Franse Bulldog zoekt een thuis

Franse Bulldog zoekt een thuis

fransje-herplaatsing-franse-bulldog-ndjoy-hondenherplaatsing

UPDATE 6/10:

3 families worden uitgenodigd voor een kennismaking met Fransje. We gaan er vanuit dat daar een match tussen zal zitten

Wordt vervolgd


UPDATE 2/10:

We hebben meer dan 25 gouden mandjes aangeboden gekregen voor Fransje

Helemaal geweldig natuurlijk!! Nu aan ons de taak om tussen al deze fijne berichten Fransje’s nieuwe thuis te gaan vinden.

Daarom beginnen we vandaag met een eerste selectie geïnteresseerden te bellen om wat meer informatie in te winnen en van daaruit overleggen we dan weer met de eigenaresse

Zij bepaald immers bij wie Fransje gaat wonen…..

Wordt vervolgd ❤


❗❗I.v.m. een enorm aantal geïnteresseerden in Fransje zal een reactie terug langer duren dan verwacht. Alleen aanmeldingen per mail worden bekeken/meegenomen. Dit ter info ❗❗ LIEVE MENSEN, LEES DE OPROEP AUB BETER, HIER STAAT ALLES HELDER EN DUIDELIJK IN VERMELD.

WE KRIJGEN TEVEEL BERICHTEN MET VRAGEN DIE IN DE OPROEP BEANTWOORD STAAN.


omgeving Lelystad, 1 oktober 2019

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Fransje en ik ben samen met mijn vrouwtje op zoek naar een nieuwe gouden mand!

Ik ben nog maar een piep-jong knulletje (07-12-2018) maar ik doe echt niet onder voor de grote jongens hoor! Tenminste….. dat vind ik zelf haha.

Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik een Franse Bulldog van een kilo of 12 schoon aan de haak. Ik ben nog niet gecastreerd, wel gechipt, geënt en verder volledig gezond.

Toen ik hier kwam wonen ben ik namelijk helemaal nagekeken door een osteopaat, want, zo zei mijn vrouwtje, hondjes zoals ik hebben nogal wel eens wat problemen met hun gezondheid en gestel.

Ook doen we allemaal grappige balans oefeningen zodat ik een sterke rug krijg, want zo blijf ik goed gezond zeggen ze.

Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik een super grappige pup ben, want weet je….. heel veel mensen moeten zo enorm om mij lachen!

Zo komt er bij ons in de straat 2x per week een viskar voorbij….. en als ik het belletje hoor, dan gaan we er altijd naar toe, mijn vrouwtje en ik.

En als we er dan bijna zijn, dan ren ik eerst heel hard de visboer voorbij, want van hem krijg ik niks haha…..zo rechtstreeks naar zijn vrouw, van haar krijg ik dan altijd een stukje kibbeling….. hmmmmm….. zo lekker! En als ik dat dan heb opgepeuzeld loop ik terug en mag de visboer me ook best een keer aaien.

Ook woont er bij ons in de straat een kindje met het syndroom van Down. Samen met zijn mama komt hij regelmatig in de buggy voorbij als we aan het wandelen zijn. En weet je wat ik dan doe….. ik spring dan in die buggy, hup… zo bij hem op schoot en dan sabbel ik lekker aan zijn handje. Dat vind hij heel fijn, want hij wordt er rustig van en ik ook!

Jammer genoeg kan ik hier niet gaan wonen omdat ik dan niet de aandacht krijg die ik wel verdien heb ik ze horen zeggen…….


Verder heb ik wel meer “gekke fratsen” zoals ze dat bij mij thuis zeggen. Als ik een botje krijg dan ben ik zo enorm blij dat ik er eerst een dansje om heen doe, gewoon lekker gek! Dat moet toch kunnen?

Ook vind ik het heerlijk om je liefdesbeetjes te geven in je oorlelletje, maar dan moeten wel je oorbellen uit hoor…. die vind ik niet zo fijn in mijn mond.

Mijn favoriete speeltje is een knuffeltje van Mac Donalds….. Een ottertje. Die heb ik gekregen van mijn vrouwtje, eigenlijk was ie van haar zoontje, maar hij vond het ook goed dat ik er mee mocht spelen. En toen heb ik hem gewoon gehouden, hihi.

Oh oh oh…. en weet je…. ik heb jullie nog niet eens verteld over mijn eigen huisje! Ik heb hier gewoon echt een eigen huisje…. en als ik dan heel moe ben dan kruip ik daar lekker in. Dat vind ik echt heel fijn. Ze hebben me gezegd dat jullie mijn huisje kunnen zien op 1 van de foto’s. Hij is echt zo cool!

Zoals ik al zei ben ik al best een grote jongen, ik ben zindelijk, ook ’s nachts (max 7 – 8 uurtjes), kan al alleen thuis blijven voor een paar uurtjes (max 4 – 5), én ik ken de commando’s zit – pootje – hier en wacht al.

Als ik losloop kom ik 8 van de 10 keer netjes, mijn vrouwtje fluit dan. Maar bij het zien van konijntjes dan ben ik weg….. die moet ik gewoon van dichtbij gaan bekijken!

Grote/imposante mensen vind ik nog een beetje spannend. Als ze bij me bukken en me laten snuffelen is het al snel goed.

Verder ben ik enorm dol op knuffelen en als ik moe ben dan zoek ik je graag op om lekker tegen je aan te liggen en een dutje te gaan doen.


Een klein aandachtspuntje is als ik mijn eten krijg ik liever alleen eet. Als je te dichtbij komt hap ik graag naar je tenen. Dit is gekomen omdat het kindje van mijn vrouwtje mij af en toe heeft geplaagd tijdens mijn maaltijd.

Maar ik denk dat als we allebei ons best doen ik hier vast nog wel wat in kan leren. Mijn vrouwtje kan je wel vertellen hoe zij nu al met me oefent en dat gaat steeds iets beter.

En tja, dan komt nu natuurlijk de vraag waarom ik dan toch een nieuw gouden mandje moet zoeken.

Nou, dat zal ik jullie zeggen. Bij ons in huis woont nog een hond, hij woonde er al eerder dan mij. Helaas heeft hij heel duidelijk laten merken dat hij niet zo gesteld is op mijn grapjes en gekke fratsen.

En we hebben echt al veel samen geoefend, maar hij blijft mij maar vertellen dat ie niet met me wil spelen. Als ons vrouwtje nu dus weg gaat of slaapt dan verblijven wij ieder in een aparte ruimte. Ik vind dat helemaal niet zo gezellig, maar mijn vrouwtje zegt dat het toch moet. Ook wandelen we nu apart, eerst ik met het vrouwtje en dan moet ze nog een keer wandelen met hem. Soms is dat best lastig voor ons allemaal.


Ikzelf ben altijd heel lief tegen andere honden, ook tegen mensen en kinderen. Poesjes ken ik niet, maar ik denk dat ik die ook wel leuk zal vinden. Ze zeggen dat ik nog jong genoeg ben om aan ze te wennen.

Nou, dat was het wel zo’n beetje denk ik……

Mocht je toch nog vragen hebben of me willen ontmoeten, stuur dan maar snel een mailtje naar info@ndjoy.nl en stel dan je vraag en/of vertel alvast wat over jezelf. Jullie weten nu al zoveel van mij, dus ik hoop ook wat van jullie te weten te komen.

Ik woon op dit moment samen met mijn roedel in de omgeving van Lelystad, het is daar erg mooi, dus hopelijk zien we je daar snel voor een fijne wandeling!

Pootje van mij,

Fransje