Succesverhaal: een maatje gevonden

maatje-gezocht-hond-gevonden-voor-mensen-ndjoy-bedankt-kyra-nieuwe-baasjes-fotoSuccesverhaal: een maatje gevonden

Onlangs was N’Djoy voor een gezin op zoek naar een lief maatje! Al gauw was er een match gevonden in een prachtige hond die een nieuwe gouden mand zocht en hebben we een kennismaking gepland. Samen met de eigenaren en het gezin hebben we kennis mogen maken met elkaar en natuurlijk met Kyra, een lief teefje, kruising Dogo Argentino-American Stafford.

De klik en match was er voor beide partijen. Kyra voelde zich op haar gemak en ging er tijdens het gesprek lekker bij liggen. Na een bedenktijd van een week voor beide partijen kwam er van beide kanten het verlossende antwoord. Kyra heeft haar nieuwe forever home gevonden! Van een bovenwoning in ’n drukker gebied gaat deze dame verhuizen naar een boerderij met veel ruimte in een rustigere omgeving. Hier zijn diverse andere dieren waar ze mee kan samenleven en bovenal een liefdevol gezin waarbij het haar aan niets zal ontbreken!

De huidige baasjes van Kyra hebben een moeilijke beslissing moeten maken om één van hun honden een nieuw leven te gunnen bij een ander gezin. Een en al lof voor deze mensen. Het welzijn van hun geliefde hond en daarbij het ZIEN en luisteren NAAR de behoefte van Kyra is wat ze gedaan hebben en dat is echt iets waar ik mijn grote complimenten over uit wil spreken.

Op korte termijn zal Kyra verhuizen naar haar nieuwe familie. Ik ben erg blij dat ik benaderd ben voor het zoeken naar en bemiddelen bij dit succesverhaal! Bedankt voor jullie vertrouwen in N’Djoy!

maatje-gezocht-hond-gevonden-door-ndjoy-bedankt-kyra-van-nieuwe-baasjes

Op 17 juli 2016 schreef ik op de Facebookpagina van N’Djoy:

Lieve Kyra is aangekomen bij haar nieuwe forever home! Zojuist van haar nieuwe baasjes een erg lieve kaart en een geweldige gelddonatie mogen ontvangen voor N’Djoy! Ik heb het heel graag gedaan en ben erg blij dat Kyra een top mand heeft gevonden. Dit geld gaat in een potje voor “de toekomst”, als er iets moet worden aangeschaft voor een dier wat ik niet heb of niet kan bieden. Thanx!

Oorspronkelijk bericht op de Facebookpagina van N’Djoy
met als doel een fijne hond te vinden voor een leuk gezin

N’Djoy is voor een gezin bestaande uit vader, moeder en 2 kinderen (tieners) op zoek naar een hond!

Nu zou je denken…. kijk eens in het asiel….. maar blijkbaar is het toch nog lastig een hond te vinden die aan dit zoekprofiel voldoet. 2 asiels in de regio i.i.g. benaderd, maar beide momenteel niets “zitten” wat overeenkomt. Vandaar dat we hier op de site dan maar eens een poging gaan wagen om een lieve hond die op zoek is naar een nieuw thuis…… te matchen met een lief gezin met een fijn thuis welke op zoek is naar een lieve hond 🙂

zoekprofiel:

Teef 1 – 4 jaar
half hoog – hoog
niet te langharig
moet een paar uur alleen kunnen zijn
moet kunnen omgaan met ezels, schapen, kippen
qua ras maakt het ze niet zo uit, het liefst geen ras welke erg gevoelig zijn voor heup/knie problemen.
moet waken indien nodig
geen hond uit het buitenland

de hond komt terecht op een boerderij en zal dus heel veel ruimte hebben om te kunnen rennen, spelen en lekker buiten te zijn.
De hond zouden ze graag omstreeks begin/half juli willen verwelkomen in hun gezin i.v.m. vakantie en het dan dus alle tijd hebben voor elkaar.
Qua kosten voor de hond is er een “max”, dit puur ter info en toevoeging.

Voor meer info, vragen of ken/weet je een hond welke aan dit profiel voldoet en een nieuw forever home zoekt? Stuur een mail naar info@ndjoy.nl of stuur me via deze pagina een privébericht!

Delen zou geweldig zijn!