Gezocht: wandelmaatje Boxmeer

Gezocht: wandelmaatje Boxmeer

gezocht-wandelmaatje-boxmeer-ndjoy-hulp-honden

N’Djoy zoekt een wandelmaatje in Boxmeer! Vrijwilliger(s) uit (de regio) Boxmeer die van honden houden en wat tijd over hebben, let op! Voor een dame die niet goed ter been meer is en twee kleine hondjes heeft, ben ik op zoek naar mensen die 1-2-3 x per week met ze zouden willen wandelen. Deze dame valt onder N’Djoy en wordt dus ondersteund. Haar hondjes komen niet meer buiten de tuin en ze gunt ze zo hun wandeling.

Ik ben op zoek naar 1 of 2 personen die een, twee of zelfs drie keer per week met 2 kleine hondjes een half uur tot een uur willen wandelen. Dit moet worden opgebouwd voor de hondjes. Als je je aanmeldt, dan ga ik er wel van uit dat je ook iedere week komt, er wordt immers op je gerekend. Weer of geen weer…

Dus hou je van wandelen en vind je het leuk om dit met twee hondjes te doen en zo twee vliegen in een klap te slaan? Ben je in de gelegenheid een of een paar keer per week een blokje om te gaan met deze jongens?

Dan hoor ik het heel erg graag! Stuur me gerust een e-mail en vertel me wat je motivatie is en wat je contactgegevens zijn. Je hoort dan zo snel mogelijk van mij.

Namens 2 kleine mannen en hun vrouwtje…bedankt!