Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers: Femke Verstappen

femke-verstappen-vrijwilligers-stellen-zich-voor-ndjoy-honden-even-voorstellen-ndjoy-vrijwilligers-femke-verstappen

Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers:
Femke Verstappen

Vandaag een nieuwe vrijwilligster aan het woord die zich graag aan jullie voorstelt: Femke Verstappen!

Een introductie is totaal niet nodig, dat kan ze zelf als de beste, dus….. daar komt ze.


22 april 2018

Ik ben Femke Verstappen (1986) en woon met mijn man en onze dierenbende in Nijmegen. We hebben een hond, drie katten en twee cavia’s.

femke-verstappen-vrijwilligers-stellen-zich-voor-ndjoy-honden2

De eerste vakopleiding die ik af heb gerond was Vakbekwaam Medewerker Dierenspeciaalzaak aan het Helicon.

Helaas was hier niet veel werk in en ben ik een andere kant op gegaan. Uiteindelijk heb ik een opleiding Secretaresse gevolgd en met succes afgerond.

femke-verstappen-vrijwilligers-stellen-zich-voor-ndjoy-honden3

2,5 jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk in de dierenbranche. De passie voor dieren is nooit weg gegaan en ik wou graag mijn steentje bijdragen. Daarom heb ik toen aangeklopt bij Stichting Kattenzorg Nijmegen. Op dat moment was het niet mogelijk om hen administratief te ondersteunen. Afgelopen maart kreeg ik opeens een berichtje van Marieke (Marieke heeft het eerste voorstelstukje geschreven) met de vraag of ik nog op zoek was naar vrijwilligerswerk. Hier was ik blij door verrast. Ik was op dat moment niet perse op zoek maar stond hier wel voor open.

femke-verstappen-vrijwilligers-stellen-zich-voor-ndjoy-honden5

Toen Marieke uitlegde dat het ging om N’Djoy en ik telefonisch contact had gehad met Kim werd ik steeds enthousiaster.

We hebben elkaar ontmoet en de klik was meteen aanwezig. Ik werd steeds enthousiaster over de werkzaamheden en de doelen van N’Djoy.

Ik ondersteun Kim op diverse vlakken. Als inzamelpunt voor donaties in Nijmegen, het helpen bij evenementen maar vooral op administratief vlak.

Wat ik leuk vind aan het vrijwilligerswerk voor N’Djoy is dat er hele mooie dingen worden gedaan. Mens en dier worden beide geholpen. Je komt in contact met mensen, hoort leuke verhalen en maakt speciale dingen mee.

femke-verstappen-vrijwilligers-stellen-zich-voor-ndjoy-honden4
Femke met haar hond bij de georganiseerde hondenwandeling van N’Djoy op 8 april 2018

Zoals de hondenwandeling 8 april jl, die eindigde bij de hondenvijver in Oeffelt. Het zien van zoveel blije honden en tevreden mensen is indrukwekkend en prachtig! Ik kan na een maand vrijwilliger te zijn bij N’Djoy nu al zeggen dat het mijn leven heeft verrijkt!