Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers: Esmeralda

esmeralda-vrijwilliger-ndjoy-hulp-honden-baasjes-kat

Even voorstellen…N’Djoy-vrijwilligers:
Esmeralda

8 mei 2018

Heel graag stel ik een hele lieve vrijwilligster aan jullie voor!

Ik ben enorm blij dat ik haar heb mogen leren kennen en dat ze zich belangeloos wil inzetten voor de honden van N’Djoy.

Esmeralda is alweer de 4e die zich voorstelt aan jullie 🙂


Hoi!

Ik ben Esmeralda, 34 jaar en ik woon in Boxmeer samen met mijn huisdieren. Ik heb een hond, Tango, 2 katten, Ushi & Hope en een konijn Vosje.

esmeralda-vrijwilliger-ndjoy-hulp-honden-baasjes-konijn

Mijn hart ligt echt bij de dieren, de liefde van een dier is zo puur en oprecht. Naast deze liefde voor dieren is fotografie een hobby van mij. Ik vind het erg leuk om dier en mens (samen) vast te leggen en met name spontane momenten. Ik heb eerder vrijwilligerswerk gedaan met dieren, zoals bij een opvang voor wilde dieren in Afrika. Wat een hele bijzondere ervaring was en nog steeds is.

esmeralda-vrijwilliger-ndjoy-hulp-honden-baasjes-kat-foto

N’Djoy heb ik ontdekt via Facebook en vanuit daar heb ik contact met Kim opgenomen. Mijn passie ligt bij dieren en vanuit daar leek het mij erg leuk om hier verder nog wat mee te gaan doen. De drang om wat meer hierin te kunnen betekenen die blijft.

esmeralda-vrijwilliger-ndjoy-hulp-honden-baasjes-hond

Mijn vraag aan Kim was of er ook behoefte is aan honden uitlaten. Gezien ik hierin wat kon betekenen, ben ik namens N’Djoy honden gaan uitlaten. Erg leuk om diverse hondenrassen (verder) te ontdekken en de verschillen ook te zien en te ervaren dat ieder ras echt zijn eigen charme heeft.

Leuk dat ik deze samenwerking met N’Djoy ben aangegaan! Kim is altijd heel betrokken bij het werk wat je doet, en dat waardeer ik.

Het was erg leuk om tijdens de hondenwandeling en het bezoek aan de hondenzwemvijver, afgelopen 8e april, al kennis gemaakt te hebben met een aantal vrijwilligers.