Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers: Gaby

gaby-ndjoy-vrijwilligers-stellen-zich-voor-hondenhulp

Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers:
Gaby

Graag stel ik jullie deze keer voor aan Gaby, ook zij heeft wat op papier gezet zodat jullie weten wie zij is  Zo krijgen jullie naast een gezicht bij de naam, ook langzaam aan een beter beeld welke lieve mensen er allemaal achter de schermen mee helpen bij N’Djoy! Hierbij het woord aan Gaby, inzamelpunt van N’Djoy in Cuijk-Noord.


28 april 2018

Hoi, ik ben Gaby, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn 2 kinderen van 3 en 4 in de wijk De Valuwe (Cuijk-Noord). Ik ben in deze wijk een inzamelpunt van N’Djoy. Zelf heb ik een hond genaamd Puk en een poes genaamd Faye. Ik ken Kim al van vóór N’Djoy, dus t was vanzelfsprekend dat ik snel van N’Djoy hoorde via Kim zelf. Iedereen kan bij mij de donaties, bedoeld voor de dieren, komen brengen. Deze bewaar ik bij mij thuis tot Kim alles op komt halen. Ik help graag, daar word ik blij van haha . Ik houd van dieren, en draag graag mijn steentje bij!