk allemaal “vertelden” en er diverse tips en trucs werden uitgewisseld bleek in de dagen daarna toch dat het niet wilde zoals gehoopt.

Ikzelf heb niet zoveel hinder van “het gedoe” bij mijn broers. Ik ren, spring, hap, poep, plas, speel, slaap, eet, drink en knuffel gewoon lekker door!
Dat ik af en toe een grom of een snauw van de andere jongens krijg is helemaal prima, dat hoort bij de opvoeding toch
Maar tja…. heel fijn is de situatie niet en daarom moet voor ieders bestwil worden gezocht naar een ander gouden mandje voor mij.

 

Omdat ik nog een puppy ben moet ik natuurlijk nog heel veel leren. En omdat ik een Mops-pupje ben met een moeilijke start geef ik de voorkeur aan een gouden mandje bij mensen die kennis hebben van “ons ras” en/of honden met een platte snuit.
Mijn vrouwtje zegt dat ik een kleine onderbeet heb, nu nog nauwelijks zichtbaar, maar wel belangrijk om te benoemen natuurlijk.
Verder heb ik alle entingen, ontvlooi en ontworm gehad zoals het moet, heb ik ook al netjes een chip en ben ik goed geregistreerd.
Mijn gezondheid is verder helemaal prima.

Ik ben goed gesocialiseerd aan kinderen, katten, honden en natuurlijk andere grote mensen. Ik ga om en om met mijn broers wandelen of wandel in mijn eentje mee met mijn baas. Dan gaan we ook regelmatig naar een mooi veld waar ik lekker los mag rennen met andere honden uit de buurt. Dat is echt heel erg leuk!
Ook speel ik graag met speeltjes, hou ik echt van knuffelen en heb ik nog geen “uit”-knopje bij mezelf gevonden waardoor ik af en toe geholpen moet worden dat het tijd is voor een dutje…..

 

—–

Als ik zelf zou mogen kiezen waar ik mag gaan wonen dan zou ik heel graag ergens gaan wonen waar:

• mijn nieuwe baasjes verstand hebben van uitzonderlijk knappe Mops hondjes
• een andere hond is om mee te spelen
• men voldoende tijd heeft om me op een positieve manier op te laten groeien/ dingen te leren in de breedste zin van het woord.
• Kleine mensjes zijn, mits ze wel goed begeleid worden in de omgang met mij, erg leuk. En omdat ik prima met hen kan wilde ik dat toch even benoemen. Geen must, maar het mag dus wel.

—–

Als jij/jullie denken dat dit is wat je/jullie mij kunnen en willen bieden dan horen we dat natuurlijk erg graag!
MAIL DAN naar info@ndjoy.nl en stel jezelf/jullie aan ons voor.
Wie zijn jullie, hoe en waar wonen jullie, wat voor werk doen jullie, zijn er nog andere vriendjes in huis….. enz…..wij horen het heel graag!

Omdat we verwachten dat er heel veel reacties zullen komen op mij (Harrie), zullen ze bij N’Djoy de tijd nemen om het meest geschikte baasje te zoeken.
Ik (Harrie) ben woonachtig in de regio Cuijk – Boxmeer.
Zie ik jullie snel?

Lieve groetjes,
Harrie